Hamster Hakkında
-
@Daft hocam hayvan hemen yanımda duruyor bende epey sigara içiyorum odada zararı olur mu diye düşündüm ama bilemedim valla hayırlısı
@
narkozMRT bende öyle okudum gonzales ısırıyormuş diye ama benimkinin o cins olduğunu sanmıyorum aşırı derecede uysal geçen gün 8 aylık yiğenimin kucağına koydum kokladı falan ama kesinlikle ısırma huyu yok hayvanın -
merak ettiğim bu hayvanlar bir süre sonra koku yapıyo mu.aklıma o petshoptaki hamsterin kokusu geliyor
-
jayde bunu yazdı
merak ettiğim bu hayvanlar bir süre sonra koku yapıyo mu.aklıma o petshoptaki hamsterin kokusu geliyor
Yapıyor.
-
jayde bunu yazdı
kesinlikle koku falan yok , altındaki talaşı haftada bir değiştiriyorum talaş kokuyu önlüyor epeyce öyle kötü bir koku yok yani
-
Lotus bunu yazdıjayde bunu yazdı
kesinlikle koku falan yok , altındaki talaşı haftada bir değiştiriyorum talaş kokuyu önlüyor epeyce öyle kötü bir koku yok yani
İstersen kokulu talaş kullan farketmez, 1 yılı aşkın süre besledim koku yapıyorlar. Sadece hamster için değil, hayvanların sürekli bulunduğu ortamlar her daim bir süre sonra koku yapar.
-
seadog bunu yazdı
xhamster sandım :(
sdflkjdfsg aynen girip yazacaktım bende :D
-
seadog bunu yazdı
xhamster sandım :(
+1 :)
-
uzun zamandır aklımdaydı bu konu.
hocam sorması ayıp kaça aldın, şu süriye hamster'ımı nedir uysal olandan bulursam ben de alıcam
-
Daft bunu yazdı
hocam sorması ayıp kaça aldın, şu süriye hamster'ımı nedir uysal olandan bulursam ben de alıcam
ben 10 liraya aldım hocam ama daha önce 6-7 liraya satanlarıda görmüştüm
-
Daft bunu yazdı
petshopta zibilyon tane hayvan arasında yaşadıkları için biraz asabi oluyorlar ancak aldıktan sonra ilk bir ay içerisinde uysallaşır zaten asabiliğide birkaç ufak ısırıktan ibaret.