folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hakkari"De Çatışma: Beş Şehit (16 Ekim 2008)

Hakkari"De Çatışma: Beş Şehit (16 Ekim 2008)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

Osman komutanın dediği gibi savaşacak, maceracı, deli, kanı kaynayan, kısacası psikopat askerler eğitip, izlerini kovalamak gerekir. ve savaşçılık ruhu doğduğunuzda olmalıdır korku olmamalıdır .

geride kalanlar kaygısı olmamalıdır.

nerede hani gayrı nizami harp tekniği?

onlar dağda mı geziyor ? sende gezeceksin, pusumu atıyorlar ? sende atacaksın. karakolumu basıyorlar ? sende kamplarını basacaksın.

gelde bu adamı erken emekli etme!

neden? çünkü adam mantıklı, girişimci bi şekilde mesleğini yapıyor..'du..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ooo herkez esmiş burda..

abi dikkat edelim neden hep kuzey ırak lafı geçıyor her pkk saldırısında ? peki söyleyin o zaman amaçları bizi de kuzey ırak'a yani savaşa çekmek deil mi ? neden hemen cellaleniyoruz az sakin oturup konuşulup düşünülmesi konular ve cok ince sonuçlara varılması gereken ve ona göre önlem alınması gereken konular...az daha zaman alcaktır ondan sonra TSK'mız gereken önlemleri alacaktır..

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

sende esmişsin hoca.

seni savaşa çekipte ne yapacaklar?

ekonominimi bozacaklar? zaten bozuk

şehitmi verdirecekler ? vermediğimiz bir günü söyle.

ülkeyimi bölecekler ?bunu 30 yıldır yapmaya çalışıyorlar.

tam aksine k.ıraktan uzak durmamızı istiyorlar. plakalarımıza 3 il daha eklenmesinden korkuyorlar.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Tabi ya biz girmeyelim onlarda her hafta gelip 10 şehıt alıp gitsinler. Devam etsin bu böyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

ooo herkez esmiş burda..

abi dikkat edelim neden hep kuzey ırak lafı geçıyor her pkk saldırısında ? peki söyleyin o zaman amaçları bizi de kuzey ırak'a yani savaşa çekmek deil mi ? neden hemen cellaleniyoruz az sakin oturup konuşulup düşünülmesi konular ve cok ince sonuçlara varılması gereken ve ona göre önlem alınması gereken konular...az daha zaman alcaktır ondan sonra TSK'mız gereken önlemleri alacaktır..

Ordaki şehitlerden biri yakının olsaydı görürdüm ben senin' neden hemen celalleniyoruz ' lafını..

Şehitlerin ailelerine sabır diliyorum...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

@ultrAsker

orda şehit olan askerlerimizin anası bizimde anamızdır..onlar ne kadar acı yaşıyorsa bizde o kadar acı yaşıyoruz imalı laflar yazma...

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

Şehitlerin ruhu şad olsun

Ailelerine allah sabır versin! 

ayrca Taraf Gazetesi işini çok iyi yapan bi gezete işi ni biliyoruz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    2 arkadaşım ordaydı. 8ay beraber çalıştığım. Allahım sabır ver bize.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Yahu hocam kimse elestirilmesin demiyor ki , ama nasil elestirdigine bak.Sen f16 lar nokta atisi yapsin diyorsun.F16 nin yaptigi nokta atisinda etkilenecek km hesabini biliyormusun? bu kadar basitmi ya. Bu isi bilenler , yillarca orada yapmis adamlar cikti dedi zaten.Aktutun bir karakol oraya gerekli yardimi goturecek en yakin birlik oldukca uzak mesafede ve bu sekilde yerlesmek yanlis.aktunun ve sinirlara daha buyuk kuvvetler kaydirilmalidir diye yanlis noktalar elestiriliyor zaten.Ama sen don bak ordunun elestirildigi noktalara...sanki butun pasalar karakgahlarda batak partisi yapiyor , orduda dirlik duzen yok , vurun abaliya mantigi...bu mantikla nereye varilmak istenior...kaldi ki konuyu degistirmiyorum hoca ben bu sorunun asil cozumunu bu sorunu asil cozume kavusturacaklarin gorevini yapmadigin soyluyrum.Aktunu gecelim , bundan sonra aktutun olma karatutun karakolu vurulur , sen bu TEROR u nasil bitireceksin , TEROR u bitirecek olanlar kim? Bunlar neden elestirilmiyor ? donun bunun konusun.

