Haftanın Son Günü Dinleyin Bi Rahatlayın Yağmur, Orman Sesi Eşlinde
-
Çok hoşuma gitti.. dinlliyorum ama birşey takıldı aklıma.. yağmurun altında kuş nasıl ötüyor ? yani normalde yağmur yağdığında kuş falan ötmez..Neyse onu çıkartınca yağmurla güzel gidiyor.
-
alkol dolu beynim iyi oldu biraz eyvallah hocam
-
dışarıda süper sakin bir yağmur var. ben eczanede nöbetciyim :D yağmurun sesi uyutma beni. hastalar kapıda kalmasın :)))
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Çok hoşuma gitti.. dinlliyorum ama birşey takıldı aklıma.. yağmurun altında kuş nasıl ötüyor ? yani normalde yağmur yağdığında kuş falan ötmez..Neyse onu çıkartınca yağmurla güzel gidiyor.
-----------------------------evet hocam yanlış efekt hiç düşünmedim onu ama böylede güzel.. onları düşünürsen hiç rahatlayamazsın :D
---
deja-vuö.değil hocam lv1i isteğe göre değiştir dinle..
ossuruk sevenlerde fart dinlesin yağmur eşliğinde o da değişik bi hava olur rahatlatır gazınızı alır :D -
1. güzel
-
kanka bu seslerin içine birde piyano keman gıçırtısı ekleseler tadından yenmez aslında. bence böyle normal derece güzellikte. :D
-
Maddox bunu yazdı:
-----------------------------kanka bu seslerin içine birde piyano keman gıçırtısı ekleseler tadından yenmez aslında. bence böyle normal derece güzellikte. :D
-----------------------------:D adsfs koro şeklinde diyosun ha.. keman o level1 yerine keman eklersen yada gitarlı bişey fena moral yapıyo denedim.. sende keman ekle nasıl olacak bakalım
-
uykumu getirdi hoca fena bi rahatlama yaratıyo insanın üzerinde :)
-
çişimi getirmesi harici süper oldu. daha önce bir yerde daha bu 3 lüyü koymuşlardı. iyi geldi cumartesi evde çalışırken :)
-
Rahatlattı müdür sağolasın ^^