Hakkımda Sahte Senet Düzenlemişler
-
ArduouS bunu yazdıRabinski bunu yazdı
@dead_march ev arkadaşım. Aynı evde kalıyoruz. Konuya bende şahidim. Lakin benim öğrenmek istediğim konu biraz daha başka. Şimdi bu totoşlara itiraz edilmediği takdirde tahsilat nasıl gerçekleşiyor, süresi nedir? Birde bildiğim kadarıyla -yanlışım varsa lütfen düzeltin- bir İlamsız icra yolu var (şu dolandırıcılığa açık olan) birde kambiyo senetleri için açılabilen icra takibi. Hangisini kullanıyorlar böyle durumlarda? Özellikle hukukcu arkadaşlara sorum.
devleti dolandırmak bitti şimdi insanlarımı dolandırıcaksınız? Bilgi mi topluyosun moruk, bilmiyorum ama senden kıllanıyorum bu konularda.
-
sokayım lan öyle kurala. ne yani şimdi biri benim bilgilerimi düzenleyip senet imzalayacak. benim 7 gün içinde haberim olmaz ödemek zorunda mı kalıyorum? daha trajikomik yani diyelimki 7 günde haberim oldu benim borcum yok diyince devlet o orospu çocuklarına la hani sana borcu vardı bu imza nerden çıktı demiyor ben şikayet etmeden öyle mi?
hassiktir be
-
ArduouS bunu yazdıRabinski bunu yazdı
@dead_march ev arkadaşım. Aynı evde kalıyoruz. Konuya bende şahidim. Lakin benim öğrenmek istediğim konu biraz daha başka. Şimdi bu totoşlara itiraz edilmediği takdirde tahsilat nasıl gerçekleşiyor, süresi nedir? Birde bildiğim kadarıyla -yanlışım varsa lütfen düzeltin- bir İlamsız icra yolu var (şu dolandırıcılığa açık olan) birde kambiyo senetleri için açılabilen icra takibi. Hangisini kullanıyorlar böyle durumlarda? Özellikle hukukcu arkadaşlara sorum.
devleti dolandırmak bitti şimdi insanlarımı dolandırıcaksınız? Bilgi mi topluyosun moruk, bilmiyorum ama senden kıllanıyorum bu konularda.
Yok çeto, dead_m... bugün itirazını etti. Muhtemelen düşmüştür takip. Ancak itiraz etmeseydi adamı sikeceklerdi. Merak ettiğim hangi pozisyonda sikecekleri ve kaç posta? Anladın mı? Yani icra süresi ne kadar, tahsilatı nasıl yapıyorlar? Merakım bu...
-
Rabinski bunu yazdıArduouS bunu yazdıRabinski bunu yazdı
Yok çeto, dead_m... bugün itirazını etti. Muhtemelen düşmüştür takip. Ancak itiraz etmeseydi adamı sikeceklerdi. Merak ettiğim hangi pozisyonda sikecekleri ve kaç posta? Anladın mı? Yani icra süresi ne kadar, tahsilatı nasıl yapıyorlar? Merakım bu...
Belli ki bi açık var detayını öğrenmek istemeniz garibime gitti, konu gizli bile değil bu konuda herkes tehlikede demektir burdaki yazılar suç unsuru olarak sayılabilir.
-
TorNaVida bunu yazdı
Biyere kimlik fotokopisi verirken siz kimliginizi verip onlarin cekmesini beklemeyin yaninizda mutlaka 5 6 adet olsun ve istediklerinde verin.
Kimlik fotokopisini verirkendr siyah kalem haric renkli kalemle tukenmez ortadan 2 kalin cizgi cekip tahribat vodafone bayisine hat alimi yazin verin bu sekilde cogaltip adiniza yeni hat mal alimi vs oldumu kimlik fotokopinizin nerdrn teslim edildigi anlasilir gerkeli yasal islem baslatirsiniz.
Kisisel Guvenlim Tedbiriridir %100 sonuc vermez :)
bak bu güzel. tşkler dostum. -
-
Telefondan net goremiyorum yazilmis olabilir yazdiklari, Borca ve imzaya itiraz et hocam, ayrica %20 icra inkar tazminati alabilirsin adamlardan dava acarak.
İcra inkar tazminati, tartistiginiz gibi, hem bos yere takip baslatilmasini onlemek hem de borclunun bosa itiraz edip isi yokusa surmesini engellemek icin cikarilmistir. Guncel orani %20 olmasi gerek. İtiraz ettikten sonra dava acarak paralarini alabilirsin adamlarin.
alicem tarafından 22/Oca/15 08:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Rabinski bunu yazdıArduouS bunu yazdıRabinski bunu yazdı
İcra kesinlestikten sonra sistemde uzerindeki arac ve maasli calistigin yer gozukuyor, uzerindeki tapulari da icra dairesinden ogrenebiliyolar. Arac ve tapuya aninda kaydi haciz konulabiliyor. Maas, arac ve tapudan birsey cikmazsa, bankalara 89/1 denilen yazi yollaniyor, hesabin varsa cokuyolar. O da olmazsa hacze gelebilirler bi ihtimal ya da sosyal muhendislikle bir sekilde para edecek birseyler bulunuyo :)
-
daha bugun ,bugün tv de izledim 75 yasında adamın kıracısı kıra sozlesmesını ımzalarken adama katakulle yapmıs 750 borclandırmıs 30 mülküne haciz koydurmus olayı savcılıga sıkayet eden dede donduruyor tüm işlemleri ve karşı dava acıyor ( krımınalde ımza testınede sokmuslar ) güzel bir avukatla hepsini yaparsın hocam
-
beyler bilgi vermek için yazıyorum meraklanım pm ile soru soranlar olmuş itiraz ettim işlemler durduruldu dava için tanıdık bir avukata danıştım dava açsanbile bişey çıkmaz senet kayboldu derler dedi ki banada telefonda öyle demişlerdi sizin anlayacağınız minareyi çalan kılıfını hazırlamış