folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hangi Akıllı Saati Kullanıyorusunuz?

Hangi Akıllı Saati Kullanıyorusunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Merhabalar, uzun süredir akıllı saat almaya çalışıyorum ama bir türlü karar veremedim.

Normalde Huawei GT serisine tamam demiştim ama gidip baktığımda fotoğraftakiler kadar güzel gelmedi, kare tasrım da istemiyorum, İphone kullanıyorum ama applewatch tipinden ve parasından ötürü malesef elim gitmiyor.

Şimdi geçenlerde samsung a baktım normalde hiç ilgilenmemiştim ama fiyatında bi hata var gibi geldi bi baktımki epey bir düşmüş. Watch 7 de fe de ilk çıktıkalrı tarihe kıyasla tam yarı yarıya inmişler. Tam alma zamanı gibi zaten samsungu bırakma sebebim hep bu değer kaybı oldu da neyse.

Acaba watch 7 veya fe kullanan var mı? aralarında dağlar kadar fark var mı memnunmusunuz?

Normalde 2 gün sarjı giden bir saat düşünmüyordum ama tasarımı en maskülen olanlar bunlar. Apple wahtch kullanan arkadaşım da 2 günde bir yıkanmıyormusun eve gelince bi üstünü değiştirmiyormusun o sürede sarj oldu mu zaten 2 günü çıkarıyor mev bur 2 günde bir çıkaracaksın değince biraz ısındım. Bir de tabi sarjı gidiyor ama havaya da gitmiyor işletim sistemi ve özellikleri de ona göre artıyor anladığım kadarıyla Enes Özenin videolarından

Tavsiye edermisiniz?

Ek: İphone la çalışıyor diyen de var çalışmıyor diyen de var anlamadım

erebos tarafından 23/Haz/25 08:39 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

16.10.22' den beri Huawei Watch GT3 Pro 46MM Titanyum' u tüm hayat aktivitemde aktif olarak kullanıyorum.

https://www.tahribat.com/forum/satis-iptal---satilik--sifir---huawei-watch-gt3-254354

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kullanmıyorum. kullanmadım.

aslına bakarsan milletin niye kullandığını da bilmiyorum. bir iki arkadaşınkini inceledim. o kadar parayi vermeyi gerektirecek bir numarasını göremedim.

saten ekran hep siyah. ben hep gözünü saate bakan biriyim. hep elimi mi sallayacagim ? 

biri aradıgında saatte caliyor : gerek yok telefonda görüyorum

nabiz ölçüyor : 150 nabiz mi olur yanlis bilgi veriyor . kalbin iki sesini sayiyor heralde

cazip neyi var ? 

tek sunu begendim. bayildiginda konum atiyormus .. bsk bunun icin alabilirim. yabanci bir sehirdeyimdir. yada yasli bir tanisim vardir. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

6 yıldır Apple watch 44mm 4 GPS Nike versiyon kullanıyorum.

Oldukça memnunum.

Tek sıkıntısı şarj. İlk aldığım gün şarjı 2 gün gidiyordu. Şuanda akşam şarja takmayı unutursam öğlene bitiyor.

Şarj dışında başka bir problemim yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

huawei apple ve samsung tum son modellerine sahibim samsung ultra olan daha cok hosuma gidiyor :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

GARMİN VOVOAKTİVE KULLANIYORUM MEMNUNUM 

Yav he he
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Fiyat, performans ve şarj süresi bazlı bir süre araştırdım. Sonrasında Huawei Watch GT 5 almaya karar verdim.

Beklediğimden daha iyi saat, tavsiye ederim.

Bende telefon olarak Samsung kullanıyorum. Samsung' un saatleri güzel ama 2 gün şarj edeceğim saati almam. Huawei de şarj ediyorum yaklaşık 20 gün gidiyor.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

garmin fenix 

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Iphone kullaniyorsan bosuna yorulma. Apple watch almak zorundasin

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

garmin epix gen2

cok memnunum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kullanmıyorum. kullanmadım.

aslına bakarsan milletin niye kullandığını da bilmiyorum. bir iki arkadaşınkini inceledim. o kadar parayi vermeyi gerektirecek bir numarasını göremedim.

saten ekran hep siyah. ben hep gözünü saate bakan biriyim. hep elimi mi sallayacagim ? 

biri aradıgında saatte caliyor : gerek yok telefonda görüyorum

nabiz ölçüyor : 150 nabiz mi olur yanlis bilgi veriyor . kalbin iki sesini sayiyor heralde

cazip neyi var ? 

tek sunu begendim. bayildiginda konum atiyormus .. bsk bunun icin alabilirim. yabanci bir sehirdeyimdir. yada yasli bir tanisim vardir. 

notification okuma, mesaj ve aramaları görüntüleme en büyük kullanım sebebim. sürekli cebimden telefonu çıkarıp bildirim ne gelmiş diye bakmaktansa araç sürerken, toplantıda, dışarıda vs aşırı kolaylaştırıyor hayatımı.

nabız sağlık vs konuları tabi o kullanıma ihtiyacı olana özel şeyler.

ekrana always on açabiliyorsun ayarlardan sürekli aktif kalıyor ama deli gibi şarj tüketiyor tabiki.

tercih ve ihtiyaç meselesi tamamen.

|~_~|
Toplam Hit: 1162 Toplam Mesaj: 25
akıllı saat samsung galaxy watch galaxy watch