Hamster Hakkında
-
hocam kokuyor deidiler bu hamster la ilgili doğru mudur, ,0?
-
pSkpt bunu yazdı
Bende gonzales var. Isırmıyor doğrusu ben almıyorum elime abim alıyor. Şuan kafesini kemiriyor mesela sesi geliyor. :D
Bi kaç fotoğrafı:
Yıkandıktan sonra :
Yirim onu :p hocam yıkanmasına gerek yok belki biliyorsundur.
Bu arada gözleri çok bayık bakıyor, kaç yaşında bu?
-
Hacı çekirdek ver ya ayçekirdeği olsun ya kabak çekirdeği sen bi köşeye koy o ordan alır yiceği yere götürür yani senin verdiğin yerde yemez çekirdekleri. Çok pis kokarlar kafasi sık sık temizle çamaşır suyu kullanma tecrübeyle sabit ölürler :) Bide bişeye binip dönüyo ya onu ihmal etme orda koşamazsa yine ölür.
-
ben bunun kafese polar parçaları koydum onları bir köşeye çekip yuva etti kendine yemeğini falan oraya götürüpte yiyor her şeyinden memnunumda kafesi kemiriyor kapağı falan açmaya çalışıyor gece uyutmuyor
-
Lotus bunu yazdı
ben bunun kafese polar parçaları koydum onları bir köşeye çekip yuva etti kendine yemeğini falan oraya götürüpte yiyor her şeyinden memnunumda kafesi kemiriyor kapağı falan açmaya çalışıyor gece uyutmuyor
Hacı kalın talaşlar oluyo ondan koysan daha iyi olur kanımca hee bide şarj aletinin kablosunu falan uzak tut parça pinçik eder valla :D
-
evin içinde gezmesi için plastik toplar var içine koy dolansın.direk kendi başına plastik topun içine koymadan salma bulduğu herşeyi kemiriyor.oğlum gece kafes kapağını açık unutmuş oda çıkıp elbise dolabına dalmış sabaha kadar bayram etmiş hayvan :)
-
lan hayvan tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor saatlerdir böyle hıçkırık gibi böyle ses çıkarırkende sıçrıyor gibi oluyor aynı hıçkırıyor gibi yani var mı bilgisi olan yav kafaya taktım şimdi ölmesin ibne alıştım kaç zamandır
-
Lemming'ler daha tatlı oluyorlar.. Ama bulmak biraz zor