Hallowen"I Arıyorum Ve Bursadan Eski Bir Tahribatçıyı...Nickini Anımsarsam Yazacağım...Hürmetler!
-
hıımm, Benden başka eskilerden kim vardıki @Bursa'da, bi ara Holyboy felan vardı ama ne oldu bilmiyom sürülmüş tarikattan :D
-
Hoşgeldin Helloween...Şu anda Bursa'da mısın ?
-
bende ataevler :) bursadan (:
-
yeniden selam gençler! ya bi yanlışlık olmasın ben hiçbi zaman bursa'da yaşamadım ki, ben hep ankaradaydım, hala da ankaradayım:) bu arada holyboy kimdi yaw:S?? ben çoooook oldu tahribat'a takılmayalı, malum yaşlandık artık, iş güç vs..zaman olmuyo..siz gençler geleneği devam ettirin:) bizden geçti artık:Pp
tuğrulbaba'm ve criminal çok özlemişim vala be yaw:(
-
holyboy ve kenzoboy zamanında tbtden banlanmışlarıdr sağda solda arkamızdan iş yaptıklarından dolayı , hp (denen kapalı bir sitede tüm tahribata saymıştır zamanında ssiyle duruyor) kenzonun yahut holyboy un tbt ile ilişiği yoktur , açık kaynak kodlu Shopen in yazdığı Antirus u editleyip biz yaptık diye çıkmış birileriydi , neyse eskiyi deşmeyim :)
-
editlenmi$ antirus icin para istiolardi :)
-
Biz de seni özledik be güzelim! Msn'imi biliyorsun, arada aç da konuşalım :)
-
:) abi burda herkesler evlenmiş, barklanmış, çoluğa çocuğa karışmış,bense hala zavallı bi öğrenciyim, siz beni sallamazsınız artık, muatab olmassınız benle:Pp
-
helloween erkek deilmiydi lan :) öle hatırlıom walla ...
-
arkadaşlar bursadan olan varsa tanışalım ünv de filan okuyan varmı ?
Toplam Hit: 6540 Toplam Mesaj: 32