Hakkaride Neler Oluyor
-
IRET bunu yazdı
Ohal ilan edilmedi ama yapılan uygulama ohal, özel harekatçılar, komando timleri, mayın temizleme ekipleri hepsi orada, asker sokakta kimlik kontrolü ve arama yapıyor, iha lar 24 saat aralıksız uçuş yapıyor, ev ev arama yapılıyor, hane halkından olmayanlar götürülüyor, mahallelerin araları ve boş araziler aranıyor, önümüzdeki 1 ay bu uygulamanın sürmesi bekleniyor.
hane halkından olmayanları ne iye besliyorlarki götürüp vursunlar
bu arada tayyip amcamda memleket toz duman iken kalkmış myanmarla uğraşıyor
neymiş budistler müslümanları yahu sanane sen kendi ülkene sahip çık ipne
-
Mert_648 bunu yazdı
Hala bir bütün olduğumuzu düşünen varmı allah aşkına doğuda elektirk su faturasının parasını biz ödüyoz ödedik yıllarca haram zıkkım olsum hala hakkari elden çıktı çıkmadı kavgası var lan benim param cepten çıktıktan sonra hakkari çıkmış çıkmamış ne fayda neyse herşey para için zaten toprak için savaşmış pehh sen toprak için niye savaşırsın ekin ek para kazan eee bütün yollar paraya çıktıktan sonra koy ver gitsin
Değilmiyiz...? Yahu Hocam Alt tarafı Hakkaride Bir Problem var... Çözülür Elbet. O Değilde Sen neden İştahla Daldınki Bu Şekilde Konuya.?
Felaket Tellalı Olmaktan Hoşalananlarmı var nedir Anlamadım Gitti...
-
hakkari elden çıktı. Osman Pamukoğlu.
-
Draenei bunu yazdı
haberlerde izledim geri zekalı emekli generalin biride "hakkari artık elden gitmiştir" demiş lannn ne kaptırdım adama varyaa. tayyip de çok iyi laf soktu adama walla... o sınır ilimiz orda sıkı yönetim olmalı. gidişhat onu gösteriyor.
Hayatında kaç kere hakkariye gittin (: geri zekalı dediğin adam oranın dağında uyumuş, gece gündüz demeden tabanvayla askeriyle yürümüş, aracının önünde mayın patlamış, defalarca vurulmaktan şans eseri kurtulmuş, terör gerçeğini ve savaşı bilen, çatışma deneyimi üst düzeyde, komuta kabiliyeti olağan üstü iyi olan bir adamdır. Wilson ilkelerini hatırlatırım, hatayın nasıl nüfuzumuza girdiğini hatırlatırım. Referanduma hazırlanıyorlar, halk oylamasıyla ayrılacaklar, kimse de hiç bir şey yapamayacak, sadece ne zaman olacağı bilinmiyor, 2013 ortaları deniyordu bu hareketlilik 10 ay sürdürürlürse ki Nato ülkeleri bu hareketliliği silah ve para desteğiyle sürdürebilecek kapasitede; bu iş 2013 ortalarında biter, kimse de bir şey yapamaz insanlar nasıl isterse öyle yönetilir ve kendi kaderlerini tayin hakları vardır, bu yüzden avrupalılar, amerikalılılar ve ruslar nüfuz bölgelerini sürekli kontrol altında tutar.
-
pkk suriyedeki teröristlerden birşeyler öğrendi elbet. lavuklar çatışmayı şehre taşıdı. dünya basını bunları özgürlük savaşçısı diye tanıttım. bunlar da zaten bilmem kaç ülkeden eğitim alıp gelen adamlar. pkk bunları gördü, neyim eksik dedi. çatışmayı sivillerin yaşadığı yere çekmeye çalışıyor. devleti, suriyenin konumuna düşürmeye yani sivilleri vuruyorlar demeye getirmeye çalışıyor.
komşunu bölmeye çalışırken kendini de düşüneceksin. suriyede yoktan terör yaratıldı. paralı askerler ağır silahlarla donatıldı. bunlara da sivil halk özgürlük için ayaklandı denildi. neyse ki pkknın, suriyeli teröristler kadar desteği yok. yoktan yaratılan örgüt bi ülkeyi bölüyorsa pkk ne yapardı düşünemiyorum.
