folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hakkari"De Çatışma: Beş Şehit (16 Ekim 2008)

Hakkari"De Çatışma: Beş Şehit (16 Ekim 2008)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Savastir bu arkadaslar , karsi taraf kum-tas atmiyor askerimize.Elbette sehit verilecektir.

Murat abi belirtmis , en son golf olayi.golf oynayan pasayi elestiren yok , orduya topyekun hakaret,asagilama,suclama var.

Birileri hala tororu ordunun bitirecegi gafletine dusmus.Sen daga cikmanin ana nedenini(TEROR) u engelemezsen (TERORIST) oldurmeyle bitmez.Ordumuz yillardir olduruyor , yillardir basarili sekilde mucadele ediyor.Peki daga cikmayi kim durduracak.Siyasiler arkadasim gelmis gecmis butun iktidarlar gaflete dusmustur , ihanetin bir parcasi olmustur.Sen lobi calismasi yapmazsan , sen terorun para kaynaklarini kesmezsen , ordumuz 100.000 tane daha sehit versin bitmez.Siyasiler kendi sorumluluklarini orduya yikma cabasina girmistir.akp hukumeti topu tamamen orduya atarak orduyu yipratma pesinde...Kimse dusunemiyormu bunu ,kimse teror ve terorist in ne oldugunu bilmiyormu.Ordu teroristle mucade eder ve biz sehit veriyorsak , yillarda bu topraklarin butunlugunu koruyabilmissek ordu basarilidir.Ben size ordunun teroristle mucadeledeki basarilarini satir satir yazarim.Birileride ciksin bana terorun dogumundan bu yana siyasilerin yaptigi , teroru durdurmak icin attigi adimlari listesin yahu.Desinki bakin sunu yaptilar , avrupada soyle yaptik , para kaynaklarini kesmek icin boyle yaptik...ama mersin limaninda barzaninin girtlagini doyuruyoruz hala...

Dun bir arkadasim askere gitti.Babasi giderken "oglum ihanetle , korkaklikla suclanarak bu eve gelme , bu eve sagsalim gelmen hepimizi sevindirir ama bu eve tabutunla sehit olarak gelirsen aglariz ama daha cok sevinir daha cok gurur duyariz seninle..." gibisinden sozler soyluyor ogluna...nasil boleceksin bu memleketi arkadas , analar babalar cocuklarini gozlerini kirpmadan askere gonderirken , teror u durdurmak icin zerre adim atmayan siyasilerin vicdani hic sizlamiyor mu.

pkk ile demokratik olarak mucadele edecegiz laflarida komedi , pkk kim yahu , demokratik bir orgutmude demokratik yollarla mucadele edilecek ...dostunu dusmanini bilirsen , siyasi olarak guclu olur masada birilerinden emir almadan kendi sartlarini sunarsan bu is biter.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------

alıştırdılar bizi. bu haberleri görmek şaşırtmıyor beni artık.. sizi de öyle..

yapmak istediklerine ulaşıyorlar..

haklısın hocam..

şehitlerimize rahmet diliyorum.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin, şehitlerimizin ruhları şaad olsun, Vatan sağ olsun... Bugün onlar, yarın biz! Sonuna kadar...
    Ayrıca ne dersek diyelim, ne kadar üzülürsek üzülelim, değişmeyen bir gerçek vardır; Ateş düştüğü yeri yakıyor...
    Ailelerine rabbimden en büyük sabırları diliyorum.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

sen komutansan ve sana bilgi verilmiyorsa bunun sorumlusu yine sensin dir.

kısacası beni iplememişler haber verilmedi bana demiş oluyorsun.yokmu bu işin bir silsile yolu kırmızı telefonu acil durumu alarmı diye sormazlarmı adama? basit bir komutan değilsinki emrindeki kuvvet korkunç derecede,haber verilmediyse suç senindir.

şimdi ben böyle düşündüm diye TSK yımı karalamış oluyorum?

zaten başkasıda beni ilgilendirmiyor benim eleştirdiğim konu askerlerin değil tam aksine komutanların yetersiz olduğu.

5 defa basılmışsın sen bana daha neyi nasıl açıklayacaksın? çekirge olsa 3 defa sıçrar.

bak bu haberde, bölgeye helikopterlerle birlikler indirildiği söyleniyor hemde geceleyin,neyse ders aldıysak bir musibet bin nasihatten iyidir.

yine bu haberdeki şehitlere tabiki içimiz yandı ,ama gözden kaçırılmaması gereken bir nokta var umut ve güven verici,

tuğgeneralin de operasyona bizzat katılması beni sevindirdi.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yahu hoca hersey ortada , kimin neyi elestirdigi , ne karsi ciktigida ortada.

taraf donen serefsizlerin yayinladigi goruntulerle orduya saldiranlar.goruntulere ait koordinlatirin aktutunle alakasi olmadigini gorunce niye sus pus oluyorlar.orduya saldiracak yeni malzeme ciktigi zaman tekrar meydana cikarlar.

Ordu konusunda kizdigimiz nokta bu , yoksa kimse bariz hatalarin elestirmesine birsey demiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Savastir bu arkadaslar , karsi taraf kum-tas atmiyor askerimize.Elbette sehit verilecektir.

Murat abi belirtmis , en son golf olayi.golf oynayan pasayi elestiren yok , orduya topyekun hakaret,asagilama,suclama var.

Birileri hala tororu ordunun bitirecegi gafletine dusmus.Sen daga cikmanin ana nedenini(TEROR) u engelemezsen (TERORIST) oldurmeyle bitmez.Ordumuz yillardir olduruyor , yillardir basarili sekilde mucadele ediyor.Peki daga cikmayi kim durduracak.Siyasiler arkadasim gelmis gecmis butun iktidarlar gaflete dusmustur , ihanetin bir parcasi olmustur.Sen lobi calismasi yapmazsan , sen terorun para kaynaklarini kesmezsen , ordumuz 100.000 tane daha sehit versin bitmez.Siyasiler kendi sorumluluklarini orduya yikma cabasina girmistir.akp hukumeti topu tamamen orduya atarak orduyu yipratma pesinde...Kimse dusunemiyormu bunu ,kimse teror ve terorist in ne oldugunu bilmiyormu.Ordu teroristle mucade eder ve biz sehit veriyorsak , yillarda bu topraklarin butunlugunu koruyabilmissek ordu basarilidir.Ben size ordunun teroristle mucadeledeki basarilarini satir satir yazarim.Birileride ciksin bana terorun dogumundan bu yana siyasilerin yaptigi , teroru durdurmak icin attigi adimlari listesin yahu.Desinki bakin sunu yaptilar , avrupada soyle yaptik , para kaynaklarini kesmek icin boyle yaptik...ama mersin limaninda barzaninin girtlagini doyuruyoruz hala...

Dun bir arkadasim askere gitti.Babasi giderken "oglum ihanetle , korkaklikla suclanarak bu eve gelme , bu eve sagsalim gelmen hepimizi sevindirir ama bu eve tabutunla sehit olarak gelirsen aglariz ama daha cok sevinir daha cok gurur duyariz seninle..." gibisinden sozler soyluyor ogluna...nasil boleceksin bu memleketi arkadas , analar babalar cocuklarini gozlerini kirpmadan askere gonderirken , teror u durdurmak icin zerre adim atmayan siyasilerin vicdani hic sizlamiyor mu.

pkk ile demokratik olarak mucadele edecegiz laflarida komedi , pkk kim yahu , demokratik bir orgutmude demokratik yollarla mucadele edilecek ...dostunu dusmanini bilirsen , siyasi olarak guclu olur masada birilerinden emir almadan kendi sartlarini sunarsan bu is biter.

Cumputerwolf , bak yine konuyu değiştiriyorsun , sana basit bir örnek vereyim ,

Diyelim ki bir site sürekli  aynı yöntemle  hackeniyor , site güvenliğinden sorumlu olanın ne yapması gerekir  ? Önlem alması değil mi ? Şimdi site güvenliğinden sorumlu kişi sürekli aynı yöntemlerle hackeniyorsa dönüp ya bu hackerlarla ilgili yasalar çıkmazsa biz bu hackerlardan kurtulamayız , suçlu yasaları çıkarmayanlar  gibi bir bahane arkasına sığınabilir mi ?

Dağlıca baskını gibi birçok baskın oluyor , en son Aktütün olayı da ortada ama bazıları konuyu saptıırp siyasilerin hatası diyorlar.Siyasilerin hepsini suçlu kabul edelim bu baskında ordunun istihbarat hatasını , saldıran teröristleri uçaklarla vurulmamasını , helikopterlerle yardıma gidilmemesini haklı gösterir mi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

İt Soylarının Son Çırpınışları...Eceli Gelen Köpek Cami Duvarına İşermiş... Eceli Gelen Vatan Hani o.çocuklarıda Mehmetçiğime Bulaşır..VATAN SAĞOLSUN İçimiz Yansada Gururla Dimdik Ayaktayız Hepimiz Mehmetiz Hepimiz Türk'üz Türk'üyle Kürd'üyle Lazıyla Çerkeziyle Bir Bayrağın Altındayız Bu Birliğe Dirliğe Nifak Tohumları Ekmeye Çalışanlara Prim Vermemeliyiz Özelliklete TBMM deki o.çocuklarına Her Fırsatta Probaganda Yapmaktan Çekinmiyolar ++ Milleti Galyana Getiricek Sözler Sarfediyorlar..İçimizde Terörü Temizlemeliyiz Elbet Dağdaki İtlerin Sonu Gelecek.. İçimizdeki Pisliği Destekleyicileri Temizlemeden Vatanımın Refaha Ericeğini Sanmıyorum..Her Haberleri İzlediğimde Acaba  bugün Şehit Verdikmi Düşüncesi Uyanıyor Bende Biliyorum Bu İt  Soyları Saldırıcak İninden Çıkmış Bir Köpek Gibi Sonlarının Geldiğini Biliyorlar..

Şehitlerimize ALLAH tan Rahmet Ailesine Başsağlığı Diliyorum..!

KİM BU VATAN'IN UĞRUNA OLMAZ Kİ FEDA?

ŞÜHEDA FIŞKIRACAK TOPRAĞI SIKSAN,ŞÜHEDA!

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

yaw orduyu ne kadar yıpratabilecekler?

bir askerimiz şehit olur bin asker kazanırız asker konusunda sıkıntı çekmicek kadar genç nüfusumz var.. şehit ailelerine baş sağlığı diliyorm Allah sabır versin hepsine..

psikolojik olarak da yıpranacağnı sanmıyorm.. osman paşa nın hükümetinden sonra sorun kalmicağna inanıyorm.. bakalım ülkeyi yöneten askeri tecrübesi olan bi idare olunca nasıl bi saldırı biçimi kullanacaklar? 

şehit ailelerine tekrar başsağlığı diliyorum..

bu baskınlar iyice can sıktı artık..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yahu hocam kimse elestirilmesin demiyor ki , ama nasil elestirdigine bak.Sen f16 lar nokta atisi yapsin diyorsun.F16 nin yaptigi nokta atisinda etkilenecek km hesabini biliyormusun? bu kadar basitmi ya. Bu isi bilenler , yillarca orada yapmis adamlar cikti dedi zaten.Aktutun bir karakol oraya gerekli yardimi goturecek en yakin birlik oldukca uzak mesafede ve bu sekilde yerlesmek yanlis.aktunun ve sinirlara daha buyuk kuvvetler kaydirilmalidir diye yanlis noktalar elestiriliyor zaten.Ama sen don bak ordunun elestirildigi noktalara...sanki butun pasalar karakgahlarda batak partisi yapiyor , orduda dirlik duzen yok , vurun abaliya mantigi...bu mantikla nereye varilmak istenior...kaldi ki konuyu degistirmiyorum hoca ben bu sorunun asil cozumunu bu sorunu asil cozume kavusturacaklarin gorevini yapmadigin soyluyrum.Aktunu gecelim , bundan sonra aktutun olma karatutun karakolu vurulur , sen bu TEROR u nasil bitireceksin , TEROR u bitirecek olanlar kim? Bunlar neden elestirilmiyor ? donun bunun konusun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Osman pamukoğluna göreve geri çağırsalar dönermisiniz diye sordular,Türkiyede böyle bir şeyin olmadığını yunanistanda olabildiğini falan söylemişti .

