Hala Anlamadınız Mı?
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------
üe almlarımı açldı yne koyn dolmş
-----------------------------Koyun olarak kimi kastediyorsun anlamadım. Bu konuyu açmak koyunluksa sen de çoban değilsin*. Yok yani bi
farkın.
(*) http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=45046
-
ya a.q anlamıyorum ben akp li değilim üstüne basa basa diyorum ama bundan öncekiler ne bok yedi sorması ayıptır ?
mağdem bu kadar halt yedi bu adam niye ülkenin yarısı oy verdi o zaman ülkemizdeki insanlar salak abi çeksin cezasını.
adam tek başına lider olmuyor sonuçta ülkemizdeki insanların seçimidir bu.
biraz chp misillemesi görüyrum bu yazıda :D
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------ya a.q anlamıyorum ben akp li değilim üstüne basa basa diyorum ama bundan öncekiler ne bok yedi sorması ayıptır ?
mağdem bu kadar halt yedi bu adam niye ülkenin yarısı oy verdi o zaman ülkemizdeki insanlar salak abi çeksin cezasını.
adam tek başına lider olmuyor sonuçta ülkemizdeki insanların seçimidir bu.
biraz chp misillemesi görüyrum bu yazıda :D
-----------------------------Al birini vur ötekine. Hepsinin ..... yok misilleme falan :)
-
tamam müridler tartışmayın boş yere yıpratmayın birbirinizi.. herkes vatanını seviyor herkes milleti için çabalıyor
herkes işini yapıyor... sizde üstünze düşeni yapan yıkıcı değil yapıcı olun bölücü değil birleştirici olun... bu hepmizini
yararınadır..
@BRK35; mürid kimin ne dayanağa göre hazırladığı bilmedğin bi foward mailini c/p yapmış getirmişsin millet birbirine
düşüyor... olmaz böyle şey.. merak ediyorum bu konuyu hangi amaçla açtın? amaç vatanseverlikmiydi.. ama eğer
öyle olsa bütün kesimlere hitap eden birleştirici bi yazı olurdu.. pkkya söverdik birbirimize söveceğimize yahut gavur
memeleketlerinin oyunlarından felan bahsetseydin bizde bilgilenirdik dahada güzel dahada birleştirici olurdu...
ama anladğm kadarıyla amacın ben konu açayım anti-akpliler destek versin akpliler sövsün konum 3000 hit olsun ben
popüler olayım.. millet bölünsün kavga etsindi.. bu siteyi uzun süredir takip ediyorum siyasetin olduğu halleride biliom
üye değildim ama okuyordum hergün.. pmden sövmeler,küfürleşemeler,anaya sarkan laflar bile vardı.. ama sitede
siyasi konular yasaklandıktan sonra durulmuştu ortam.. sağcısınında-solcusunuda ortak olarak sahip çıktığı değerler
üstüne konuşabilmeye başlamıştık.. keşke böyle bi sivrilik yapmasaydında açmasaydın şu konuyu...
adminlerden ricam konunun kaldırılmasıdı sitede siyasetin yasaklanmasıdır...