folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari‘De Askeri Aracın Geçişi Sırasında Patlama, İzmirde Bombalı Araç İhbarı

Hakkari‘De Askeri Aracın Geçişi Sırasında Patlama, İzmirde Bombalı Araç İhbarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

ne bir kürt için ne bir terörist için nefesinizi boşa harcayamayın

su testisi su yolunda kırılır.sırası gelen geberecek.

bdplilerin, pkknın,barzaninin,destekleyen ne kadar kürt varsa

hepsinin a.q...............

Senin Dediklerinin Aynından Bende Ne Kadar Ergenekonu ve Pkk yı destekleyen Türk Varsa Gönderiyorum... Hepside Şerefsiz. Irkı Ne Olursa Olsun.

destekleyen kürt sayısı türk sayısından fazla olacağı için bip............. sen anladın artık

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

Senin Dediklerinin Aynından Bende Ne Kadar Ergenekonu ve Pkk yı destekleyen Türk Varsa Gönderiyorum... Hepside Şerefsiz. Irkı Ne Olursa Olsun.

destekleyen kürt sayısı türk sayısından fazla olacağı için bip............. sen anladın artık

Ergenekonu Destekleyen Kürtler de var.... Pkk Yı Destekleyen Türklerde Var. Gel gelelim Konuyu Sidik Yarışına Dönüştürmezsek Hoş Olacak.

Sayıca Fazla Olması Kürtlerde demiştin değilmi. 20 Milyona Yakın Kürt Var Türkiyede... Toplasan Sempatizanları ile Örgüt yandaşları 3 Milyonu geçmez. Etkin Dağda Olanların sayısı 20 binin altına düştü. Gerileme var. 

Bu Durumda Yurdum Kürdü ile Örgüt yanlısı Kürtleri Karıştıranların Vatan Hayini Olduğunu Düşünmem Tamamen Normal Bir Durumdam İbarettir.

Sen Ne Düşünüyorsun.?

Ayrıca Öyle İmalı Sözler Söylemezsen Sevinirim. Net Ve Açık. Fikrini Beyan et.!

ShockMan tarafından 22/Ağu/12 16:30 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Ne demiş sultan II. Mahmud..

"Kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz."

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

shockman selamlar:)

farkındamısın bir yanlış yapıyorsun.. Sürekli olarak kürt kökenli vatandaşları savunuyorsun! Biz de sövüyoruz ama kime terör örgütü kahpe pkk ya destek veren kürtlere. Şimdi sap burda saman da burda. iyi niyetli olursan zaten hiç bir şeyi savunmana gerek kalmaz aynı saftayızdır zaten. 

Ancak sürekli bir yok pkk nın içinde türklerde var bilmem ne. öncelikle pkk yı destekleyen adam benim gözümde türk olamaz.

Peki sen şunu kabul ediyormusun "pkk yı destekleyen adam benim gözümde kürt kökenli olamaz" diyebiliyormusun hayır.. sürekli olarak kürt kökenli türk vatandaşlarının ezildiğini onların dürtüldüğünü onlara laf söylendiğini dile getiriyor bir nevi provakatif eylem yapıyorsun..

Şimdi eğer sende bu topraklar üzerinde tek bayrak tek devlet tek din diyorsan bizim kötü niyetli olmadığımızı kabul edip! pkk ya destek veren kürt kökenli vatandaşların bizi zıvanadan çıkardığını kabul etmelisin.

He bir de şöyle bir şey var kardeşlik barış zırvaları ile çözülmez bu sorun. kürt kökenli vatandaş aklını başına toplar adam gibi yaşayacaksa yaşar yaşamayacaksa dağa çıkar 1 kurşuna leşi gelir bu kadar da net bu durum.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

art arda ülkemde böyle olaylar yaşanırken bunlar taşşak erdoğan haber verilirken bu adamın surat ifadesi nasıl oluyor çok merak ediyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Kudurdu köpekler.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı

Ne demiş sultan II. Mahmud..

"Kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz."

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

shockman selamlar:)

farkındamısın bir yanlış yapıyorsun.. Sürekli olarak kürt kökenli vatandaşları savunuyorsun! Biz de sövüyoruz ama kime terör örgütü kahpe pkk ya destek veren kürtlere. Şimdi sap burda saman da burda. iyi niyetli olursan zaten hiç bir şeyi savunmana gerek kalmaz aynı saftayızdır zaten. 

Ancak sürekli bir yok pkk nın içinde türklerde var bilmem ne. öncelikle pkk yı destekleyen adam benim gözümde türk olamaz.

Peki sen şunu kabul ediyormusun "pkk yı destekleyen adam benim gözümde kürt kökenli olamaz" diyebiliyormusun hayır.. sürekli olarak kürt kökenli türk vatandaşlarının ezildiğini onların dürtüldüğünü onlara laf söylendiğini dile getiriyor bir nevi provakatif eylem yapıyorsun..

Şimdi eğer sende bu topraklar üzerinde tek bayrak tek devlet tek din diyorsan bizim kötü niyetli olmadığımızı kabul edip! pkk ya destek veren kürt kökenli vatandaşların bizi zıvanadan çıkardığını kabul etmelisin.

He bir de şöyle bir şey var kardeşlik barış zırvaları ile çözülmez bu sorun. kürt kökenli vatandaş aklını başına toplar adam gibi yaşayacaksa yaşar yaşamayacaksa dağa çıkar 1 kurşuna leşi gelir bu kadar da net bu durum.

Hocam Ülke Olarak Korkular la Dayatmalar la O Kadar Uzun Bir Zamandır Yaşatılıyoruzki. Artık Fikirlerden Bile Korkar Olmuşluğumuz Hala Üzerimizde. En Bariz Örneğini Siz Saygıdeğer Hocamdan Vermek Durumunda Olmak Her Ne Kadar Üzücü Olsada Malesef Kendi Açımdan Gerçek.

Benim Söylemlerim Provakatif Eylem olmaktan çok uzak söylemlerdir. Şöyleki, Özeleştiri Sahibi Olamayacak kadar Zayıfladıkmı.?

Ülkemiz Kendini Eleştirenlerede Kendini ELeştitmeyede Açık Olmalıdır. Eleştiriye Şahsım açıktır.  Beni Olumlu Motive etmek için Eleştirin. Ancak Kimse Kendini Sadece Kendini Ülke Sahibi Zannetmesin. Kimseye Adam ol Demek Gibi Bir Duruma Sahip olamaz. Bu Her kes İçin Geçerlidir. Şahıs Adam Değilse Gereğini Hukuk Yapar. Bize Düşmez. Biz Karışırsak Ortalık Karışır.

Ülkücü Şahsiyet Örnek Şahsiyettir. Kimsenin Kulağını Çekmek Gibi. Adam etmek gibi Bir Misyonu olamaz. Aksi Misyon Üstlenen Çete Tabiri ile İllegal bir Şahsiyettir. 

Ota Boka Her Konuya Kürt İsminin Karıştırılmasıda Hoşuma Gitmiyor Hocam... Pkk lı deyin o şerefsizlere. Bu Kadar Basit.  Gurur Sahibi Haysiyet Sahibi Bir Kimse Bu Durumdan Hoşlanmaz. Bu Kadar Net.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

4 şehidimiz var Allah rahmet eğlesin..

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21279640.asp

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı