folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi ADSL Modemi Önerirsiniz.

Hangi ADSL Modemi Önerirsiniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    TECOM hem adsl hemde bluetooth cihazını öneririm cok iyi kullanıyom vede hiçbir problemde cıkarmıyo

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mysterious_tr
    mysterious_tr's avatar
    Erkek

selam ben DATRON kullanıyorum ne ısınma problemi var ne başka birşey(maşallah)

hem de ucuz 60-70 ytl arası evde kullanacaksan yeter bence...

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    ne alırsan al ama asla geek alma ben gittim turk malı die aldım bozuk cıktı
    onun bozuk oldugunu anlayasaya kadar telekomla kavga ettim sonra arıza ortaya cıkınca geri yolladık fabrikaya adamlar yenisini bile yollamamış tamir edip yollamışlar ve dogru dürüst download yapamıom alınacak en kötü modemdir bence

Selam ve dua ile...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ouz
    Ouz's avatar
    Erkek
    Thomson (Alcatel) SpeedTouch
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

SpeedTouch Güzel...

şahsen ben datron kullanıyorum :)

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    conexant almada ne alırsan al,,hayatımın en komedi modemi:)) bi kakaladı telekom hala kullanıyos mal mal...zoom yada u.s robotics al derim ben

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    ZyXell öneririm ama önce sunu söylim ben modem aldımda ne oldu 1 aydır port bekliyorum 3 aydır bekliyen bile varmış önce başvur port varmı onu sor tavsiye.....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakany
    hakany's avatar
    Erkek
    porttan bol ne var hemşerim.2 günde portu kaptım türk telekomdan.Ayrıca ben modem olarak Mintom MDLS 210 kullanıyorum canavar gibi çalışıyor.Bırakın canavar gibi çalışmayı canavar yavrusu ,kurulum ve konfigürasyonları ise çocuk oyuncağı Ayrıca Türkçe kullanım klavuzuda yanında cabası.Mintondan şaşma derim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    Alcatel Speedtouch

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Hazir konusu acilmis. aradan baya bir sene gecmis basligin ama ben yinede sorayim.

yakinlarda bir modem almayi dusunuyorumda. su anda piyasa olan ucuz kablolu onerebileceginiz bir modem var mi? en az bir adet ethernet portu olmasi lazim?

vatanda baktim: airties 104 var 39 dolar  ve bir tanede linksys modeli var 29 dolar .. bunlarin haricinde yada bunlar kullannalardan bilgi edinebilirsem ..

tesekkurler :) 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4851 Toplam Mesaj: 21