Hamster Bu Nasıl Bir Hayvan?
-
cocuk almış gelmiş.)) bu nasıl hayvandır.baya sevimli fakat baya bir pis kokusu var.hangi ulkede yetişiyor bu.türkiyede gormedim boyle bir hayvan fareye benzer.
bakımı zor sanırım.

-
kokan bir hayvan!
-
Noyan bunu yazdı:
-----------------------------
kokan bir hayvan!
-----------------------------bi o kadarda sevimli ve eğlenceli bi hayvan kısa süre bakmıştım kafesi filan vardı.
bide şu yuvarlak döndürme şeyi.
0-100 ü 6saniyenin altındaydı :D çok deli bişeydi.
tatlıdır sevimlidir. biraz büyümüş olanları çok kolay koaksiyel kablo filan götürüyo ama sizinki yavru sanırım daha :D
tekrar alasım geldi :D
-
bir buçuk senedir bakıyorum bakımı sandığınız kadarda zor bir hayvan değil. 2 haftada bir talaşını değiştir günde iki kez kafana estikçe bolca yem ver fazlasını zaten saklayacak sen unuttuğun zamanlarda yada acıktığında o sakladığından yer suyuna dikkat et yeter. tuvalet eğitimi yok gezdirme derdi yok. sağlıklı olması için bir hamster topu alıp evde salabilirsin zamanla evi gayet iyi öğrenir gitmeyi sevdiği yerler varsa kapının açılmasını kollar. ilk zamanlarda ele gelmeye alışana kadar birçok kez ısırılabilirsin ama pek büyük bir acısı yoktur. ayrıca türkiyede her petshopta bulabileceğin bir hayvandır ve gayet cüzi miktarlara satılır hocam.
-
googlede baktım biraz talaşını hergün değiştirin falan yazmışlar.hayvan uysal insana alışkın daha yavru heralde.eve salabiliyorsun yani geziyor .ilginc bir hayvan ama oldukça sevimli.bunun gerçek kokeni hangi ülke acaba
-
manfolder bunu yazdı:
googlede baktım biraz talaşını hergün değiştirin falan yazmışlar.hayvan uysal insana alışkın daha yavru heralde.eve salabiliyorsun yani geziyor .ilginc bir hayvan ama oldukça sevimli.bunun gerçek kokeni hangi ülke acaba
-----------------------------hocam hergün değiştir yazıyorda o ilk merakla oluyo ben zamanla 2-3 haftada bire döndüm hiçbir sorun olmadı. eve saldığında dikkat et koltuk altlarına, musluk altlarına falan gider ararsın uzun süre. bide çorap,halı kenarı gibi yerleri kemirmeyi sever en azından benimki öyle :) ilk çıkışı suriye olması lazım ama ırklara göre farklı kökenden gelen hamsterler vardı sanırım.
-
alibaba bunu yazdı:
bir buçuk senedir bakıyorum bakımı sandığınız kadarda zor bir hayvan değil. 2 haftada bir talaşını değiştir günde iki kez kafana estikçe bolca yem ver fazlasını zaten saklayacak sen unuttuğun zamanlarda yada acıktığında o sakladığından yer suyuna dikkat et yeter. tuvalet eğitimi yok gezdirme derdi yok. sağlıklı olması için bir hamster topu alıp evde salabilirsin zamanla evi gayet iyi öğrenir gitmeyi sevdiği yerler varsa kapının açılmasını kollar. ilk zamanlarda ele gelmeye alışana kadar birçok kez ısırılabilirsin ama pek büyük bir acısı yoktur. ayrıca türkiyede her petshopta bulabileceğin bir hayvandır ve gayet cüzi miktarlara satılır hocam.
-----------------------------evin orasına burasına sıçmasın bu hayvan?
-
sevimli bi hayvan fakat hakketten de çok kokuyor ona bi çare bulmak şart.
bide o dönen oyuncuğa dinamo misali bi elektrik kablosu falan bağlayip çok ufak da olsa elektrik üretilemez mi basit şeyleri çalıştırmak için falan mesela masa lambasi tarzinda bide o yapilan elektrik depo edilebilir mi :D
olabiletsi varmidri böyle bişeyin :)
-
antivirus bunu yazdı:
bide o dönen oyuncuğa dinamo misali bi elektrik kablosu falan bağlayip çok ufak da olsa elektrik üretilemez mi basit şeyleri çalıştırmak için falan mesela masa lambasi tarzinda bide o yapilan elektrik depo edilebilir mi :D
-----------------------------minik bir bisiklet dinamosu bolca kondansatör ucuz lion bataryalar ile güzel bişiler yapılabilir :D
düşünmedim değil yani :D hatta bunu hayvanın seveceği bişey yapıp ne biliyim küçük bi radyoya bağlayıp döndükçe böyle oyun havası filan çalar hayvan iyice havaya girer bakarsın elektriği bedavaya getiririm..
-
BarisYigit bunu yazdı:
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------minik bir bisiklet dinamosu bolca kondansatör ucuz lion bataryalar ile güzel bişiler yapılabilir :D
düşünmedim değil yani :D hatta bunu hayvanın seveceği bişey yapıp ne biliyim küçük bi radyoya bağlayıp döndükçe böyle oyun havası filan çalar hayvan iyice havaya girer bakarsın elektriği bedavaya getiririm..
-----------------------------kökeni türkse neden olmasın o oyun havası şeysi :)
-
sincap fareyi sikmiş suriyede bi veteriner veya doktorda melez yavruyu bulmuş. hamster demiş adınada, böyle bi hayvan olmuş.