Hala Uyuyoruz Ya Da Hala Uyuyanlar Var
-
RTE milletler arası ittifaktan fahri doktora ünvanı alır, her yıl Türkçe Olimpiyatları adı altında cemaat propogandası yapılır, Fethullah efendi amerikadaki villasnda arasıra hasta şekilde pozlar verir, Ramazanda bütün hastalıklarına rağmen orucunu bırakmadı diye haberler yapılır, cübbesini omuzlarına atıp arkasınada birini alıp sallana sallana teravih kılar, adamlar devlet içinde kadrolaşırlar, Risale-i Nur adlı kitaplarında dini bilgi dışında ottan böcekten bahsedilir[hakaret için söylemiyorum, detaylı bir şekilde yok içinde namaz nasıl kılınır oruç nasıl tutulur zekat nasıl verilir], daha hocasının hocasını söyleyemezler ki çünkü yok ve hocalarının rüyasında Peygamber efendimizi görüp ondan icazet aldığına inanırlar ve biz gaflet uykusunda yatar dururuz. Bizim milletimiz saf,temiz her sakallıyı dedesi zannediyor.Bu kadar şeye rağmen halen daha dünya barışı diyoruz, ne güzel dünyanın her yanında Türk okulları açıyor diyoruz, Amerika'da küçük bi evde sadece 2-3 hizmetiyle görevli insanla yaşar deriz, ne güzel oruç tutuyor diyoruz sallana sallana huşuyla namaz kılıyor diyoruz ki hiçbir evliya cübbeyi omzuna alıp namaz kılmaz ki haşa o evliyamı, adamlar devlet içinde kadrolaşırlarne güzel dinden anlayan adamlar devletin sistemini değiştiriyorlar deriz, Risale-i Nur'u açar iki kelam okuruz offf ne güzel yazmış deriz dilimiz damağımıza yapışır, sonra said nursiyi öğreniriz şaşar kalırız adam rüyasında peygamber efendimizi görmüş diye iyice bağlanırız... Uyanın artık Türk milleti Fethullah gülen ve RTE amerikan ajanıdır! Amacı Türkiye'yi yıkmak değil İslam'ı ehli sünneti yıkmak gerisi zaten ip söküğü gibi gelir. Halen daha Atatürk'ü deccal Fetullah'ı Mehdi olarak görenler var. Sorun Fethullah'a kendi dinince ibadet eden yahudiler ve hristiyanlar da cennete girecektir demiyormu. "La ilahe illallah" yeter " Muhammed'un rasulullah" a gerek yok hepimiz aynı Allah'a inanıyoruz demiyor mu! Amaçları aramızda bir fark göstermemek gerisi misyonerlere zaten hayli hayli yeter...
Hala uyuyoruz bu halkanın içine girmemiş olabilirsiniz ama bu halkanın içini iyi bir şey zannetmeyin. Hepsi birer oyundur.
Bugüne kadar doldum yeter burada patladım artık...
Bu belgeseli izlemenizi şiddetle ama şiddetle tavsiye ediyorum:
http://fgulen.belgeleri.com/include.php?path=start.php
-
boşver. 1 aydır boş belgeyle uğraştık. avrupalı büyükelçiler ajanlar memleketin içinde cirit atıyor..
hiçbir feytullahcı sorgulamaz inanır. köledir. satılmıştır. niye mi ? geleceği için mecbur..
2 ay önceden tv de tutuklamalar olabilir felan açıklama yapan feytullahı savcı neden çağırmıyor, düşünmüyorlar !
benimde çevremde var birsürü anlatırsın anlamaz. yobazlaşmıştır kafası. kazınmıştır.20 yıl boyunca devlet kurumlarına eleman yetiştir sonrada siyasetle işim yok de :) din alimiysen siyasetten elini çekeceksin Ilımlı islamınızı kabul etmiyoruz. Türküz ve müslümanız. tek kalsamda düşmanım size...
uyanacazda birkere şaplağı yemeden asla...
-
Çok haklısın armadaşım.Milet uyuyor fethullahçılar gün gün etrafımızı sarıyor..
