Hallowen"I Arıyorum Ve Bursadan Eski Bir Tahribatçıyı...Nickini Anımsarsam Yazacağım...Hürmetler!
-
Arada gelirsen takılacaz Esra, olmuyor böyle sen iyiden iyiye sardırdın doktor olacam deyyu unuttun bizi :)
Bizde özledik.
-
doktor olmak kolay deil tabi:P
-
hehe beni erkek olarak hatırlayanlar varmış yau:) erkek kız farketmez gençler; insan olsun insan;Pp bu arada beni neden arıolar hala anlamadım ben:S
tuğrulbabam yaw sen de çolukçocuğa karıştın anlamazsın öğrencinin halinden:) ben hala sürünüyorum ya inanamazsınız, ne menem bi okulmuş, bitmedi gitti:( neyse az kaldı, bi kaç ay sonra mecburi hizmete gitmeye hazırım;)
-
Karıştık 2 tane velet var başımda :) kan kusturuyolar :) eksikliğini göstermesin Allah yaşama sevincimiz oldu gibi birşey..
-
Güzelim sen bir kaç ay sonra mezunsun, ya ben ne yapayım?Hâla 3 yılım var :) Ne tesadüf ki buradan da atılmak için 3 yılım kaldı :)
-
sizinkiler yine iyi benim daha girmem gereken bi ö.s.s. kazanmam gereken bi fakülte bide okumam gereken 4 yıl var....
şükredin halinize Nankörlük etmeyin....:)
-
Bu arada aklıma geldi Helloween konserine gelebildin mi ?
-
peki ben napcam daha oksye girmedim 2 yılım war :P
-
tuğrulbabam allah bağışlasın, allah analı babalı büyütsün!!
ya canercim nerde geliyon helloween konserine, doktor adamız biz:Pp bu aralar bisim hacettepe rock şenlikleri var, orphand land, rotting christ falan gelio, ona gitcem gidebilirsem.
-
beni arıyor olabilirmisin loo
gerçi konu biraz eskimiş aradıını bulmuşsundur ama bidaa bak yüzüme
benimdir belkki ;)