folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hala Anlamadınız Mı?

Hala Anlamadınız Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

ebter bunu yazdı:
    -----------------------------
    üe almlarımı açldı yne koyn dolmş

Koyun olarak kimi kastediyorsun anlamadım. Bu konuyu açmak koyunluksa sen de çoban değilsin*. Yok yani bi

farkın.

(*) http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=45046

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ya a.q anlamıyorum ben akp li değilim üstüne basa basa diyorum ama bundan öncekiler ne bok yedi sorması ayıptır ?

mağdem bu kadar halt yedi bu adam niye ülkenin yarısı oy verdi o zaman ülkemizdeki insanlar salak abi çeksin cezasını.

adam tek başına lider olmuyor sonuçta ülkemizdeki insanların seçimidir bu.

biraz chp misillemesi görüyrum bu yazıda :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

ya a.q anlamıyorum ben akp li değilim üstüne basa basa diyorum ama bundan öncekiler ne bok yedi sorması ayıptır ?

mağdem bu kadar halt yedi bu adam niye ülkenin yarısı oy verdi o zaman ülkemizdeki insanlar salak abi çeksin cezasını.

adam tek başına lider olmuyor sonuçta ülkemizdeki insanların seçimidir bu.

biraz chp misillemesi görüyrum bu yazıda :D

Al birini vur ötekine. Hepsinin ..... yok misilleme falan :)

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

tamam müridler tartışmayın boş yere yıpratmayın birbirinizi.. herkes vatanını seviyor herkes milleti için çabalıyor

herkes işini yapıyor... sizde üstünze düşeni yapan yıkıcı değil yapıcı olun bölücü değil birleştirici olun... bu hepmizini

yararınadır..

@BRK35; mürid kimin ne dayanağa göre hazırladığı bilmedğin bi foward mailini c/p yapmış getirmişsin millet birbirine

düşüyor... olmaz böyle şey.. merak ediyorum bu konuyu hangi amaçla açtın? amaç vatanseverlikmiydi.. ama eğer

öyle olsa bütün kesimlere hitap eden birleştirici bi yazı olurdu.. pkkya söverdik birbirimize söveceğimize yahut gavur

memeleketlerinin oyunlarından felan bahsetseydin bizde bilgilenirdik dahada güzel dahada birleştirici olurdu...

ama anladğm kadarıyla amacın ben konu açayım anti-akpliler destek versin akpliler sövsün konum 3000 hit olsun ben

popüler olayım.. millet bölünsün kavga etsindi.. bu siteyi uzun süredir takip ediyorum siyasetin olduğu halleride biliom

üye değildim ama okuyordum hergün.. pmden sövmeler,küfürleşemeler,anaya sarkan laflar bile vardı.. ama sitede

siyasi konular yasaklandıktan sonra durulmuştu ortam.. sağcısınında-solcusunuda ortak olarak sahip çıktığı değerler

üstüne konuşabilmeye başlamıştık.. keşke böyle bi sivrilik yapmasaydında açmasaydın şu konuyu...

adminlerden ricam konunun kaldırılmasıdı sitede siyasetin yasaklanmasıdır...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 4547 Toplam Mesaj: 35