folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hakkaride Tartışılan Fotoğraflar

Hakkaride Tartışılan Fotoğraflar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihatStyle
    CihatStyle's avatar
    Erkek

Alın linki izleyin bakalım gerçek mi değilmi.Siz böyle yaparak mı kardeşlik diyorsunuz.Sizin kardeşliğinizi istemiyoruz.Bir Enternasyonal Devrimci Che'yi avatarda kullanmışsın.Ama faşistlik ile devrimcilik aynı anda birlikte olmuyor.

Alın linki.

http://www.youtube.com/watch?v=89LRgGqMk2w

Duyguların Soykırımında Piyon Askeriyim --- Sanırım Sensiz Bir Geceye Daha Hoşgeldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    CihatStyle bunu yazdı:
    -----------------------------

Alın linki izleyin bakalım gerçek mi değilmi.Siz böyle yaparak mı kardeşlik diyorsunuz.Sizin kardeşliğinizi istemiyoruz.Bir Enternasyonal Devrimci Che'yi avatarda kullanmışsın.Ama faşistlik ile devrimcilik aynı anda birlikte olmuyor.

Alın linki.

http://www.youtube.com/watch?v=89LRgGqMk2w

Biz gerçek değil dedik mi  ıkı sanıyelık görüntüyü aktarıp aktarıp koymuşlar. Sen ne beklıyodun polisten neyapsaydı polis söylede bizde öğrenelim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

dağda olunca terörist, şehirde olunca eylemci...

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hakkari+de+eylemci+cocugun+kolunu+kiran+polis

ekşi sözlükteki pkk sempatizanlarını ve bizim polyannacılık oynayan saf insanlarımızın entrylerini okuyun.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

amk medyası şerefsizler polisle bile ortalığı karıştırıyolar amk satılmısları. ben bu konunun burdan akp ye kadar uzacağınıda eminim çünkü eninde sonunda akp suclu cıkıo.

az bile amk gebertsin kafasını yarsın onun bunun cocuklarının ben tv de izlediğim zmn o piçlere vurduklarında ben rahatlıyom coluk occuk farketmez alayına gitsinler. aslında bitane keskin nişancı olcak o polise taş atanları gebertcek amk geleceğin teröristi. polis az bile yapıo. polise +999999999999999999999999

hep zaten bu amk medyası yüzünden yok insan hakları yok bilmem ne hakları sokayım hakkına ulan herif orda polise taş atcak sonra haktan söz etcek. polis onlara vururken 1 gr bile acıma duygum oluyosa neyim. polise, askere taş atan kim olursa olsun acımam.

15 dk önce tv de izledim iki tane kaşar amk araba kaza yapmıs ekip otosuna binmiyolar polise nasıl dokonursun bana falan filan ayakları polis en sonunda cıktı çileden haklıda adam ben olsam o karının orda ağzını burnunu kırardım.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

mesela ben hep düşünürüm niye şunları apo posteri açarlarken taramazlar ben olsam mermi manyağı yaparım bu şerefsizleri

** sözlerim bir araya gelip pkk lehine slogan atıp apo p*çinin posterini açanlaradır...

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

habercilerin hepsi böyle...

deklanşöre yüzlerce kez basıyorlar ama tam kareleri koyuyorlar neden kışkırtmak için

eminim o anda yapılan sadece etkisiz hale getirmek ama resimde öyle gösterilmiş ki sanki işkence yapıyorlar

gerçi bu yaşta bunları yapana iyi yapıyorlarda neyse...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:

Yanlış bişey yapmamış..Bence az yapmış, kaburgaları hala sağlam mesela..

buna ve atzhai_kaine nin yorumlarına direkt katılıyorum :)

ayrıca medyanında ...

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:

amk medyası şerefsizler polisle bile ortalığı karıştırıyolar amk satılmısları. ben bu konunun burdan akp ye kadar uzacağınıda eminim çünkü eninde sonunda akp suclu cıkıo.

az bile amk gebertsin kafasını yarsın onun bunun cocuklarının ben tv de izlediğim zmn o piçlere vurduklarında ben rahatlıyom coluk occuk farketmez alayına gitsinler. aslında bitane keskin nişancı olcak o polise taş atanları gebertcek amk geleceğin teröristi. polis az bile yapıo. polise +999999999999999999999999

hep zaten bu amk medyası yüzünden yok insan hakları yok bilmem ne hakları sokayım hakkına ulan herif orda polise taş atcak sonra haktan söz etcek. polis onlara vururken 1 gr bile acıma duygum oluyosa neyim. polise, askere taş atan kim olursa olsun acımam.

15 dk önce tv de izledim iki tane kaşar amk araba kaza yapmıs ekip otosuna binmiyolar polise nasıl dokonursun bana falan filan ayakları polis en sonunda cıktı çileden haklıda adam ben olsam o karının orda ağzını burnunu kırardım.

sonuna kadar katılıyorum. ayrıca o iki kaşarı bende gördüm deliriodum ah ben orda olcam bak bakim nasıl dokunurum die. başlıcam medyasına da. acaip şeler oluo du bakalım...

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadir0619
    kadir0619's avatar
    Erkek
    Bu yaş ta terörist oluyolar zaten polisler az bile yapmış kurşuna dizmek lazım pkklıları onlar bizim askerlerimizi şehit ederken orantı mı gözetiyo şerefsizler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Hakkaride tartı$ılan fotoraflarmı :| ? tartı$ılmaya bile değmez (: çünkim benim polisim en iyisini yapmı$ bende olsam bende aynısı yapardım
Toplam Hit: 5170 Toplam Mesaj: 35