Halkla İlişkiler-Sanat Tarihi-Tarih Hangisini Seçmeli ?
-
Hangi bölümde gelecek daha iyi olabilir.
Kpss yi düşündüğümde en az Sanat Tarihi alımı oluyor yanılmıyorsam.
Siz olsanız hangisini seçerdiniz ? Hangi yolu ilerdiniz ?
-
halkla ilişkiler seçerdim.
-
RockZs bunu yazdı
Hocam nedenleriyle öğrenebilir miyim. Kardeşime önereceğim. Ben açıkası anlamıyorum. En iyisi ne olucaksa o olsun istiyor haliyle.
-
tarih olabilir
öğretmenlik
üniversite hocalığı filan belki
-
zeybekustasi bunu yazdıRockZs bunu yazdı
Hocam nedenleriyle öğrenebilir miyim. Kardeşime önereceğim. Ben açıkası anlamıyorum. En iyisi ne olucaksa o olsun istiyor haliyle.
eğer başarılı olabilirsen ingilizcende varsa iyi bi şirkette çalışma olasılığın var ama bu oran %40 ı geçmez
-
hatayi bunu yazdı
tarih olabilir
öğretmenlik
üniversite hocalığı filan belki
Hocam millet halkla ilişkiler deyip durmuş nette. kpss ile 31 kişi başvurmuş 17 kişi alınmış
şu sitede tarih için iki satr yer ayrılmış biri bomboş diğeri ise hayli iyi nedeni nedir biliyor musunuz ?
http://www.klasbilgi.com/2012-2013-branslara-gore-kpss-ogretmenlik-taban-puanlari/
-
Sanat tarihi tüm dünyada prestijli bir bölümdür, kişiliğine uygunsa her şeyden biraz anlar, pratik zekalı bir tipsen kesinlikle bunu okumalısın derim
Carlsaganandcat tarafından 26/Eyl/13 23:24 tarihinde düzenlenmiştir -
c0nverse bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıRockZs bunu yazdı
eğer başarılı olabilirsen ingilizcende varsa iyi bi şirkette çalışma olasılığın var ama bu oran %40 ı geçmez
san aiş ayarlayacak eşin dostun varsa niteliksizsen bile bi yerlere girersin bi şirkete. ama ne kadar halkla ilişkiler yaparsın orası muamma.. ankara da hala halkla ilişkiler ilanlarınının iş tanımı kısımlarındaki cümleler sekreterliğe çıkar.. word kullanabileni, diksiyonu düzgün vs vs.. aldıkları dersler gayet güzel dersler, reklamcılıkla ilgili dersler var, hayvan gibi teoriler kuramlar görüyolar vs, ama mezun oluyosun salak salak iş ilanları görüyosun.. sinir bozucu durum. kpss ye girerim yüksek alırım diyosa kardeşin, şu saydıklarından en çok halkla ilişkiler den alım oluyodur heralde kpss de.. ama halkla ilişkiler tek bölüm değildir. halkla ilişkiler ve tanıtım, halkla ilişkiler ve raklamcılık, halkla ilişkiler.. bunlar birbirine denk sayılan 3 bölüm, o yüzden hepsi rakibin olur kpss de.. ama 80-85 alsa atanır.. bu insanlar sözele daha yatkın insanlar çünkü ve burdan dereceyle mezun olan adamı devlette işe almak için içinde matematik olan kpss ye sokuyo sistem, haliyle bilgisayar müh mezunlarında 95 ler havada uçuşuyoken burda o kadar çok olmaz o puanlar..
ben olsam halkla ilişkileri seçerim bu seçeneklerden, ilk fırsatta bi erasmus yapıp 2.veya 3. sınıfta, o okuldan hocalarla tanışıp bittiği gibide yüksek lisansa yurtdışına giderim.. en azından dahada eğitimini alıp kendi işini yapar.. o kadar kuramlar teoriler görüp çalışıp sekreterlik yapmak kadar saçma bi düzen var burda -
Arkeoloji okuyorum ablam sanat tarihi okumuştu hala boşta şuan
Bence tarih nasıl olsa formasyonda veriyorlar kpss ile atanabilirsin ama yinede sana kalmış
halk la ilişkiler konusunda bilgim yok -
Kuruma bu sene 40 adet halkla ilişkiler ve tanıtım mezunu eleman aldılar
hepsi iyi çocuklar ama adamları devlette santral memuru yaptılar :D sende olursun santral memuru belki
Telefona filan bakıyorlar erkekler
kızları sekreter yaptılar falan filan
-
Sanata ilgin varsa kesinlikle sanat tarihi.
Osmanlıca, Farsça ve yanına bir iki Avrupa dili koyarım ve öğretim görevlisi olurum böyle şeylere çok meraklıyım diyorsan tarih.