Hak Ve Hakikat Partisiymiş!
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim ona bakarsan dtp de kürt halkına sesleniyor sadece. bu adam müslüman kardeşlerim diyorsa zaten müslümanlardan oy bekliyor demektir.
oy meselesi ilgilendirmezki. adamın anayasa ihlali herhangi bir hareketi olursa pakettir zaten
-----------------------------crafty
hocam sen türk varlığına ve birliğine bozucu söz yok diyorsun ama konuşmalar türk halkına yapılır tüm kesimi kapsar ama adam direk müslüman kardeşlerim die başlamış
+adam İslam devleti kurmayı planlamış zaten anladığım kadarıyla..
-
İşte Türkiye'nin kurtuluşu.Kahraman imam;
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim ona bakarsan dtp de kürt halkına sesleniyor sadece. bu adam müslüman kardeşlerim diyorsa zaten müslümanlardan oy bekliyor demektir.
oy meselesi ilgilendirmezki. adamın anayasa ihlali herhangi bir hareketi olursa pakettir zaten
-----------------------------
hocam bak sende sölüyorsun oyu sadece müslümanlardan bekliyor o zaman din ayrımı yapmış olmuyormu?dtp içinde aynısını savunuyorum sadece kürtlere yönelik yapmamalı ancak onda özel bir durum var pkkyı savunan bir avuç soysuz sadece kürtlere yapsın bizi hiç karıştırmasın daha iyi ve lanet olsun ki kökeni kürt olan ama normalde türk vatandaşı olan insanlar bu bir avuç soysuzun oyunlarına gelmektedir :(
anayasa ihlali herhangi bir hareketi olursa paket olmuyor bak dtp :D
-
Remus bunu yazdı:
-----------------------------İşte Türkiye'nin kurtuluşu.Kahraman imam;
-----------------------------Adamın yüzünden nur akıyor :| Fetoş 2 mi bu?
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------Dtp nin bile ne demek arkadaşım kavga çıkarmaya insanları kışkırtmaya çalışmayın(Her ne kadar sevmese(k)nizdebu parti mecliste grup sahibi demekki sevenler war ki senin kışkırtmaya çalıştığın kısımda o insanlar sanırım)
Türkiyede bir parti gerekli yükümlülükleri yerine getirdikten sonra isterse hepinizi sikicem desin seçimlere katılabilr
Başka insanların görüşlerine saygı duymanız gerekiyo tabi amacınız başkaysa bilmem
kendi adıma konuşmak gerekirse evet hocam amacım çok farklı cebini ve yandaşlarını doyurmak için seçime katılan partinin bunu bildiği halde gidip de bu ülkenin zararına calışanın... niyetimi iice belli edim hacı sonra yanlış anlaşılmasın ben türk milletini türk varlığını dünyanın her noktasında zirveye cıkaracak eleman istiyorum başımda. batının sadece imf olmadığını bilen ilmini ve bilmini ülkeme getirecek burada geliştirilmesine zemin ve destek olacak adam istiyorum coluğundan cocuğundan önce kendinden karısından akrabalarından önce vatan diecek eleman istiyorum atamızın izinden yürüyebilecek namuslu bir adam istiyorum... benim niyetim bu hacı... -
crafty bunu yazdı:
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------Dtp nin bile ne demek arkadaşım kavga çıkarmaya insanları kışkırtmaya çalışmayın(Her ne kadar sevmese(k)nizdebu parti mecliste grup sahibi demekki sevenler war ki senin kışkırtmaya çalıştığın kısımda o insanlar sanırım)
Türkiyede bir parti gerekli yükümlülükleri yerine getirdikten sonra isterse hepinizi sikicem desin seçimlere katılabilr
Başka insanların görüşlerine saygı duymanız gerekiyo tabi amacınız başkaysa bilmem
kendi adıma konuşmak gerekirse evet hocam amacım çok farklı cebini ve yandaşlarını doyurmak için seçime katılan partinin bunu bildiği halde gidip de bu ülkenin zararına calışanın... niyetimi iice belli edim hacı sonra yanlış anlaşılmasın ben türk milletini türk varlığını dünyanın her noktasında zirveye cıkaracak eleman istiyorum başımda. batının sadece imf olmadığını bilen ilmini ve bilmini ülkeme getirecek burada geliştirilmesine zemin ve destek olacak adam istiyorum coluğundan cocuğundan önce kendinden karısından akrabalarından önce vatan diecek eleman istiyorum atamızın izinden yürüyebilecek namuslu bir adam istiyorum... benim niyetim bu hacı...
-----------------------------Herkes zaten dtp nin ne yaptığının yapmadığının farkında zaten onu tartışmıyoruz burda konumuz da o değil direk dtp siyaset yapıyosa bunlarda yapar demek bence tahrik dtp ye oy versem tahrik olurum .
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------Dtp nin bile siyaset yapabildiği derken tam olarak ne demek ??!kavga çıkarmaya insanları kışkırtmaya çalışmayın(Her ne kadar sevmese(k)nizdebu parti mecliste grup sahibi demekki sevenler war ki senin kışkırtmaya çalıştığın kısımda o insanlar sanırım)
Türkiyede bir parti gerekli yükümlülükleri yerine getirdikten sonra isterse hepinizi sikicem desin seçimlere katılabilir ki demokrasi
bir şeyin alternatifi yoksa bu onu mutlak kılar.dtp içinde bu geçerli ben kürtlerin dtpyi gerçekten desteklediğini düşünmüyorum.iyi veya kötü mecliste kürt kimliği bulunsun diye dtp orada.
ben mutlak olan herşeye karşıyım dolayısıyla dtp için ''bile'' ibaresini kullanmakta bir sakınca görmüyorum.
-
MHP ye verene kadar buna verriim şahsen :D
-----------------------------o zman buda tahrik+ burda dtp li yok kim tahrik olcak onu anlamadım +olsa kaç yazar..
edit:konu nere açılmş amk:|
edit:tamam şimdi çaktm tamm:D
-
chelishky bunu yazdı:
Bu siteyi çökertmek riskli.Bizim millete güven olmaz yarın bunlar başa gelir,valla keserler götünü siteyi çökertenin
hacı sabah izledim bu ihtiyarın basın toplantısını, ula bunlardan hiçbi halt olmaz, birileri vermiş bunlara gazı, bunlarda almış bi güzelce çıkmışlar asacaz kesecez diyolar, iki gün sonra paketlerler hepsini -
Hacı manyak parti yapmış ya.
acaba damsız alıyolarmı partiye?