burda olsa göreve yine çağrılsam gelirim tabi ama subayları ben seçeceğim ve kendim eğiteceğim askerleri,gibi bir şart koşacağını ima etti.

bende tabiki komutanıma katılıyorum karakola gelen asteğmenler vardı köye gittiğimizde emniyet amaçlı olarak yüksek yerlere askerler konuşlandırılırdı ama bu astek hep yanlış yunluş işler yapardı askeri iyi görüntü alamayacağı yerlere konuşlandırırdı izlediği amerikan filmlerindeki gibi sen oraya hey sen şuraya derlerdi.

ben ise düzeltmeye çalışırdım o geleli 3 ay olmuş ben ise 5 10 15 aydır oradaydım .

işte bu astekler içersinde orduda kalıp rütbe almaya devam etmiş ve şu anda binbaşı yüzbaşı olanlar var onların taktiği nekadar kuvvetli olabilirki?

Osman komutanın dediği gibi savaşacak, maceracı, deli, kanı kaynayan, kısacası psikopat  askerler eğitip, izlerini kovalamak gerekir. ve savaşçılık ruhu doğduğunuzda olmalıdır korku olmamalıdır .

geride kalanlar kaygısı olmamalıdır.

nerede hani gayrı nizami harp tekniği?

onlar dağda mı geziyor ? sende gezeceksin, pusumu atıyorlar ? sende atacaksın. karakolumu basıyorlar ? sende kamplarını basacaksın.

kimse kusura bakmasın böyle bir komutan ı erkenden emekliye ayıran yine TSK mensuplarıdır.

doğudaki komutanlar yaa bişey olmaaaz demeyi bırakıp silahlarına dört elle sarıldıkları vakit Şehit cümlesini daha az kullanacağız.

taraf gazetesi beni ilgilendirmiyor,istihbarat alınmış veya alınmamış görüntüler sahte veya gerçek bu okadarda önemli değildir.

mademki baskına elverişli bir yer o halde ya kalkacaksın oradan yada kuvvetlendireceksin mühimmatı da askeride .

daha önce baskın yaparken konuşlandıkları yerlere gerekirse emniyeti sağlayan birlikler kuracaksın.

askermi az? silahmı yok?

ben bıktım 3 günde bir şehit haberi duymaktan,yıllarca sustular ve sonra her ne olduysa suriyeye rest çekildi,

tansu çillere savaş açma yetkisi verildi ve bekaa vadisi dağıldı teröristler azaldı apo suriyeden kaçtı ve yakalandı.

yıllarca neyi beklediler?

şimdi aynı şey k.ıraktaki kamplar için geçerli ve dolayısıyla ırak için geçerli.

ama ,galiba şehit limitimiz henüz dolmadı. dolmasını bekliyorlar. 3 er 5 er 15 er dolacak beklesinler.

haberleri açıyorum bilmem nerde çatışma 3 şehit. gazeteye bakıyorum mayın patladı 1 er şehit vs vs vs .

konuyu şöyle bağlayayım çok dağıldı .e tutamadım kendimi.

askeri eleştirmekle karalamayı karıştırmıyorsanız sonuna kadar destekçinizim. eleştiryi eski komutanlarda yapıyor biliyorlar işin ne olduğunu.

karalamayıysa sadece pkk yanlıları yapıyor.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 3755 Toplam Mesaj: 33