Hak Ve Hakikat Partisiymiş!
-
bugün milliyette okudum, şu yobazlara birileri hakkı hakikatı gösterir diyerekten yazayım dedim...
site adresi : http://hakvehakikatpartisi.com
site script : PHP-Fusion v6.01.15
Üstadlara selam...
-
Oncelikle asariz keseriz diyerek biyere varilamayacagini bilmeyen , dusunce olarak kavugundan cikamamis bu yaratiklara bi poq vermem.Saygisizlik etmiyorum.Belki kendi bolgesinde saygideger bir kisidir ama dusunceleri su andaki ortama gore degil.Tabiki bu benim gorusum.Saygilar.
-
Bu siteyi çökertmek riskli.Bizim millete güven olmaz yarın bunlar başa gelir,valla keserler götünü siteyi çökertenin
-
arama pls
ustalara selam damara devam haydeee :)
-
la senaryo bunlar, inanmayın, aynı fadime şahin olayı gibi, ergenekon gibi örgütlerin senaryoları.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------arama pls
ustalara selam damara devam haydeee :)
-----------------------------hacim tam yerine dokundun simdi
muhahah
-
çok etkilendim be konuşmalarından hipnoz oldum yeni uyandım:D.adamın her kelimesi suç be.aman yarabbim aman.
-
Tekbirr ALLAH-U EKBER - Tekbirr ALLAH-U EKBER - Tekbirr ALLAH-U EKBER
Hak Ve Hakikat Partisi :P
*Cwye girişler açılacaktır...
*Her cw üyesine onlien zikir dersleri verilecektir...
*Hizbullah eğitim kamplarına geziler düzenlenecektir (eğitim amaçlı)
*Afganistanda Canlı Bomba Olmak İçin Başvurular Kabul Edilecektir...
*Ve!!Ve!!ve!! Hak Ve Hakikat Partisinden ŞOK!! OLAY!!! Partimize En Çok Katkıda Bulunan Zaadlara İktidara Geldiğimizde Usemabin Ladin ile akşam yemeği fırsatı..!!! (hatıra fotoğrafıda bizden (: )
*Artık Sokakta Bir Tane Kadın Görülmeyecektir,kadın pencereden bakarsa dahi yüzüne kezzap sepmek HAK!! Sayılacaktır EYY Müridler Hakikatte Bu Değilmidir (::P
-
şuda vityosu : http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=38047&k_A=haberturk
-
evet adam dinci olabilir, sakallı olabilir ama türk düşmanı oldugunun anlamına gelmez.
sitesinin hacklenmesi amacına hiç düşünemez. Türkün varlığına ve birliğine bozucu bir söz yok.
Düşünebiliyormusunuzki başkaları tarafından yönetilen "yönetim" yerine bu adamı getirirler ? Buna amerika başta tsk izin vermez.
hadi bi yanlışlık oldu geldi diyelim 2 güne darbe olur zaten. erbakan ın x4 katı şeriatçı tipi var adamda.
yanlış düşüncelere girişmeyelim arkadaslar
-
verelim oyumuzu gitsin 2 günde cihad ilan edip at üstünde kılıçla amerikaya gireriz
:D MHP ye verene kadar buna verriim şahsen :D