Hafta İçi Çalışıyorum, Kpss Ye Nasıl Başvurucam?
-
bilginize:haftasonu 10-16.00 saatleri arası kayıtlar açıktır her hangi bir başvuru merkezine gidebilirsiniz.
-
Media bunu yazdı:
-----------------------------bilginize:haftasonu 10-16.00 saatleri arası kayıtlar açıktır her hangi bir başvuru merkezine gidebilirsiniz.
-----------------------------Bu bilgiyi nasıl teyid edebiliriz? Boşu boşuna para yatırmayalım.
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------Media bunu yazdı:
-----------------------------bilginize:haftasonu 10-16.00 saatleri arası kayıtlar açıktır her hangi bir başvuru merkezine gidebilirsiniz.
-----------------------------Bu bilgiyi nasıl teyid edebiliriz? Boşu boşuna para yatırmayalım.
-----------------------------tabikide googleden okulun telefon numarasını bulup araman gayet basit bir soru ve basit bi cevaplı
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------Media bunu yazdı:
-----------------------------tabikide googleden okulun telefon numarasını bulup araman gayet basit bir soru ve basit bi cevaplı
-----------------------------la gıçınızı kaldırın bir merkezde olan lisenin önünden geçin illaki orda kağıt asmışlardır, ha teyid nasıl edersin bilmem ama ben pazar günü saat 12'de kaydımı 15 dk içinde yaptırdım.
-
Eyvallah hocam, ben sabah liseyi bi arıyayım.
-
m.k. Parayı yatırdım ama hafta sonu heryerde sınav var, hala başvuramadım. Ben bunların akıllarını öpeyim!