Hafıza Kartı Problemi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    merhabalar arkadaslar.. hafıza kartımı pc ye takınca açmak istedigim zaman tıklayınca direk biçimlendir diye yazı geliyor halbüki içinde bi dünya alıncak sey var bunları almadan biçimlendirmemem lazım suanda telefona takıncada görmüyor.. pc ye takıp bunu almanın bi yolu olmalı nasıldır arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum tesekkürler simdiden ...

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eğer fazla doldurmuşsan öyle olmuştur aynısı bende olmuştu biçimlendirmekten başka bişey yapamadım

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

masaüstünde rar dosyası olustur rarın içine gir yukardan sürücüyü sec öyle grmeye calıs ??

bide s60 destekliyormu telefonun ??

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    kerim bunu yazdı:
    -----------------------------

masaüstünde rar dosyası olustur rarın içine gir yukardan sürücüyü sec öyle grmeye calıs ??

bide s60 destekliyormu telefonun ??

yok kardesim olmadı dediğin yöntem telefon n72 bu sırada ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    aynen fazla doldurdugumdan kaynaklandı galiba cünkü virüs taramasındada bişi cıkmadı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bence biçimlendirmekten başka bi yolun yok ya da şöyle yap biçimlendir kartını veri kurtarma programları var  o şekilde bi dene önemli olan dosyalarını kurtarabilirsin belki en azından

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    dreampark87 bunu yazdı:
    bence biçimlendirmekten başka bi yolun yok ya da şöyle yap biçimlendir kartını veri kurtarma programları var  o şekilde bi dene önemli olan dosyalarını kurtarabilirsin belki en azından
        veri kurtarma yöntemini bilmiyorum bi arastırım haberdar ederim saolun tesekkürler arkadaslar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

dur :D   bluetooth un varmı ??  eğer dosyalar snn için cok öenmliyse 10 YTL ye bluetooth al tak pc ye

telefonada X-plore diye bi dosya yöneticisi var onu kur  rar yapabilme özelliği var

kurtarmak istediğin verileri bi klasöre topla rarla sonra bluetoohla pc ye at ...

istersen upload ederim x-plore yi  türkce dil özelliğide var

(:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

chaigg bunu yazdı:
    dreampark87 bunu yazdı:
        veri kurtarma yöntemini bilmiyorum bi arastırım haberdar ederim saolun tesekkürler arkadaslar

recover my files die bi programvar o nu dene kullanımı kolay ama verilerini kurtarman için full olanını bulman şart yoksa kaydetmiyo bulduğu verileri

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    dreampark87 bunu yazdı:

chaigg bunu yazdı:
    dreampark87 bunu yazdı:

recover my files die bi programvar o nu dene kullanımı kolay ama verilerini kurtarman için full olanını bulman şart yoksa kaydetmiyo bulduğu verileri

EasyRecovery  DİYE bir program buldum millet hep hdd ki bilgilerini kurtarmıs full diyo bi indirim bakalım işe yarar insallah

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    telefonun kendi yazılımını kur pcye. usbden gir telefonun içine. hafıza kartını da gormuyor mu oyle?????
Toplam Hit: 2650 Toplam Mesaj: 22