Hamsterlarım Sevdirmiyor
-
reffkok tarafından 01/Ağu/18 13:57 tarihinde düzenlenmiştir -
yavruları korumak adına sana saldırıyor olabilirler mi ?
-
yunusdogan bunu yazdı
yavruları korumak adına sana saldırıyor olabilirler mi ?
yavrularını hiç ellemedim yem koymak için yuvaya elimi uzatıyorum onda bile ısırıyor. bence bunu yavrusunu korumak için yapmıyor hocam.
-
hocam benimde vardı 1-2 ay baktım
nette şu şekilde yazmışlardı
mama verdiğin yere elini 5 10 cm uzağında kalsın hayvan alsın yesin
1-2-3 gün bu şekilde gide gide mesafeyi azalt
en sonunda mamayı elinde yedirmeye çalış o sırada duygusal bağı kurup kendine alıştırabilirsin diyorlardı
ben kemirmelerinden dolayı korktuğum için hiç yapamadım
-
DaSpOnGe bunu yazdı
en sonunda mamayı elinde yedirmeye çalış o sırada duygusal bağı kurup kendine alıştırabilirsin diyorlardı
fotolarını atsam türünün ne olduğunu söyleyebilirmisin hocam
-
Kedi yada köpek almayı dene hayvan secimi yanlıs :)
-
DesertSun bunu yazdı
hocam eve bunları sokabilmek için 300 tl rüşvet verdim anneme :D kedi köpek de ne kadar ister sen düşün artık :D
-
reffkok bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
fotolarını atsam türünün ne olduğunu söyleyebilirmisin hocam
hocam türlerini maalesef bende bilmiyorum bildiğim bi geniu mu neydi yanlış yazmış olabilirim bunlar biraz iri oluyor ve zaten cool canlılar sessiz sakin çok hareket etmezler diye biliyorum.
keşke çift almasaydın fareler çok çabuk ürüyorlar önünü alamazsın. ve yavrularını yedikleride oluyor
-
benim ki koynumda yatıyordu paytağım benim beyaz renkliydi evde serbest dolaşıyordu elime alıyordum seviyordum bebekten alıştırdım.
-
reffkok bunu yazdıDesertSun bunu yazdı
hocam eve bunları sokabilmek için 300 tl rüşvet verdim anneme :D kedi köpek de ne kadar ister sen düşün artık :D
baban 100 liraya kediyi bağlar senin hamsteri iftariyelik eder söylemedi deme :)
-
Özel kraker yada en sevdiği yem hangisi ise elime koyarak elimin üstünden gelip alması için uğraşıp alıştırıyordum. 3 tane baktım ve hepsini omuzuma koyup dolaptan peynir alıp takılıyorduk hocam. En iyisi eline almak istediği şeyi koyup çıkıp orada yemesini seyret yavaş yavaş alışıyor. Daha sonra elinden korkmuyor. Oyun oynarken klavyede cirit atardı kolumdan tırmanıp üstümde gezerdi güzel günlerdi özledim gerçekten.