Hamam Böcekleri:((
-
bu böcekler trake solunum yapar
oksijeni ve co2 yi kanlarında taşımaz direk trake sistemiyle vücudun içine alırlar bu onlara hız kazandırır
bir hamamböcünü öldürmek istiyosanız böcek ilacını üstüne değil sadece götünün oldugu yere yürüdüğü yerin arkasına falan sıkın
çünkü o solunumunu götteki trake boşluğundan yapıyor
ayrıca çoğu yalan kanımca.
-
hamam böcekleri evriminin büyük bir kısmını tamamlamışlardır ve radyasyondan etkilenmezler.Vücudunun dış yapısını saran kitin öylesine dayanıklıdır ki radyasyonu geçirmez ve trke solunu yaptığı içinde oksijenle direk temas halindedir bu yüzden çok hızlı hareket ederler.
-
Seninki tuvallette çıkmış iyi yine :) bizimkiler tavanlarda, bilgisayar klavyemin altında dolaşıyorlar... :|
-
Atom bombasının fayda etmediği tek canlı.
-
geçen gece pc basında otururken içeri vızır vızır bişeyin girdiğini duydum bi baktım kapkara 4-5 cm boyutunda bi böcek içeri kaçayım derken üstüme kondu kafayı yedim herkes uyuyodu ayak seslerime kalktılar ışığı yaktım baktım hayvan gibi hamam böceği hatta hayvan az kalır yanında boğa gibi koduum şeyi :D peder saolsun yakaladı koduum şeyini ezdi attı ama yatamadım gece bidaha gelir die :D ulan ne iğrenç bişey ya o kadar dağda kampta kaldım o kadar böcek gördüm bu hamam böcüğünü görünce sıyırıom :D
-
asla bir haşereyi evinizde öldürmeyin bir kağıtla alıp dışarı atın yoksa onun yaydığı koku diğer haşereleride çeker yapmanız gerekenler ise basit evi temiz tutucaksınız camlara sineklik teli takıcaksınız mutfaktan başka yerde yemek yememeye özen göstericeksiniz yerlerde ekmek kırıntısı vs olmiyacak bunları yaparsanız heralde hiçbir haşere evinizde barınmaz..
-
arkadaşlar detanın ilaçlarıdan alıp deniyeceğim artık tabletde alıcan spreyde ikisinide denerim tşkler
-
harbi bu sene coğaldı bunlar noluyo amk bizm evdede gördüm bu itlerden öldürüverdim hemen .
-
benim ödüm kopuyo bu böceklerden. resmen korkulu rüyam.
-
tataramazan ve ben msnde çok muhabbeti yapmıştk bunların, yeni stretejiler kazanıyorduk.
Toplam Hit: 6307 Toplam Mesaj: 32