Hafızalardan Silinmeyen Oyunlar
-
max payne
modern warfare 1 - 2
crysis
assasins creed oynamadım bilmiom ondan :S
Civilation
DOTA
Thief
NFS
-
PC ve yeni jenerasyon konsollarda
Delta Force
Red Alert serisi
Tiberian Sun serisi
Resident Evil
NFS 3
Halo
eski jenerasyon konsollarda
super mario
tanks
comix zone (sega)
tsubasa (yazilari japonca olan)
mortal kombat ultimate
ve daha kendisini hatirlayip adini hatirlamadigim niceleri...
-
hocam bir oyun vardı ama acaba hatırlarmısınız 5-6 yaşlarımdayken kuzenin pcden oynardım oyun adını felan bilmiyom kuzende hatırlamıyor win 95 yada 98 nile oynardık yanlış hatırlamıyorsam bina çatısı gibi bir yerde başlıyor ü yada i harfiyle silah seçimi yapılıyordu gezip adamları yaratıkları vuruyorduk hatta havada uçan araçla dolaşan bi yaratık hatırlıyorum dolaşıp barmı desem striptiz kulübümü desem tam hatırlıyamıyorum öle biyere girip dansçoıya para yapıştırabiliyorduk çok eski bir oyun ve aklımda bunlar kalmış malesef umarım bilen biri çıkar
-
1- Komple Final Fantasy serisi, özellikle ve kesinlikle FF 7
2- Metal Gear Solid serisi, MGS: 4
3- Warcraft 3
4- Resident Evil 2 ve 3
5- Silent Hill serisi
6- Diablo serisi
7- God of War serisi
8- Gran Turismo 2
9- S.T.A.L.K.E.R: SOC
10- Fallout 1
...
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bir oyun vardı ama acaba hatırlarmısınız 5-6 yaşlarımdayken kuzenin pcden oynardım oyun adını felan bilmiyom kuzende hatırlamıyor win 95 yada 98 nile oynardık yanlış hatırlamıyorsam bina çatısı gibi bir yerde başlıyor ü yada i harfiyle silah seçimi yapılıyordu gezip adamları yaratıkları vuruyorduk hatta havada uçan araçla dolaşan bi yaratık hatırlıyorum dolaşıp barmı desem striptiz kulübümü desem tam hatırlıyamıyorum öle biyere girip dansçoıya para yapıştırabiliyorduk çok eski bir oyun ve aklımda bunlar kalmış malesef umarım bilen biri çıkar
-----------------------------Duke Nukem
-
KrypT bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------Duke Nukem
-----------------------------harbiden çok ama çok teşekkür ederim bu oyunu bulmanın benim için anlamı büyük
-
alpha protocol
nfs carbon
tradewinds :)
vice city
serious sam
-
Call Of Duty Modern Warfare 2
Assassins Creed II
Crysis
Far Cry
Gta IV -
hayaletkurt bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
çoook eskiden pcde viking oyunu vardı. 3 tane viking i kontrol ediyodun farklı farklı özellikleri vardı bununla başladı benim oyun hayatım :)
sonra age of(starcraft) + counter da ustalığın bokunu çıkarana kadar oynadım. opposing forcela başlamıştım cs dünyasına :)
call of duty ler geldi kafayı yedim çıldırdım :)
son zamanlarda oynadıgım en güzel oyunlar ise god of war , prototype. daha ekşınlı oyunlara kaymışım :)
-----------------------------senin söylediğin oyun yanlış hatırlamıyorsam golden axe dı hocam. atari salonu oyunu değilmi?
-----------------------------valla dostum hiç hatırlamıyorum ismini cismini. biz bilgisayarda oynardık atari olup olmadıgınıda bilmiyorum. ama bulabilirsen bi bakarım :)
-
Lathedarkman bunu yazdı:

aynen hoca baba oyun :)