Hangi Akıllı Saati Kullanıyorusunuz?
-
Merhabalar, uzun süredir akıllı saat almaya çalışıyorum ama bir türlü karar veremedim.
Normalde Huawei GT serisine tamam demiştim ama gidip baktığımda fotoğraftakiler kadar güzel gelmedi, kare tasrım da istemiyorum, İphone kullanıyorum ama applewatch tipinden ve parasından ötürü malesef elim gitmiyor.
Şimdi geçenlerde samsung a baktım normalde hiç ilgilenmemiştim ama fiyatında bi hata var gibi geldi bi baktımki epey bir düşmüş. Watch 7 de fe de ilk çıktıkalrı tarihe kıyasla tam yarı yarıya inmişler. Tam alma zamanı gibi zaten samsungu bırakma sebebim hep bu değer kaybı oldu da neyse.
Acaba watch 7 veya fe kullanan var mı? aralarında dağlar kadar fark var mı memnunmusunuz?
Normalde 2 gün sarjı giden bir saat düşünmüyordum ama tasarımı en maskülen olanlar bunlar. Apple wahtch kullanan arkadaşım da 2 günde bir yıkanmıyormusun eve gelince bi üstünü değiştirmiyormusun o sürede sarj oldu mu zaten 2 günü çıkarıyor mev bur 2 günde bir çıkaracaksın değince biraz ısındım. Bir de tabi sarjı gidiyor ama havaya da gitmiyor işletim sistemi ve özellikleri de ona göre artıyor anladığım kadarıyla Enes Özenin videolarından
Tavsiye edermisiniz?
Ek: İphone la çalışıyor diyen de var çalışmıyor diyen de var anlamadım
erebos tarafından 23/Haz/25 08:39 tarihinde düzenlenmiştir -
16.10.22' den beri Huawei Watch GT3 Pro 46MM Titanyum' u tüm hayat aktivitemde aktif olarak kullanıyorum.
https://www.tahribat.com/forum/satis-iptal---satilik--sifir---huawei-watch-gt3-254354
-
kullanmıyorum. kullanmadım.
aslına bakarsan milletin niye kullandığını da bilmiyorum. bir iki arkadaşınkini inceledim. o kadar parayi vermeyi gerektirecek bir numarasını göremedim.
saten ekran hep siyah. ben hep gözünü saate bakan biriyim. hep elimi mi sallayacagim ?
biri aradıgında saatte caliyor : gerek yok telefonda görüyorum
nabiz ölçüyor : 150 nabiz mi olur yanlis bilgi veriyor . kalbin iki sesini sayiyor heralde
cazip neyi var ?
tek sunu begendim. bayildiginda konum atiyormus .. bsk bunun icin alabilirim. yabanci bir sehirdeyimdir. yada yasli bir tanisim vardir.
-
6 yıldır Apple watch 44mm 4 GPS Nike versiyon kullanıyorum.
Oldukça memnunum.
Tek sıkıntısı şarj. İlk aldığım gün şarjı 2 gün gidiyordu. Şuanda akşam şarja takmayı unutursam öğlene bitiyor.
Şarj dışında başka bir problemim yok
-
huawei apple ve samsung tum son modellerine sahibim samsung ultra olan daha cok hosuma gidiyor :)
-
GARMİN VOVOAKTİVE KULLANIYORUM MEMNUNUM
-
Fiyat, performans ve şarj süresi bazlı bir süre araştırdım. Sonrasında Huawei Watch GT 5 almaya karar verdim.
Beklediğimden daha iyi saat, tavsiye ederim.
Bende telefon olarak Samsung kullanıyorum. Samsung' un saatleri güzel ama 2 gün şarj edeceğim saati almam. Huawei de şarj ediyorum yaklaşık 20 gün gidiyor.
-
garmin fenix
-
Iphone kullaniyorsan bosuna yorulma. Apple watch almak zorundasin
-
garmin epix gen2
cok memnunum
-
futurist bunu yazdı
kullanmıyorum. kullanmadım.
aslına bakarsan milletin niye kullandığını da bilmiyorum. bir iki arkadaşınkini inceledim. o kadar parayi vermeyi gerektirecek bir numarasını göremedim.
saten ekran hep siyah. ben hep gözünü saate bakan biriyim. hep elimi mi sallayacagim ?
biri aradıgında saatte caliyor : gerek yok telefonda görüyorum
nabiz ölçüyor : 150 nabiz mi olur yanlis bilgi veriyor . kalbin iki sesini sayiyor heralde
cazip neyi var ?
tek sunu begendim. bayildiginda konum atiyormus .. bsk bunun icin alabilirim. yabanci bir sehirdeyimdir. yada yasli bir tanisim vardir.
notification okuma, mesaj ve aramaları görüntüleme en büyük kullanım sebebim. sürekli cebimden telefonu çıkarıp bildirim ne gelmiş diye bakmaktansa araç sürerken, toplantıda, dışarıda vs aşırı kolaylaştırıyor hayatımı.
nabız sağlık vs konuları tabi o kullanıma ihtiyacı olana özel şeyler.
ekrana always on açabiliyorsun ayarlardan sürekli aktif kalıyor ama deli gibi şarj tüketiyor tabiki.
tercih ve ihtiyaç meselesi tamamen.