Haftanın Son Günü Dinleyin Bi Rahatlayın Yağmur, Orman Sesi Eşlinde
-
Eyv. kardeşim yağmurlu kasvetli havaları ve yağmur sesini her zaman sevmişimdir. İnsanı gerçekten rahatlatıyor su sesi ya da bilmiyorum yengeç burcu olduğumdan benim hoşuma gidiyordur belki:)
Rain makes everthing better diyorum sitede yazdığı gibi. Uygun müzik seçildiğinde çok iyi gidio yağmur sesiyle birlikte.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Bu ne la bu seslerin nesi rahatlatsın adamı,
Beni rahatlatan şeyleri yazıyorum eminim dinlerken sizde rahatlarsınız, Para ve Kadın sesi,
-----------------------------aynı zamanda 2+2=4
-
Beni rahatlatan şeyleri yazıyorum eminim dinlerken sizde rahatlarsınız, Para ve Kadın sesi,
-----------------------------
Bi de osurunca cok rahatliyorum ben, sesten midir bilmem -
Noneyim bunu yazdı:
Bi de osurunca cok rahatliyorum ben, sesten midir bilmem
-----------------------------Yok hocam sesten değildir normal de sen o sesi başkasından duyunca rahatlıyormusun tabiki de hayır. :)) Farklı birşeyden dir.
-
Dışarıda organik yağmur var, çok etkili bi atmosfer yakaladım şuan :D
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Dışarıda organik yağmur var, çok etkili bi atmosfer yakaladım şuan :D
-----------------------------aynen buralarda öyle :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------fatX bunu yazdı:
-----------------------------Dışarıda organik yağmur var, çok etkili bi atmosfer yakaladım şuan :D
-----------------------------valla aga burda da öğleden sonra yağmur başladı :D konuyu öğleyin açmıştım birde.. hiçte yağmur falan yağacak diye ne bilgim nede bi havada bir belirti vardı..
-
Umarim gelecekte suni olarak bu seslere ihtiyacimiz kalmaz.Zira belki bizler goremeyiz fakat bu tur suni seslere ihtiyac kalinacagi kesindir :(
Ayrica para ve kadin sesine mutlu olan arkadasa diyorum ki evlen ve evliliginin birinci yilinin sonlarinda nasil bir hale geldigini dusunmesini
istiyorum :O.
-
Amd-x bunu yazdı:
lan benim burda niye kar yağıyo :D farklı tad verdi bana :D -
Ccaglayan bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
lan benim burda niye kar yağıyo :D farklı tad verdi bana :D
-----------------------------hala karyağan memleket var mı ya :? vay gözüni sevduğum memleketi tam 4 mevsim yaşanıyo desene..