folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari‘De Askeri Aracın Geçişi Sırasında Patlama, İzmirde Bombalı Araç İhbarı

Hakkari‘De Askeri Aracın Geçişi Sırasında Patlama, İzmirde Bombalı Araç İhbarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    beyaban bunu yazdı

uyan ey tsk bize vurdurmadığın o kaçakçı köylü dediklerin bugün şehirlerde bomba patlatan ... bir obüs mesafesi ilerindeki pkk kampını vurmadın onlar bugün şehirlerde bomba patlatanlar ... karakolumuza gelip posta koyan köy muhtarı belkide o bombaları patlatanlar... istesen haritadan silebilecekken o kampları bugün ağla sadece şehitlerin arkasından timsah gözyaşlarıyla tabi sizin çocuklarınız değil kardeşleriniz değil onlar 

duygularımı anlatamıyorum kelimeler yetmiyor birbirine giriyor ... israil amerika kuklası pkkyı bitiremiyecek kadar küçük olamayız olmamalıyız ...

O Kaçakçıların Arasında Örgüt Militanları vardı. 34 yada 40 Kişilik Kaçakçı Grubu olmaz....  Ayırsan 5 Köylü Anca Çıkar, Oda Örgüt yanlısıdır. Destekçidir. Destekçi olmasa Örgütten kimseler ile Yol yapmazlardı.

Mephisto  Kardeşim Geçmişle aynı olmayan yollar Üzerinden Gidiliyor. Çözüm Açık Kardeşliğin Pekiştirilmesi. Halka Dayatılan Nefretin İçimizden çıkartılması. Birbirimize Tahammül etmek.

Biz Bunları yapabildikten sonra. Örgütmüş Mörgütmüş Göreceksinki Bitmeye Mahkum.

ShockMan tarafından 22/Ağu/12 15:49 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    mephisto bunu yazdı

vay amına koyayim ya.. kendimi bildim bileli örgüt zor zamandan geçiyor bitecek.. türkiye zor zamandan geçiyor atlatıcaz, az dayanın..

bi bitmediniz aq.

bitmzler kardeşim adamlar gökten zembille inmiyor . bdp ye kaç milyon aile oy veriyor ? hangi bdp li pkk yanlısı hangisi türkiye yanlısı ?

istediğiniz kadar pkk lı öldürün bitmez , bitmeyecek . çünkü sıradakiler hazır bekliyor...

ayrıca sadece türkiye ile de sınırlı değil. suriye ırak iran dan gelen adamlar burda çatışıyor .

sorun bizim gördüğümüzden çok daha büyük .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Terror olmayan bir ülke soyleyin bana :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı
    mephisto bunu yazdı

vay amına koyayim ya.. kendimi bildim bileli örgüt zor zamandan geçiyor bitecek.. türkiye zor zamandan geçiyor atlatıcaz, az dayanın..

bi bitmediniz aq.

bitmzler kardeşim adamlar gökten zembille inmiyor . bdp ye kaç milyon aile oy veriyor ? hangi bdp li pkk yanlısı hangisi türkiye yanlısı ?

istediğiniz kadar pkk lı öldürün bitmez , bitmeyecek . çünkü sıradakiler hazır bekliyor...

ayrıca sadece türkiye ile de sınırlı değil. suriye ırak iran dan gelen adamlar burda çatışıyor .

sorun bizim gördüğümüzden çok daha büyük .

Tamam İşte Ne Güzel Bir Sonuca Gelmişsin. Meselenin Özü Zihniyet. Birbiriniz ile Uğraşmadığınız Zaman. Birbirinizi Dürtmediğiniz Zaman. Gereksiz Yere Ucuz Kahramanlık Yaparım diye, Komşunu Arkadaşını Vatandaşını Karalamadığın Zaman. İşte O Zaman Bitecekler.

Türkiyede İkili Bir Sistemle İşletilmiş Bir Oyundur bu. Anlamayacak ne varki. Oyunun Kurgusu Tamamen. Türkiyede Milli Duyguları Kabarık Kesim ile Türkiyede Yaşayan Nüfusça En Çok Olan Halkı Hakir Gördürmek. Hakaretler Edilmedimi.? Yalansa Türkiyenin Yakın Tarihine Bir Göz Atın derim.

Yurdum Kürdüne de Dağda Biçtiler Misyonu. Gerçi Hepsi Kürtde değiller. Bakınız Nerelere Kadar Geldi Olaylar.

Vatan Sevgisi Ona Hizmetle Ölçülür. Bunu Asla Aklımızdan Çıkarmamalıyız. Ve Bir Bütün Olduğumuzu Unutmamalıyız. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Elinde bu kadar imkanı varken her gün bu kadarı askeri öldürülüp her gün bu kadar pasif olan bi ülke söylesene bana ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Elinde bu kadar imkanı varken her gün bu kadarı askeri öldürülüp her gün bu kadar pasif olan bi ülke söylesene bana ?

Türkiye :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Adam haklı :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Adam haklı :|

Bence Sende Haklısın. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

ne bir kürt için ne bir terörist için nefesinizi boşa harcayamayın

su testisi su yolunda kırılır.sırası gelen geberecek.

bdplilerin, pkknın,barzaninin,destekleyen ne kadar kürt varsa

hepsinin a.q...............

mademki türksün systeme göster ürksün
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

ne bir kürt için ne bir terörist için nefesinizi boşa harcayamayın

su testisi su yolunda kırılır.sırası gelen geberecek.

bdplilerin, pkknın,barzaninin,destekleyen ne kadar kürt varsa

hepsinin a.q...............

Senin Dediklerinin Aynından Bende Ne Kadar Ergenekonu ve Pkk yı destekleyen Türk Varsa Gönderiyorum... Hepside Şerefsiz. Irkı Ne Olursa Olsun.

Toplam Hit: 4872 Toplam Mesaj: 45