folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamster Bu Nasıl Bir Hayvan?

Hamster Bu Nasıl Bir Hayvan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

cocuk almış gelmiş.)) bu nasıl hayvandır.baya sevimli fakat baya bir pis kokusu var.hangi ulkede yetişiyor bu.türkiyede gormedim boyle bir hayvan fareye benzer.

bakımı zor sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=qjNP8LErRn0&NR=1

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

kokan bir hayvan!

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Noyan bunu yazdı:
    -----------------------------

kokan bir hayvan!

bi o kadarda sevimli ve eğlenceli bi hayvan kısa süre bakmıştım kafesi filan vardı.

bide şu yuvarlak döndürme şeyi.

0-100 ü 6saniyenin altındaydı :D çok deli bişeydi.

tatlıdır sevimlidir. biraz büyümüş olanları çok kolay koaksiyel kablo filan götürüyo ama sizinki yavru sanırım daha :D

tekrar alasım geldi :D 

http://www.youtube.com/watch?v=hM3jzlyNIpc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Mf-DTd1wQ6M&NR=1

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

bir buçuk senedir bakıyorum bakımı sandığınız kadarda zor bir hayvan değil. 2 haftada bir talaşını değiştir günde iki kez kafana estikçe bolca yem ver fazlasını zaten saklayacak sen unuttuğun zamanlarda yada acıktığında o sakladığından yer suyuna dikkat et yeter. tuvalet eğitimi yok gezdirme derdi yok. sağlıklı olması için bir hamster topu alıp evde salabilirsin zamanla evi gayet iyi öğrenir gitmeyi sevdiği yerler varsa kapının açılmasını kollar. ilk zamanlarda ele gelmeye alışana kadar birçok kez ısırılabilirsin ama pek büyük bir acısı yoktur. ayrıca türkiyede her petshopta bulabileceğin bir hayvandır ve gayet cüzi miktarlara satılır hocam.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

googlede baktım biraz talaşını hergün değiştirin falan yazmışlar.hayvan uysal insana alışkın daha yavru heralde.eve salabiliyorsun yani geziyor .ilginc bir hayvan ama oldukça sevimli.bunun gerçek kokeni hangi ülke acaba

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

manfolder bunu yazdı:

googlede baktım biraz talaşını hergün değiştirin falan yazmışlar.hayvan uysal insana alışkın daha yavru heralde.eve salabiliyorsun yani geziyor .ilginc bir hayvan ama oldukça sevimli.bunun gerçek kokeni hangi ülke acaba

hocam hergün değiştir yazıyorda o ilk merakla oluyo ben zamanla 2-3 haftada bire döndüm hiçbir sorun olmadı. eve saldığında dikkat et koltuk altlarına, musluk altlarına falan gider ararsın uzun süre. bide çorap,halı kenarı gibi yerleri kemirmeyi sever en azından benimki öyle :) ilk çıkışı suriye olması lazım ama ırklara göre farklı kökenden gelen hamsterler vardı sanırım.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

alibaba bunu yazdı:

bir buçuk senedir bakıyorum bakımı sandığınız kadarda zor bir hayvan değil. 2 haftada bir talaşını değiştir günde iki kez kafana estikçe bolca yem ver fazlasını zaten saklayacak sen unuttuğun zamanlarda yada acıktığında o sakladığından yer suyuna dikkat et yeter. tuvalet eğitimi yok gezdirme derdi yok. sağlıklı olması için bir hamster topu alıp evde salabilirsin zamanla evi gayet iyi öğrenir gitmeyi sevdiği yerler varsa kapının açılmasını kollar. ilk zamanlarda ele gelmeye alışana kadar birçok kez ısırılabilirsin ama pek büyük bir acısı yoktur. ayrıca türkiyede her petshopta bulabileceğin bir hayvandır ve gayet cüzi miktarlara satılır hocam.

evin orasına burasına sıçmasın bu hayvan?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

sevimli bi hayvan fakat hakketten de çok kokuyor ona bi çare bulmak şart.

bide o  dönen oyuncuğa dinamo misali bi elektrik kablosu falan bağlayip çok ufak da olsa elektrik üretilemez mi   basit  şeyleri çalıştırmak için falan mesela  masa lambasi tarzinda bide o yapilan elektrik depo edilebilir mi :D

olabiletsi varmidri böyle bişeyin :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:

bide o  dönen oyuncuğa dinamo misali bi elektrik kablosu falan bağlayip çok ufak da olsa elektrik üretilemez mi   basit  şeyleri çalıştırmak için falan mesela  masa lambasi tarzinda bide o yapilan elektrik depo edilebilir mi :D

minik bir bisiklet dinamosu  bolca kondansatör ucuz lion bataryalar ile güzel bişiler yapılabilir :D

düşünmedim değil yani :D hatta bunu hayvanın seveceği bişey yapıp ne biliyim küçük bi radyoya bağlayıp döndükçe böyle oyun havası filan çalar hayvan iyice havaya girer bakarsın elektriği bedavaya getiririm.. 

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

antivirus bunu yazdı:

minik bir bisiklet dinamosu  bolca kondansatör ucuz lion bataryalar ile güzel bişiler yapılabilir :D

düşünmedim değil yani :D hatta bunu hayvanın seveceği bişey yapıp ne biliyim küçük bi radyoya bağlayıp döndükçe böyle oyun havası filan çalar hayvan iyice havaya girer bakarsın elektriği bedavaya getiririm.. 

kökeni türkse neden olmasın o oyun havası şeysi :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

sincap fareyi sikmiş suriyede bi veteriner veya doktorda melez yavruyu bulmuş. hamster demiş adınada, böyle bi hayvan olmuş.

=)
Toplam Hit: 5964 Toplam Mesaj: 27