Hafızayı Güçlendirmek
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
morsel şeydi bak mor bi sel bütün şehri yıkmış harap etmişti insanlar yiyecek bi lokma şey bulamıyodu :)
-----------------------------Bende izledim onu.Bide posterity falan diye bişey vardı.O kelime gelecek nesil demekmiş.Züppe bir cocugun posteri var duvarda adam da bu gelecek nesil değil olsa olsa poster iti olur diyor.Posterity ve poster iti kelimeleri de birbirine yakın ya.O yüzden adamın aklında kalıyor.
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------kullıyen yalan amk eger boyle bısey olsaydı herkes super hafızalı olurdu o reklamlar bırbırıne cagrısım yapan seylerın uzerıne kurulu bi nevi ılluzyon gıbı bısey
bu seyler allah vergisidir,haa bıraz acabılırsın kullanarak ama oyle mega,giga ...falan fılan olcagını zannetmıyorum
-----------------------------Emin ol odaklanılan hedefe göre katkıları senin sandığından çok çok yüksek...Yalnız başlığa takıldım, Hafıza güçlendirmek değil hafızanın nasıl kullanılacağını öğretmek oluyor bu. Olanı kullanma yeteneğini geliştirme denilebilir,yani hafıza kullanım kılavuzu gibi bir şey...Çok büyük şeyler bekleyenler de umduklarını bulamayabilirler.