folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hala Uyuyoruz Ya Da Hala Uyuyanlar Var

Hala Uyuyoruz Ya Da Hala Uyuyanlar Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

dinlerarası diyalog olamaz. medeniyetler ittifakı olamaz. alayı saçmalıktır. Osmanlı 600 yıl haçlılarla dinlerarası diyalog mu yaptı :)))

kıyamet yaklaştığında nolacak ? hristiyanlarla müslümanlar savaşacak...yani hristiyanla müslüman asla kanki olamaz...bu bir oyundur. kafamın içinde kurtlar gezinir Allah Allah ya nasıl olur diye sorarım kendime neyi mi ? Çağdaş bir şekilde yaşayan  kız 18 yaşında beyni yıkanıyor kölelik içinde cihad etmek farzdır diyecek kadar zihni uyuşturuluyor. bazen facede bakıyorum paylaştığı videolardan birisi Dünya müslüman olsun:)

Arama yerinden Satılık Vatandaş diye aratın detaylı bir şekilde gençlerin kandırıldığını anlarsınız.

http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs154.snc1/5735_1020994300683_1699959661_38142_6769808_n.jpg

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

keske basbakanımız olsaydı..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------

keske basbakanımız olsaydı..

-----------------------------
    ya bırak abi o da ayrı ayak. Gitsin BKM Mutfakta oynasın amk ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Putin, dün St. Petersburg yakınlarındaki 22 bin nüfuslu Pikalova kasabasına gitti, krizi gerekçe gösterip işçilerine maaş ödemeyen fabrika patronlarını hizaya çekti. Putin, patronlara "Ya paralarını ödersiniz ya da fabrikalarınızı millileştiririm" dedi

İşçinin Maaşını Ödemeyen bir FABRİKATÖRÜN durumu..çalıştır çalıstır sonra para yok..

kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=194903

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

KPSS soruları için cemaat yapmamıştır ne olsa cemaatten biliyorsunuz diyenler için up...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Up diyelim yeni muridler de okusun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

cemaatleri gözümüze sokup sonra karşı çıkılınca dinsiz ilan ettiler, askeri sawunduk yaknda bundan dolayı da içeri atılıcaz.Göz war nizam war hiçbişeyi yokken yüreğini ortaya koyup bu ülkeyi bağımsızlığına we ülke egemenliğine getirmiş dedelerin torunlarıyız herşeyimiz warken nası bu kadar cahil kalabiliyoruz anlamıyorum. bugün ben pkklıyım diye gezen insanlar war bugün polis dışarı çıkmasın biz kutlama yapıcaz diyen war bugün meclis denilen yerde pkk soyu war lan ölenler bizim için ölüyo illa kendi ailenizden biri ölünce mi akıllanacaksınız anlamıyorum

ablamın eşi binbaşı we dewlet ödeneği kesti diye lojmanlarında 1 2 saat kalorifer yanıyo donuyolar tüm gün başka bişi çalıştırmazlarsa böyle o kadar şey yazasım war ki o kadar kızgınlığım war ki sadece yazmakla kalacak diye yazmak istemiyorum çok beğendiğim bir yazı war 

-Başbakan çıkıp fuhuşu övse; "Ben zaten orospu çocuğuyum" diyecek insanlar var.!

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 3266 Toplam Mesaj: 28