Hakkaride Tartışılan Fotoğraflar
-
Vatana hıyanet edenin bırakın insanca muameleyi, yaşamaya hakkı yoktur! Askerimizi polisimizi karalamaya kalkan herkes elbet bir gün hesabını verecektir!
-
Vatana hıyanet edenin bırakın insanca muameleyi, yaşamaya hakkı yoktur! Askerimizi polisimizi karalamaya kalkan herkes elbet bir gün hesabını verecektir!
----------------------------------------------------------------------
çok abarttın ve saçmaLadın dostum ... la yaşama hakkı sana mı kalmış şimdi -
e orda ne işi warmış gavatın
iyi ypmışlar
-
cepni bunu yazdı:
-----------------------------
Katılıyorum bu müride :) -
By_Gizemli bunu yazdı:
çok abarttın ve saçmaLadın dostum ... la yaşama hakkı sana mı kalmış şimdi
zati bana kalmış olsa çoktan alırdım bütün hainlerin canlarını! ama bu devletin askeri var polisi var, ben sadece fikrimi söyledim, her yerde de söylerim! -
çocuk değil, o. pu çocuğu :)
kaldı ki ortada şiddet yok, ben olsaydım o polisin yerinde, o çocuk ağlamaya fırsat bulamazdı :D
-
By_Gizemli bunu yazdı:
çok abarttın ve saçmaLadın dostum ... la yaşama hakkı sana mı kalmış şimdi
-----------------------------tabi canım abileri ablaları hatta kendileri 2 sene sonra benim aileme yada direk bana askerde kurşun sıkacak bizde onlar için üzülecek miyiz?
İyi yapmışlar şerefsizlere diyicem ama az bile yapmışlar.Seve seve olmuyorsa assınlar kellelerini..
-
Söz Konusu Resimdeki Terör Yanlısı pkk Sempatizanı Şerefsiz'in Yakalanmadan Önce Asker ve Polislere Kahbece Taş ve Sopalarla Saldırmasını Dramatize Ederek Hiçbir Ahmak Saklayamaz.
TÜRK MİLLETİ OLARAK O ASKER VE POLİSİN ARKASINDAYIZ.
Bugün Kahbelik Yapan Vatansızların Er Geç Hesabı Görülecektir.
-
kundaktaki bebeğe askere polise kurşun sıkanın tabikide yaşamaya hakkı yoktur
-
allah akıl fikir versiN