Hamam'da Fotograf Çekmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı

müşterisi olmayan bi hamamla geceden anlaş. hamamı bi günlüğüne yakmayıversinler sende rahat rahat çekersin fotonu .. sonuçta fotonun sıcakta veya soğukta çekildiği yazmıcek üstünde. nemdende kaçıyosun hem.:D

Olmaz malesef hocam ya çünkü bana içindeki müşterileri lazım :D  çekerek satış yapacam çünkü :)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek

yazıldımı bilmiyorum ama objektife elma sür

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam bu araba camlarına sıkılan buğu önleyiciler var. lensin önüne bi tane UV filtre tak, bu UV filtrenin içine ve dışına da cam buğu önleyicilerden biraz sık, sanırım 3-5 dakika işini görür.

hocam deneyecem tşk ama lense sıkınca mecbur temizlemem gerekecek,temizlemezsem görüntü bozuk çıkabilir ama yinede mantıklı :)

hocam o dediğim zımbırtı özel bi sıvı, sıktıktan sonra ovalayarak yediriosun cama, cam tertemiz, hiçbir iz kalmıyor. çok aşırı buğulanma olayı olacağı zaman hafif ıslaklık oluyor ama o ana gelene kadar işin biter diye tahmin ediorum

hocam bide ben katı el sabununu bir beze sürerek bezdeki sabun ile lensi silince nem tutmayacağını duydum bu konuda fikrin varmı ? eski bir yöntemmiş...Senin yöntemde çok güzel hoşam tşk

o konuda bilgim yok ama olabilir, çok enteresan yöntemler mevcut fotoğrafçılıkta =)

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dewis33
    dewis33's avatar
    Erkek

Fanteziye bak :)

Geçmiş Tozdur, Üfle GitsiNN
Toplam Hit: 8362 Toplam Mesaj: 65