Hangi ADSL Modemi Önerirsiniz.
-
TECOM hem adsl hemde bluetooth cihazını öneririm cok iyi kullanıyom vede hiçbir problemde cıkarmıyo
-
selam ben DATRON kullanıyorum ne ısınma problemi var ne başka birşey(maşallah)
hem de ucuz 60-70 ytl arası evde kullanacaksan yeter bence...
-
ne alırsan al ama asla geek alma ben gittim turk malı die aldım bozuk cıktı
onun bozuk oldugunu anlayasaya kadar telekomla kavga ettim sonra arıza ortaya cıkınca geri yolladık fabrikaya adamlar yenisini bile yollamamış tamir edip yollamışlar ve dogru dürüst download yapamıom alınacak en kötü modemdir bence -
Thomson (Alcatel) SpeedTouch
-
SpeedTouch Güzel...
şahsen ben datron kullanıyorum :)
-
conexant almada ne alırsan al,,hayatımın en komedi modemi:)) bi kakaladı telekom hala kullanıyos mal mal...zoom yada u.s robotics al derim ben
-
ZyXell öneririm ama önce sunu söylim ben modem aldımda ne oldu 1 aydır port bekliyorum 3 aydır bekliyen bile varmış önce başvur port varmı onu sor tavsiye.....
-
porttan bol ne var hemşerim.2 günde portu kaptım türk telekomdan.Ayrıca ben modem olarak Mintom MDLS 210 kullanıyorum canavar gibi çalışıyor.Bırakın canavar gibi çalışmayı canavar yavrusu ,kurulum ve konfigürasyonları ise çocuk oyuncağı Ayrıca Türkçe kullanım klavuzuda yanında cabası.Mintondan şaşma derim
-
Alcatel Speedtouch
-
Hazir konusu acilmis. aradan baya bir sene gecmis basligin ama ben yinede sorayim.
yakinlarda bir modem almayi dusunuyorumda. su anda piyasa olan ucuz kablolu onerebileceginiz bir modem var mi? en az bir adet ethernet portu olmasi lazim?
vatanda baktim: airties 104 var 39 dolar ve bir tanede linksys modeli var 29 dolar .. bunlarin haricinde yada bunlar kullannalardan bilgi edinebilirsem ..
tesekkurler :)
Toplam Hit: 4851 Toplam Mesaj: 21