folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamster Bu Nasıl Bir Hayvan?

Hamster Bu Nasıl Bir Hayvan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

biraz araştırdım, benimde kafama yattı aslında. bende mi alsam. fiyatlar nasıl? yem + kafes + hamster total ne kadar vurur ? talaş bulması zor olur mu ? son olarakta nohut felan versek yem yerine kabul edermi ?

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

biraz araştırdım, benimde kafama yattı aslında. bende mi alsam. fiyatlar nasıl? yem + kafes + hamster total ne kadar vurur ? talaş bulması zor olur mu ? son olarakta nohut felan versek yem yerine kabul edermi ?

herşeyi yer

ben geçen sene 10 + 10 liraya almıştım kafes ve hamster 

talaş bulmak çok kolay hazır satılan talaşlar var petshoplarda bulursun :S hem ucuz hem hazır 

talaşını pislendikçe koktukça değiştirirsin eğer talaş dışı bişey koyarsan hayvanın tüyleri pisleniyor yağlı gibi oluyor 

hareketli hayvandır biraz rahat bırakmalısın ve atlayıp zıplayabileceği ortamı yaratmalısın :S en azından kafese oyuncakla alırsın

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sizinkileri bilmem de arkadaşın hamster ı böyleydi :)   , iyi çekmişim ha :D 

fiyatları 10-15 lira arasi zaten kafes de büyüklügüne göre değişiyor , bundan 2 tane vrdı bütün gün koşuyorlar çemberin içinde :D 

elektrik üretmek lazım ^^

58321042010372.jpg%20%282048×1536%29

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRaBBiT
    TheRaBBiT's avatar
    Erkek

Hayatımda gördüğüm en iğrenç hayvan. Çizgi filmin birinde görüp gece yarısı almaya gidip yanına gidince korkudan ödüm b.kuma karışmıştı. Bildiğin fare....

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

PanxeR bunu yazdı:

sizinkileri bilmem de arkadaşın hamster ı böyleydi :)   , iyi çekmişim ha :D 

fiyatları 10-15 lira arasi zaten kafes de büyüklügüne göre değişiyor , bundan 2 tane vrdı bütün gün koşuyorlar çemberin içinde :D 

elektrik üretmek lazım ^^

58321042010372.jpg%20%282048×1536%29

hehehe baktığımdan beri gülüorum bildiği poz wermiş eşek sıpası :D:D:D büyüklerini sewmem gerçi ama bu çok fena :D:D

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

fotoğraf linki kırılmış ama verdiğin videodaki hayvan hamster değil guinea pig..

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 6006 Toplam Mesaj: 27