Halkla İlişkiler-Sanat Tarihi-Tarih Hangisini Seçmeli ?
-
zeybek senin kadar bu forumu efektif kullanan birini görmedim ya :D
-
hatayi bunu yazdı
Kuruma bu sene 40 adet halkla ilişkiler ve tanıtım mezunu eleman aldılar
hepsi iyi çocuklar ama adamları devlette santral memuru yaptılar :D sende olursun santral memuru belki
Telefona filan bakıyorlar erkekler
kızları sekreter yaptılar falan filan
kurum hangi kurum hocam
-
Hocam, ben Tarih okuyacağım hazırlığı atlayınca.
Öncelikle öylesine okumayacam ben bu bölümü, sevdiğim için okuyacam.
Kafanı kullanırsan iş bulabilirsin, herşey senin elinde sana kalmış birşey.
Turizmden tut, devlet müzelerinde, eğer yabancı dilin varsa ki olacak çünkü gerekli bişi, onun haricinde üniversitelerde öğretim görevlisi, zaten mezun olduktan sonra formasyon verilecek, tbmm ve çeşitli devlet kademelerinde arşiv görevlisi olabilirsin. Kpss'ye çalışıp atanabilirsin.
Örnek vermek gerekirse; İlber Ortaylı. En önemli tarihçilerimizden birisidir. Topkapı Müzesi Başkanı idi.
Bide şu gerçek var maalesef Türkiyede yeterince sosyal bilimlere ilgi gösterilmiyor.
mtst tarafından 27/Eyl/13 01:18 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
EFEKTİF: bir yabancı para biriminin ulusal para birimi türünden belirlenen fiyatıyla satışı <3
zeybekustasi tarafından 27/Eyl/13 01:46 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
EFEKTİF: bir yabancı para biriminin ulusal para birimi türünden belirlenen fiyatıyla satışı <3
ben sana şimdi zeybek bana topu at desem at kelimesini hangi anlamda kullanacaksın ? atmak mı yoksa hayvan olan at mı ? efektif de öyle sen terimsel olarak bakacaksan eyvallah ama bi de bunun toplum içinde kullanımı var ingilizcedeki effective kelimesinin türkçeleşmiş halidir yani "etkili" anlamına gelir. Sanayiye gittiğinde tamirci sana " abi vitesin çükünde sorun var yenisini takmamız lazım" dediğinde halk dilinde küçük erkek cinsel organı anlamına gelen çük aklımıza gelmemeli değil mi ? Bunun yerine vites ayırımında görev alan anlamına gelen çük gelir. Bunu daha da çok uzatabilirim yanlış anlama beni tatlım :)
-
zeybekustasi bunu yazdıRockZs bunu yazdı
halkla ilişkiler seçerdim.
Hocam nedenleriyle öğrenebilir miyim. Kardeşime önereceğim. Ben açıkası anlamıyorum. En iyisi ne olucaksa o olsun istiyor haliyle.
bu karari kardesinin vermesi daha verimli olur , heleki anlamiyorsun hic karisma sen bu ise.