Hakkaride 3 Asker Şehit
-
Yine sineye çekilecek sürece zarar vermesin denecek,pkk biz yapmadık diyecek şehit olanlar boşa ölmüş olacak ve orospu çocuklarının yanına kar kalmış olacak.Şehit olmanın bir şeyleri değiştireceğini bilse insan seve seve olur ama böyle geri zekalı halk ve orospu çocuğu bir yönetim oldukça savaş olsa nasıl kaçarım diye düşünürüm.
Gannicus tarafından 25/Eki/14 20:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Gelin olayları maddeleyelim;
- Askersin, karakoluna silahlı saldırı oluyor. Saldıranlara ateş açıp öldürüyorsun.
- Sonra başka bir yerde, çarşı iznine çıkan [silahsız] askerleri arkadan gelip namertçe intikam adı altında kafasına sıkarak katlediyorlar
Daniel-Koo tarafından 25/Eki/14 19:29 tarihinde düzenlenmiştir- Hümanizmi götünden anlayanlarda çıkıp; haklılar ya sen öldürürsen onlar da öldürür diyor.
İşte gerizekalılığın çok ince bir çizgide olduğunu kanıtlayan sebepler...
Kahpelik resmen belirli bir toplumun karakteri haline gelmiş. Milyonlarca insan dişlerini sıkarak, hayretler içerisinde izliyor.
Serkan İnci, yazmış. -
hükümetten klasik açıklamalar duyabilirsiniz
Bıçak kemiğe dayandı
bu saldırıyı kınıyoruz
bunlar süreci baltalamak için yapılan provakatif eylemlerdir
her ne olursa olsun bu süreç zarar görmeyecek -
Muhtemel gelecek açıklama:
"Süreci bozmak adına üçüncü kişiler tarafından yapılmış hain saldırı, şehitlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyor milletimizi sağduyuya davet ediyorum."
-
Allah rahmet eylesin çok yazık olmuş.. böyle korumasız çıkmasalarmış keşke.. sonuçta sivil giyinmiş olsalar bile asker oldukları bellidir. insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten.. şu işi bir tamamen çözemediler gitti 30 yıldan fazladır. Olan yine garip gurebanın çocuklarına oluyor
-
EMRE955 bunu yazdı
Ben amına kodumun k*ürdü dedikçe bu site yazılarımı siliyor beni banlıyor. Amına kodumun k*ürdünü korumaya devam etsinler. Zaten askerimizi şehit eden, öğremeni kaçıran, mühendisimizi kurşuna dizen amına kodumun k*rtleri değil. Latin amerikalılar, ingilizler, fransızlar... Öyle değil mi?
Dökülen bir damla kan dahi yerde kalmaz. Devir orospu çocuklarının pezevenklerin devri. Gün gelecek, onların devirleri bittiği gün Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan son k*rt ölene kadar bütün k*rtler katledilecek.
Bazılrı çıkmış diyorlar ki "En iyi k*rt ölü k*rttür." Yanlış!! Onların ölüleri bile bu toprakları kirletir. Dolayısıyla en iyi k*rt hiç doğmamış, hiç yaşamamış olan k*rttür.
Doğru söze ne denir bilemedim. Yazık vallahi yazık ya. Sövsem nefretim dinmiyor sövmesem sinirden çatlıyorum.
-
Bunlar hep ortalığı karıştırmaya çalışanların yaptığı hareketler şaka şaka
Sokayım hümanizminize. -
abi o resim nedir ya , aileleri görse nasıl tepki vericek o resime düşünemiyorum.
-
aileleri ne diyecek,ne diyecek a.q vatan sağolsun diyecekler başka türlüsü öğretildi mi bu millete.Oğlumuz cennete gitti diyip avutacaklar kendilerini, ne için, vatan için :)
-
https://twitter.com/MevlutCavusoglu/status/526056589938393088
devlet baba hesabını soracakmış yarın çok pis kınama mesajı yayımlayacaklar sanırım