Hafızalardan Silinmeyen Oyunlar
-
Aslında tom clancy nin , black isle'ın elinin değdiği oyunların hepsi unutulmazdır bana göre.
-
half-life
fear
infernal
the suffering
mafia
bloodrayne
constantine
call of duty
max payne
godfather
..favorilerimdir.hepsinin zevki ayrıdır.
-
-
Alone in the Dark -The New Nightmare
Resident Evil 1-2-3 diğerleri pek sarmadı..
-
BuzZz bunu yazdı:
-----------------------------
Snow Bros küçükken az oynamadım :)
-----------------------------haci sana yemin ediyorum bu oyunun ismini unutmuştum 1 sene boyunca aradim amq , SAyende buldum.
-
splinter cell
a. creed 2
resident evil
painkiller
soldier of fortune
duke nukem :)
worms
croc (bu nerden geldi aklıma bulam da oynayam az :D)
-
>Warcraft III ( Romanları ve çizgi romanları)
>Diablo II (Romanları ve Orjinal CD leri )
>Hearth of Darkness
>Street Fighters ( Hala oynanmakta second impact ve thrid strike ta kapışılınır evde bu oyun yüzünden 6-7 tane klavye vardı)
>Half Life
-
çoğunuz yeni oyunları da yazmış.Yeni oyunlarda konu dışında hiçbiri kalıcı olmaz.Dönemine damgasını vuran,oha dedirtten oyunlar sayılı millet.Başı çeken mariodur ki bunu hepiniz biliyosunuz.Age of 2 kayıtsız şartsız strateji oyunlarının anası babası zeusu herbişeyi.Microsoft arada yapıyo güzel bişiler.Şu anda senaryo olarak yapılmış en iyi 2 oyun var bence;Assassin Creed II ve COD MW2 bunun dışında senaryosu oha dedirtten oyun görmedim daha...Fallout 3 hastasıyım ama o senaryoyla değil sana sunduğu imkanlarla öne çıkıyor.
-
call of duty (1)
gta vice city
red alert serisi
xmvsf(X-Men Vs. Street Fighter)
Street Fighter III 3rd Strike - Fight for the Future
90 tank
-
çoook eskiden pcde viking oyunu vardı. 3 tane viking i kontrol ediyodun farklı farklı özellikleri vardı bununla başladı benim oyun hayatım :)
sonra age of(starcraft) + counter da ustalığın bokunu çıkarana kadar oynadım. opposing forcela başlamıştım cs dünyasına :)
call of duty ler geldi kafayı yedim çıldırdım :)
son zamanlarda oynadıgım en güzel oyunlar ise god of war , prototype. daha ekşınlı oyunlara kaymışım :)