folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamster Akıllı Hayvan Mıdır?

Hamster Akıllı Hayvan Mıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

aslında tasma takıp sokakta dolaştırıcan :P. Suriye hamsterı akla daha uygun

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

anubisx dediğin olayın piglerde olduğunu biliyorum insancıl olduğundan sana bağlanıyor ve cok uysal duruyor. yani şampuanla yıkarsın havluya sararsın uyur öyle

=) yada verirsin eline havucu koyarsın pc masasına oturur senle =D birlikte ıslık çalarsın vs vs =D biraz daha fazla uğraşırsan söyledin sözlere göre hareket

ettirebilirsin herşey sana ve onun nası huylu olacağına bağlı...

" ' "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

MaxDreameR bunu yazdı:
    -----------------------------

anubisx dediğin olayın piglerde olduğunu biliyorum insancıl olduğundan sana bağlanıyor ve cok uysal duruyor. yani şampuanla yıkarsın havluya sararsın uyur öyle

=) yada verirsin eline havucu koyarsın pc masasına oturur senle =D birlikte ıslık çalarsın vs vs =D biraz daha fazla uğraşırsan söyledin sözlere göre hareket

ettirebilirsin herşey sana ve onun nası huylu olacağına bağlı...

hocam pigler büyük mü oluyor gonzales gibi küçük mü ?? 

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

bende 2 yıldır  hamster besliyodum arife günü öldü bebişim .. benimki de cüce hamster dı yani pet shopların dedigi tabirle gonzales.. saldırgan falan değil aslında  çok hiperaktif oluyolar hiç durmuyor.elimde tutuyım seviyim falan olmuyo bi elinden ötekibe atlıyor ..ilk başta  alışana kadar bi kaç ısırıgını yedim ama sonra alıştı .. geceleri uyanık genelde gündüzleri uyur ama bazıları farklı olabiliyor.. ben ragıpcan diyince sesimden anlardı hemen uyanırdı..gonzalesler bi arada yaşayabiliyor..ama syrian (suriye) hamsterları tek yaşayabiliyor yanına bi tane daha koyarsan onu yer.. gonzalesler 1.5 -2 yıl kadar yaşıo benimki 2 yıl yaşadı ..  syrianlar 5-6 yıl yaşıo hemde bi el büyüklüğüne kadar büyüyebiliyo çok uysal  sakin bi hayvan türü.. bende bi süre bekleyip syrian alıcam bu sefer .. sanada onu tavsiye ederim .. 

Başarı için kişilikte değişim şart..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

hamster besleyen arkadaşlara bi sorum olucak.. çok şirin hayvanlar ama idrar kokusunun önüne nasıl geçiosunuz.. bende hamster beslemiştim temizligini yapmama ragmen acaip bi idrar kokusu oluyodu bazı zamanlar tüm odanın koktugunu bile sölüyebilirim kesinlikle abartmıyorum.. sanırım ben bişeyleri yanlış yaptım.. siz ne yapıyosunuz bu konuda? ve ya benim hamsterde mi sorun var dı : )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

amorphis81 bunu yazdı:

hamster besleyen arkadaşlara bi sorum olucak.. çok şirin hayvanlar ama idrar kokusunun önüne nasıl geçiosunuz.. bende hamster beslemiştim temizligini yapmama ragmen acaip bi idrar kokusu oluyodu bazı zamanlar tüm odanın koktugunu bile sölüyebilirim kesinlikle abartmıyorum.. sanırım ben bişeyleri yanlış yaptım.. siz ne yapıyosunuz bu konuda? ve ya benim hamsterde mi sorun var dı : )

altına koydugumuz talaş varya hani ben onun  çam kokulusunu almıştım  3 günde bir değiştiriyodum altını kışın pamuk koyuyodum üşümesin diye onu yuva yapıp içinde uyurdu  senin dediğin gibi bi koku olmadı hiç ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

yavru ördeklerde çok tatlı oluyor, nereye gitsen vakvak peşinden geliyorlar :) belki düşünürsün dışkıları çok pis ama yav, evde biraz zor bakımı , tek yaşamayıda sevmiyorlar herhalde

kaplumbağa evet zahmetli hayvan, aha benimkiler yemek yemiyor örneğin ölüp gitcekler sıcak su isterler, kış uykusunamı ne yatıyorlar kışları böyle mal gibi takılıyolar :F

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

pigler büyük oluyo baya gonzaleslere göre. kokma olayında berra' nın da dediği gibi 2-3 günde bir yuvasınn talaşlarını temizlerseniz bi sorun olmaz.

pig alırsanızda arada yıkarsınız  hiç bi kokusu olmaz.. örnek olark buda benm arkadaşımn oğlu =)

%3cig

" ' "
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

owww bu pigler baya bi büyükmüş :)  bunların yııkandıgını bilmiodum.. kaç yıl yaşıyo bu pigler ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

akıllı mıdır değilmidir o konuda bir şey diyemicem ama bi hayvan bu kadar tatlı olur  yani faregillerden fare akrabasından bi hayvanı bu kadar tatlı bulacağım hayatta aklıma gelmezdi :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 15591 Toplam Mesaj: 88