F16 larla nokta atışı yaapn pilot attığı bombanın tesirini bilmeyecek kadar eğitimsiz mi ? Bomba atarken  askerle - terörrist arasına atsın diyen de yok .Attığı bombanın tesirini bilen bir pilot ona göre terörsitin arkasına bile bombayı atsa yeterli zayiyatı verir terörisrtler.Tbai sen özellikle Helikopterleri hiç konuya dahil etmiyorsun.Eğer  Türk ordusu 4 saatte helikopterle yardım gönderemeyecek kadar acizse  ben çok merak ediyorum Osman Pamukoğlu yıllar önce nasıl baskına uğrayan askerlere Helikopterle yardıma gitmiş ? Adam ''ben 5-6 askerle karakola indim , diğer helikopterlerlede teröristin arkasına askerlerimiz indi '' diye.Hem de yılar önce , gece görüşü olmayan helikopterlerle gitmiş yardıma.Demek ki istense gidilir.

Aktütün karakoluna yardım götürecek en yakın birliğin çok uzakta olması da zaten siyasetçilerin suçu.Siyasiler belirliyor nereye karakol yapılacak , nereye yardım için birlik konulacak diye.

Terörün nasıl bitirileceğine gelince , hepimzi biliyorzu ki terörü dışardan Türkiye nin güçlenmesini istemeyenler destekliyor.İçerden de destekleyenler var.Biz ne kadar dış ülkelere baskı yapsakta ekonomik gücümüz olmadan veya kodumu oturtan ordumuz olmadan onların bu desteğini engelleyemeyiz.Kısmen engellemiş gibi gözüksek bile el altından desteklemeye devam ederler.Amerikanın pkk yı desteklediğini herkes biliyor.

Hükümetle asker bana göre uyum içinde çalışıyorlar.( ordunun içindeki bazı yapılanmalar bunu sürekli tökezletmeye çalışıyor ) .Bakın kuzy Irak operasyonu için yapılan dış temeaslar sonucu hiç bir ülke Kuzey Iraka giremezsin diyemedi.Haklılığımızı anlattık.Doğuda hükümet pkk ya yeni katılımların önünü kesebilmek için yatırımlar yaptı.İster kabul eidn ister kabul tmeyin  Bu gün doğu da pkk nın destekçisi olan Dtp nin en büyük rakibi Akp. olduğu bir gerçek.Doğuya yapılan yatırımlar , okullar , hastaneler Devletin oradaki halkın yanında olduğunu hatırlattı.Başbuğu paşanın halk ile bütünleşmesi , araalrına girmesi bence mükemmel bir bütünleşmeydi.pkk zaten bundan korkuyor.

Terörü bitirmek için birlik olmamzı lazım , siyasile hata yaparsa siyasiler eleştirilmeli , orduda 3-5 subay  yaparsa o subaylar eleştirlmeli.Aama hamasi nutuklarla , ben olsam 1 yılda bitiririm demekle terör bitmez.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

@ultrAsker

orda şehit olan askerlerimizin anası bizimde anamızdır..onlar ne kadar acı yaşıyorsa bizde o kadar acı yaşıyoruz imalı laflar yazma...

ben sana bişey ima etmedim orda yanlış anlamışsın...

sadece celallenmemek elde degil hiç bişey yapılmıyor diyorum bende sana... emin olki yakının olsaydı sende bu lafı yazamazdın yalan mı bu söyledigim?

sen o şehit anasının çektigi acıyı çekebilcegini mi düşünüyorsun?  büyüt yetiştir dagda şehit olsunlar... Allah daha fazla kimseye acı vermesin diyorum bende... Bitsin artık bu savaş... Kökünü kurutmak gerekiyosa kurutsunlar, diger ülkelere rest çekmek gerekiyorsa çeksinler! kimse bu vatandan , bu vatanın evlatlarından daha önemli degil

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 3756 Toplam Mesaj: 33