-
hakkari'de 1 aydır resmen asker ila pkk güçleri savaşıyor. hatta pkklılar şehrinde içinde bile,çokça şehit vermişiz ama medya bunları yansıtmıyor aynı gün,kargaşa olmasın diye . RTE bir konusmasında diyordu ki , artık medyayla aramız daha iyi yani medyayı kendi istediğimiz gibi yönetebiliriz diyordu, medyayla iş birliği yani , bu demek oluyor ki RTE'nin ne söylediği ne konustugu bu saatten sonra sikimde olmaz + ilginlendirmez , ne konusa ben inanmıyorum şahsen ona(kendi adıma söylüyorum). kaç yıldır hep aynı şeyi söyleyip duruyor. terör bitti diye , amk bana terörün bittiğini göstersene ? yada gösterecek olan var mı ? sonra çamuru kürtlere attıyorsunuz. ne ayaksınız olm siz :) (AKP'ye ithafen)
-
Mert_648 bunu yazdı
Hala bir bütün olduğumuzu düşünen varmı allah aşkına doğuda elektirk su faturasının parasını biz ödüyoz ödedik yıllarca haram zıkkım olsum hala hakkari elden çıktı çıkmadı kavgası var lan benim param cepten çıktıktan sonra hakkari çıkmış çıkmamış ne fayda neyse herşey para için zaten toprak için savaşmış pehh sen toprak için niye savaşırsın ekin ek para kazan eee bütün yollar paraya çıktıktan sonra koy ver gitsin
kac para odedin hocam iade edelim.. merak etme biz oduyoruz yillardir koyde 2 kisilik annem babamin odedigi fatura istanbulda 4 kisilik bir ailenin faturasina bedel..haram zikkim olsunmus sana haram haram zikkim olsun.. bi kivilcim bekliyorsunuz zombi gibi saldirmayi... genel olarak torpluca one katip karalamayin...
-
Draenei bunu yazdı
haberlerde izledim geri zekalı emekli generalin biride "hakkari artık elden gitmiştir" demiş lannn ne kaptırdım adama varyaa. tayyip de çok iyi laf soktu adama walla... o sınır ilimiz orda sıkı yönetim olmalı. gidişhat onu gösteriyor.
Ulan bir cacık bilmeden geri zekalı dediğin adam efsane komutan general'lan sen ne bilirsin hayatında gidip ayak bastınmı ? oralara konuşuyorsun bide senden bilgi düzeyi yüksek birisine salak/aptal diyorsun ? haberlerden duyup yorumlarsan aptalın kralı sensin... Tayip ne ayarı verdi bilader ayarı veren osman pamukoğlu sonransında...!
Peroksit tarafından 10/Ağu/12 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Osman Pamukoğlu gibi bir insana hitaben böyle yakışıksız konuşmak gerçekten hoş değil hocam.Sen yatağında uyurken o adam dağda itle çakalla bizler için savaşıyordu.Kan uykusu belgeselini izle sonra tekrar Osman Pamukoğluyla ilgili konuş.Siyaset alanında kimisi sever kimisi sevmez ama sırf Türkiye Cumhuriyeti için yaptıklarıyla büyük saygıyı hak ediyor.
-
ShockMan bunu yazdı
Ne Oluyomuş Hakkaride Biri Adam Akıllı bir Anlatabilecekmi Bana..... Diyarbakırdan Çıkalı daha bir ay olmadı. Bölge Karmakarışıkmı oldu nedir.
Kimi TBT den Arkadaşlar. Polisler Dışarı Çıkamıyo diyo.... Neler Oluyor Memlekete anlayamıyorum. Ters Giden bişeyler var galiba.?
Hakkaride Toplu Terörist Saldırı mı var.?
Birşey yok abi biliyon bu aralar saldırı sayısı artıyor bende diyarbakırdayım habercilerin TBMM in tatile girmesi ile abartmaları arttı ha bana normal geliyor olabilirde benim gözümün önünde çatışma felan olunca :) Hani ülke elden gitmedi merak etmeyin :)
Atakan tarafından 10/Ağu/12 23:14 tarihinde düzenlenmiştir