Hakkımda Sahte Senet Düzenlemişler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

sadece bir TC kimlik numarasıyla yapılacak iş değildir herhalde olabilir mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Bizim hukuk sistemimiz hep boyle zaten dolandirci hirsiz kim varsa onu koruyor uyanik ve ayik olmak gerek beyler

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    endenius bunu yazdı

vay mk memleket ne hale geldi

hat açtırmaya giderken bile adam kimlik fotokopisine ne yapacak diye bekliyorum . damga vurmadan adımı yazmadan gitmiyorum :)

Aynı huy bende de var.

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bunu yapan ibnelere bir ders vermek istersen önce kendini götünü kurtar burada anlatılanları uygula, arkasından özel evrakta sahtecilik suçundan ver mahkemeye.

Ama çok da büyük bir ceza alacaklarını sanmıyorum.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

İcra dairesini ve dosya numaranı biliyorsan önce icra dairesine itiraz et.

Sonra bir dilekçe yazıp Savcılığa gidip Özel Belgede Sahtecilik suçundan şikayetçi ol yeterli.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sen yine iyisin hocam icra baslatmislar lavuklar benim çakma senetimle teminat göstererek kredi kullanmislardi. Adaletini sevdiğim ülkesi.. şimdi adamlar hala disaridalar. Ha borç mu ? Elbette ki ödemedim. Git bi imza beyannamesi çıkar noterden elinde bulunsun benim imzam bu kardeşim diyebilesin.

Anti Envato
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

suç duyurusunda bulun zaten kriminal laboratuvarda ıslak imza ile incelerler sen olmadığın ortaya çıkar ben böyle birşey olsa kan çıkartırdım, cinayet işlenecek mevzular bunlar...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Biyere kimlik fotokopisi verirken siz kimliginizi verip onlarin cekmesini beklemeyin yaninizda mutlaka 5 6 adet olsun ve istediklerinde verin.

Kimlik fotokopisini verirkendr siyah kalem haric renkli kalemle tukenmez ortadan 2 kalin cizgi cekip tahribat vodafone bayisine hat alimi  yazin verin bu sekilde cogaltip adiniza yeni hat mal alimi vs oldumu kimlik fotokopinizin nerdrn teslim edildigi anlasilir gerkeli yasal islem baslatirsiniz.

Kisisel Guvenlim Tedbiriridir %100 sonuc vermez :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@dead_march ev arkadaşım. Aynı evde kalıyoruz. Konuya bende şahidim. Lakin benim öğrenmek istediğim konu biraz daha başka. Şimdi bu totoşlara itiraz edilmediği takdirde tahsilat nasıl gerçekleşiyor, süresi nedir? Birde bildiğim kadarıyla -yanlışım varsa lütfen düzeltin- bir İlamsız icra yolu var (şu dolandırıcılığa açık olan) birde kambiyo senetleri için açılabilen icra takibi. Hangisini kullanıyorlar böyle durumlarda? Özellikle hukukcu arkadaşlara sorum.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

@dead_march ev arkadaşım. Aynı evde kalıyoruz. Konuya bende şahidim. Lakin benim öğrenmek istediğim konu biraz daha başka. Şimdi bu totoşlara itiraz edilmediği takdirde tahsilat nasıl gerçekleşiyor, süresi nedir? Birde bildiğim kadarıyla -yanlışım varsa lütfen düzeltin- bir İlamsız icra yolu var (şu dolandırıcılığa açık olan) birde kambiyo senetleri için açılabilen icra takibi. Hangisini kullanıyorlar böyle durumlarda? Özellikle hukukcu arkadaşlara sorum.

devleti dolandırmak bitti şimdi insanlarımı dolandırıcaksınız? Bilgi mi topluyosun moruk, bilmiyorum ama senden kıllanıyorum bu konularda.

Toplam Hit: 7074 Toplam Mesaj: 33