Hafıza Kartı Problemi?
-
hocam sen içindekiliri yedekle ondan sonra biçimlendirmeyi yap temizle bi bide bunu dene olur belki bende de olmuştu yaptım düzeldi
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------
telefonun kendi yazılımını kur pcye. usbden gir telefonun içine. hafıza kartını da gormuyor mu oyle?????
-----------------------------dostum kendi yazılımını kurmayı bilmiyorum bilsemde telefonun ne usb si nede herhangibir kurulum cd si var yaparsa heralde bu program yapıcak gibi
-
slam44 bunu yazdı:
hocam sen içindekiliri yedekle ondan sonra biçimlendirmeyi yap temizle bi bide bunu dene olur belki bende de olmuştu yaptım düzeldi
dostum hiç bi türlü karta ulasamıyorum ki ama easy recovery adlı program kartı biçimlendirdikten sonra tekrar o bilgileri geri bulumyormus nasıl oluyosa artık arastırıyorum bakalaım -
chaigg bunu yazdı:
slam44 bunu yazdı:
dostum hiç bi türlü karta ulasamıyorum ki ama easy recovery adlı program kartı biçimlendirdikten sonra tekrar o bilgileri geri bulumyormus nasıl oluyosa artık arastırıyorum bakalaım
--------------------------Hiç sanmıyorum bulabileceğini ama yinede dene bence bide markası ne kartın
-
slam44 bunu yazdı:
-----------------------------chaigg bunu yazdı:
slam44 bunu yazdı:
dostum hiç bi türlü karta ulasamıyorum ki ama easy recovery adlı program kartı biçimlendirdikten sonra tekrar o bilgileri geri bulumyormus nasıl oluyosa artık arastırıyorum bakalaım
--------------------------Hiç sanmıyorum bulabileceğini ama yinede dene bence bide markası ne kartın
multimedia kart yazıyor üzerinde olmadı ya biraz daha denim pes etmek yok :) -
kerim bunu yazdı:
-----------------------------dur :D bluetooth un varmı ?? eğer dosyalar snn için cok öenmliyse 10 YTL ye bluetooth al tak pc ye
telefonada X-plore diye bi dosya yöneticisi var onu kur rar yapabilme özelliği var
kurtarmak istediğin verileri bi klasöre topla rarla sonra bluetoohla pc ye at ...
istersen upload ederim x-plore yi türkce dil özelliğide var
dostum dediklerin hepsi varda telefondada aynı muabbeti yapıyo yani direk kart bozuk diyor zaten biçimlendirilsinmi diye soruyor zaten telefona taktıgımda kart yokmus gibi davranıyor -
telefon yere düştü mü yakın zamanda yada darbe aldı mı hiç
-
evet bir kaç kere hemde bu sırada galiba arkadasın dediği recovery my files işe yarıcak fuulll ünü indirim olursa haberdar edicem arkadaslar
-
düştüğü için karta zarar gelmiş olabilir telefonun okuyucu bozulup karta zarar vermişte olabilir bunuda göz önüne al sen kolay gelsin sana
-
maalesef aynı şey başıma gelmişti ve ağlaya ağlaya biçimlemişdim kartı.. bütün hayatım o kartın içindeydi.. yazık oldu.. herhangi bi çözümde oldugunu sanmıyorum çok araştırmıştım çok şey denemiştim...