folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamster Hakkında

Hamster Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

@Daft hocam hayvan hemen yanımda duruyor bende epey sigara içiyorum odada zararı olur mu diye düşündüm ama bilemedim valla hayırlısı 

@narkozMRT bende öyle okudum gonzales ısırıyormuş diye ama benimkinin o cins olduğunu sanmıyorum aşırı derecede uysal geçen gün 8 aylık yiğenimin kucağına koydum kokladı falan ama kesinlikle ısırma huyu yok hayvanın 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

merak ettiğim bu hayvanlar bir süre sonra koku yapıyo mu.aklıma o petshoptaki hamsterin kokusu geliyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı

merak ettiğim bu hayvanlar bir süre sonra koku yapıyo mu.aklıma o petshoptaki hamsterin kokusu geliyor

Yapıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    jayde bunu yazdı

kesinlikle koku falan yok , altındaki talaşı haftada bir değiştiriyorum talaş kokuyu önlüyor epeyce öyle kötü bir koku yok yani

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    jayde bunu yazdı

kesinlikle koku falan yok , altındaki talaşı haftada bir değiştiriyorum talaş kokuyu önlüyor epeyce öyle kötü bir koku yok yani

İstersen kokulu talaş kullan farketmez, 1 yılı aşkın süre besledim koku yapıyorlar. Sadece hamster için değil, hayvanların sürekli bulunduğu ortamlar her daim bir süre sonra koku yapar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

xhamster sandım :(

sdflkjdfsg aynen girip yazacaktım bende :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

xhamster sandım :(

+1 :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

uzun zamandır aklımdaydı bu konu.

hocam sorması ayıp kaça aldın, şu süriye hamster'ımı nedir uysal olandan bulursam ben de alıcam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    Daft bunu yazdı

hocam sorması ayıp kaça aldın, şu süriye hamster'ımı nedir uysal olandan bulursam ben de alıcam

ben 10 liraya aldım hocam ama daha önce 6-7 liraya satanlarıda görmüştüm

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

petshopta zibilyon tane hayvan arasında yaşadıkları için biraz asabi oluyorlar ancak aldıktan sonra ilk bir ay içerisinde uysallaşır zaten asabiliğide birkaç ufak ısırıktan ibaret.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 8835 Toplam Mesaj: 69