-
bizim insanımız afedersin MAL insanımız SAF insanımız MENFAATÇİ ekmeğini ver d....nü s...k sesini çıkarmaz..baknz son seçimler...kömür beyaz eşya.. :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
bizim insanımız afedersin MAL insanımız SAF insanımız MENFAATÇİ ekmeğini ver d....nü s...k sesini çıkarmaz..baknz son seçimler...kömür beyaz eşya.. :)
Babana yada abine bir sor bakalım "Biz kömür beyaz eşya verenlere yetiştik.zamanında iki anahtar veren oldumu olmadımı?ev ve araba anahtarı?)kafayı takmayın bukadar beyaz eşyaya en azından vermişler versinlerde garibana..böyle versinler.
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
Babana yada abine bir sor bakalım "Biz kömür beyaz eşya verenlere yetiştik.zamanında iki anahtar veren oldumu olmadımı?ev ve araba anahtarı?)kafayı takmayın bukadar beyaz eşyaya en azından vermişler versinlerde garibana..böyle versinler.
-----------------------------Değil Garibanlaştırılmışlara Versinlerde Böyle Versinler Olmalıydı Cümlen...
Bu Halk Asla Garibanları Oynamamalıydı, Ama Sigarasını bile almak için artık Eşşek Gibi Çalışacak.... Eve Ekmek Götürmek için Mecbur Kalıp Çalacak, Şimdiden Hapishaneler Tüm Salıvermelere Rağmen Ağzına Kadar Dolu...
-
http://www.youtube.com/watch?v=zh8DgTsV5-A&feature=channel_page
ahanda bunlardan bahsediyorsun herhalde (birazda mizah olsun istedim ama mesaj ulaşır sanırım)
-
ShockMan bunu yazdı:
elevator bunu yazdı:
-----------------------------Değil Garibanlaştırılmışlara Versinlerde Böyle Versinler Olmalıydı Cümlen...
Bu Halk Asla Garibanları Oynamamalıydı, Ama Sigarasını bile almak için artık Eşşek Gibi Çalışacak.... Eve Ekmek Götürmek için Mecbur Kalıp Çalacak, Şimdiden Hapishaneler Tüm Salıvermelere Rağmen Ağzına Kadar Dolu...
Hocam garibanlaştırılanlara deseydim bunu sadece akp hükümeti için söylemiş olurdum ..sanki sadece akp garibanlaştırdı milleti ve garibanlaştırdıkları milletede yardım ediyorlar şimdi anlamı çıkardı ortaya..
baba nın elinde iki anahtar binaanaleyh:) verecek iki anahtarı biri ev biride araba herkesin olacakmış yani ...
üçü beşi bilmiyorum bildiğim şey gördüklerim ve yaşadıklarımdır .duyduklarımı hiç sorma gaz, benzin, yağ, un ,süt tüp sıraları ...
abd den gelen yardımlar(içinde negibi eşekleştirici maddeler vardı bunuda araştırmak lazım)
-
dahada boktan bir ülke olması dileğiyle...
-
elevator bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
elevator bunu yazdı:
Hocam garibanlaştırılanlara deseydim bunu sadece akp hükümeti için söylemiş olurdum ..sanki sadece akp garibanlaştırdı milleti ve garibanlaştırdıkları milletede yardım ediyorlar şimdi anlamı çıkardı ortaya..
baba nın elinde iki anahtar binaanaleyh:) verecek iki anahtarı biri ev biride araba herkesin olacakmış yani ...
üçü beşi bilmiyorum bildiğim şey gördüklerim ve yaşadıklarımdır .duyduklarımı hiç sorma gaz, benzin, yağ, un ,süt tüp sıraları ...
abd den gelen yardımlar(içinde negibi eşekleştirici maddeler vardı bunuda araştırmak lazım)
-----------------------------Evet Kardeşim Doğru Söylemler.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------elevator bunu yazdı:
-----------------------------benim babama veya abime herhangi bir ev veya araba anahtarı vermesinler zaten ihtiyacımız yok.verseler bile kimse boş yere sevap işlemez kesin altında bir menfaaat yatar alıştık artık..shockman in de dediği gibi bizim milletimiz gariban olmayı haketmedi bizim insanımız gururlu onurlu insandır ama bakıyorumda bana bu ülkede artık ne gurur kalmş ne onur ne utanıcak bir yüz.baksana çevrene artık herkez ekmeğinin parsında nasıl daha çok kazanırım derdinde..kime yalansam hayatım kurtulur dşüncesinde..bunu kimse inkar edemez..bizi bu hale düşürenler her iki dünyadada hesabıını vericektir ben buna sonuna kadar inanıyorum