Hakedene Değer Vermemek ! Sebep ?
-
belki de kendilerini değersiz gördükleri içindir. bana saygı gösteren insanlar demekki benden aptal diye düşünüyor olabilir bunlar. +aga sen beni aşağılıyodun de mi?
-Ne demek amuna bile koyarım
+hehhehe cok komiksin aga :)
Ps:Bu üçü arasında en aptalı ortada kalandır tabi -
hatun güzelse değer verilir deilse sktr çekilir :) olay budur
-
Affetmez ağzımdan aldın la hatun güzelse hiç tribe falan girmem değerin alasını veririm amk :) Çirkinse diye bir ihtimal olmaz FireX dayınız çirkin kıza bakmaz zaten :))
-
nan iyi güzelde :D o değer verdiğiniz güzel kız size değer vermiyo ve gidip sümüklü bi oğlana değer verio o zaman napardınız :D
-
nan iyi güzelde :D o değer verdiğiniz güzel kız size değer vermiyo ve gidip sümüklü bi oğlana değer verio o zaman napardınız :D
------------------------------------
O zaman bunun cevabını yazmakla uğraşmaz boğazın serin sularına bırakırdım kendimi :p -
:D hiç nie bana değer vermioda ona değer verio sebebi ne neyim eksik o sümüklüden diye ben gibi düşünmekten kafayı yiyerek burda çare aramak sormak aklına gelmez miydi direk ölüm mü yani ? :D
-
eğer bu aşksa salla gitsin, eğer karşılık bulamıyorsan onu kalbine göm üstüne ölü toprağı serp we kurtul ondan eğer kurtulmazsan sadece elinde HİÇ kalır yıpranmış bir kalp we daha katı daha kapalı böyle dygula riçin salla gitsin ...benim gibi :D
-
ben de yasadım amk.değer vermicen kimseye degerinden fazla...
Üzdü mü gazla gitsin
O seni çok üzülüyor zannetsin
Kırdı mı unut gitsin
Unuttuğunu görsün dellensin
Gerdi mi gazla gitsin
O seni çok üzgün zannetsin
Yordu mu unut gitsin
O seni evde uyuyor zannetsin -
:D hiç nie bana değer vermioda ona değer verio sebebi ne neyim eksik o sümüklüden diye ben gibi düşünmekten kafayı yiyerek burda çare aramak sormak aklına gelmez miydi direk ölüm mü yani ? :D
---------------------------------
Yok la işin gırgırı intiharın ne kadar günah olduğunu hepimiz biliyoruz.Gidipte bir kıza intihar etmek aptallık olur.O hayatını yaşarken sen geberir gidersin.Birkaç sene sonra herkes unutur seni olan sana olur.Neyse Allah öyle kızları nasip etmesin diyorum.Aldatacak kadar aşağılık insanlarla hiç tanıştırmasın.
Toplam Hit: 3217 Toplam Mesaj: 20