Hamster Bu Nasıl Bir Hayvan?
-
biraz araştırdım, benimde kafama yattı aslında. bende mi alsam. fiyatlar nasıl? yem + kafes + hamster total ne kadar vurur ? talaş bulması zor olur mu ? son olarakta nohut felan versek yem yerine kabul edermi ?
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
biraz araştırdım, benimde kafama yattı aslında. bende mi alsam. fiyatlar nasıl? yem + kafes + hamster total ne kadar vurur ? talaş bulması zor olur mu ? son olarakta nohut felan versek yem yerine kabul edermi ?
-----------------------------herşeyi yer
ben geçen sene 10 + 10 liraya almıştım kafes ve hamster
talaş bulmak çok kolay hazır satılan talaşlar var petshoplarda bulursun :S hem ucuz hem hazır
talaşını pislendikçe koktukça değiştirirsin eğer talaş dışı bişey koyarsan hayvanın tüyleri pisleniyor yağlı gibi oluyor
hareketli hayvandır biraz rahat bırakmalısın ve atlayıp zıplayabileceği ortamı yaratmalısın :S en azından kafese oyuncakla alırsın
-
sizinkileri bilmem de arkadaşın hamster ı böyleydi :) , iyi çekmişim ha :D
fiyatları 10-15 lira arasi zaten kafes de büyüklügüne göre değişiyor , bundan 2 tane vrdı bütün gün koşuyorlar çemberin içinde :D
elektrik üretmek lazım ^^

-
Hayatımda gördüğüm en iğrenç hayvan. Çizgi filmin birinde görüp gece yarısı almaya gidip yanına gidince korkudan ödüm b.kuma karışmıştı. Bildiğin fare....
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
sizinkileri bilmem de arkadaşın hamster ı böyleydi :) , iyi çekmişim ha :D
fiyatları 10-15 lira arasi zaten kafes de büyüklügüne göre değişiyor , bundan 2 tane vrdı bütün gün koşuyorlar çemberin içinde :D
elektrik üretmek lazım ^^

-----------------------------hehehe baktığımdan beri gülüorum bildiği poz wermiş eşek sıpası :D:D:D büyüklerini sewmem gerçi ama bu çok fena :D:D
-
fotoğraf linki kırılmış ama verdiğin videodaki hayvan hamster değil guinea pig..