Hakkımda Sahte Senet Düzenlemişler
-
sadece bir TC kimlik numarasıyla yapılacak iş değildir herhalde olabilir mi?
-
Bizim hukuk sistemimiz hep boyle zaten dolandirci hirsiz kim varsa onu koruyor uyanik ve ayik olmak gerek beyler
-
Atakan bunu yazdıendenius bunu yazdı
vay mk memleket ne hale geldi
hat açtırmaya giderken bile adam kimlik fotokopisine ne yapacak diye bekliyorum . damga vurmadan adımı yazmadan gitmiyorum :)
Aynı huy bende de var.
-
Bunu yapan ibnelere bir ders vermek istersen önce kendini götünü kurtar burada anlatılanları uygula, arkasından özel evrakta sahtecilik suçundan ver mahkemeye.
Ama çok da büyük bir ceza alacaklarını sanmıyorum.
-
İcra dairesini ve dosya numaranı biliyorsan önce icra dairesine itiraz et.
Sonra bir dilekçe yazıp Savcılığa gidip Özel Belgede Sahtecilik suçundan şikayetçi ol yeterli.
-
Sen yine iyisin hocam icra baslatmislar lavuklar benim çakma senetimle teminat göstererek kredi kullanmislardi. Adaletini sevdiğim ülkesi.. şimdi adamlar hala disaridalar. Ha borç mu ? Elbette ki ödemedim. Git bi imza beyannamesi çıkar noterden elinde bulunsun benim imzam bu kardeşim diyebilesin.
-
suç duyurusunda bulun zaten kriminal laboratuvarda ıslak imza ile incelerler sen olmadığın ortaya çıkar ben böyle birşey olsa kan çıkartırdım, cinayet işlenecek mevzular bunlar...
-
Biyere kimlik fotokopisi verirken siz kimliginizi verip onlarin cekmesini beklemeyin yaninizda mutlaka 5 6 adet olsun ve istediklerinde verin.
Kimlik fotokopisini verirkendr siyah kalem haric renkli kalemle tukenmez ortadan 2 kalin cizgi cekip tahribat vodafone bayisine hat alimi yazin verin bu sekilde cogaltip adiniza yeni hat mal alimi vs oldumu kimlik fotokopinizin nerdrn teslim edildigi anlasilir gerkeli yasal islem baslatirsiniz.
Kisisel Guvenlim Tedbiriridir %100 sonuc vermez :)
-
@dead_march ev arkadaşım. Aynı evde kalıyoruz. Konuya bende şahidim. Lakin benim öğrenmek istediğim konu biraz daha başka. Şimdi bu totoşlara itiraz edilmediği takdirde tahsilat nasıl gerçekleşiyor, süresi nedir? Birde bildiğim kadarıyla -yanlışım varsa lütfen düzeltin- bir İlamsız icra yolu var (şu dolandırıcılığa açık olan) birde kambiyo senetleri için açılabilen icra takibi. Hangisini kullanıyorlar böyle durumlarda? Özellikle hukukcu arkadaşlara sorum.
-
Rabinski bunu yazdı
@dead_march ev arkadaşım. Aynı evde kalıyoruz. Konuya bende şahidim. Lakin benim öğrenmek istediğim konu biraz daha başka. Şimdi bu totoşlara itiraz edilmediği takdirde tahsilat nasıl gerçekleşiyor, süresi nedir? Birde bildiğim kadarıyla -yanlışım varsa lütfen düzeltin- bir İlamsız icra yolu var (şu dolandırıcılığa açık olan) birde kambiyo senetleri için açılabilen icra takibi. Hangisini kullanıyorlar böyle durumlarda? Özellikle hukukcu arkadaşlara sorum.
devleti dolandırmak bitti şimdi insanlarımı dolandırıcaksınız? Bilgi mi topluyosun moruk, bilmiyorum ama senden kıllanıyorum bu konularda.