Hafıza Kartı Problemi?
-
merhabalar arkadaslar.. hafıza kartımı pc ye takınca açmak istedigim zaman tıklayınca direk biçimlendir diye yazı geliyor halbüki içinde bi dünya alıncak sey var bunları almadan biçimlendirmemem lazım suanda telefona takıncada görmüyor.. pc ye takıp bunu almanın bi yolu olmalı nasıldır arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum tesekkürler simdiden ...
-
eğer fazla doldurmuşsan öyle olmuştur aynısı bende olmuştu biçimlendirmekten başka bişey yapamadım
-
masaüstünde rar dosyası olustur rarın içine gir yukardan sürücüyü sec öyle grmeye calıs ??
bide s60 destekliyormu telefonun ??
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------masaüstünde rar dosyası olustur rarın içine gir yukardan sürücüyü sec öyle grmeye calıs ??
bide s60 destekliyormu telefonun ??
-----------------------------
yok kardesim olmadı dediğin yöntem telefon n72 bu sırada .. -
aynen fazla doldurdugumdan kaynaklandı galiba cünkü virüs taramasındada bişi cıkmadı
-
bence biçimlendirmekten başka bi yolun yok ya da şöyle yap biçimlendir kartını veri kurtarma programları var o şekilde bi dene önemli olan dosyalarını kurtarabilirsin belki en azından
-
dreampark87 bunu yazdı:
bence biçimlendirmekten başka bi yolun yok ya da şöyle yap biçimlendir kartını veri kurtarma programları var o şekilde bi dene önemli olan dosyalarını kurtarabilirsin belki en azından
veri kurtarma yöntemini bilmiyorum bi arastırım haberdar ederim saolun tesekkürler arkadaslar -
dur :D bluetooth un varmı ?? eğer dosyalar snn için cok öenmliyse 10 YTL ye bluetooth al tak pc ye
telefonada X-plore diye bi dosya yöneticisi var onu kur rar yapabilme özelliği var
kurtarmak istediğin verileri bi klasöre topla rarla sonra bluetoohla pc ye at ...
istersen upload ederim x-plore yi türkce dil özelliğide var
-
chaigg bunu yazdı:
dreampark87 bunu yazdı:
veri kurtarma yöntemini bilmiyorum bi arastırım haberdar ederim saolun tesekkürler arkadaslar
-----------------------------recover my files die bi programvar o nu dene kullanımı kolay ama verilerini kurtarman için full olanını bulman şart yoksa kaydetmiyo bulduğu verileri
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------chaigg bunu yazdı:
dreampark87 bunu yazdı:
veri kurtarma yöntemini bilmiyorum bi arastırım haberdar ederim saolun tesekkürler arkadaslar
-----------------------------recover my files die bi programvar o nu dene kullanımı kolay ama verilerini kurtarman için full olanını bulman şart yoksa kaydetmiyo bulduğu verileri
EasyRecovery DİYE bir program buldum millet hep hdd ki bilgilerini kurtarmıs full diyo bi indirim bakalım işe yarar insallah -
telefonun kendi yazılımını kur pcye. usbden gir telefonun içine. hafıza kartını da gormuyor mu oyle?????