Hangi Akıllı Saati Kullanıyorusunuz?
-
akıllı saate verecek param yok
band kullanıyorum miband :) her türlü işkenceyi yapıyorum 3 yıl gidiyor sonra atıp en son sürüm birtane daha alıyorum :)
-
Apple watch 9 kullanıyorum memnunum tek sıkıntı şarj olayı ve diğerleri nasıl 1 hafta gidiyor anlamıyorum huawei falan
bu vesileyle watch kullananlar ekstra olarak verimli hangi uygulamaları kullanıyorlar ben hiç uygulama yüklemedim saate öneri saat uygulamalarına açığım
-
Samsung saatleri iphoneda çalışıyor mu ya da çalıştırılabiliyor mu?
-
erebos bunu yazdı
Bosuna yorulma diye bosuna yazmadimki dostum
-
Dos_Attach bunu yazdıerebos bunu yazdı
Bosuna yorulma diye bosuna yazmadimki dostum
Hiç mi çalışmıyor
-
Akıllı saate neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki?
-
Apple Watch Ultra 2 + İphone 16 Promax
-
DJ_Alper bunu yazdı
akıllı saate verecek param yok
band kullanıyorum miband :) her türlü işkenceyi yapıyorum 3 yıl gidiyor sonra atıp en son sürüm birtane daha alıyorum :)
ayni kafadayız hocam. Olay sadece para da değil o kadar para verdiğim saatin en az 2-3 hafta sarjinin gitmesini istiyorum. Bu yüzden miband kullanıyorum ve tek kullanım amacım arayanın kim oldugunu görmek. Havuzdayım yüzüyorum telefon caliyor. hoop oradan bakiyorum. Evde uzanmışım tel calisyor hoop oradan bakiyorum. En temizi minimum özellik ile sadece notify verecek bi ürün. 2-3 yilda bir de değiştirmek lazim tabi. pili gidiyor.
-
İlk akıllı saat pebble'dan beri akıllı saat kullanıyorum. Şu anda Galaxy watch 5 pro kullanıyorum. Değiştirmeme sebebim sonraki modellerin hepsinde daha düşük batarya kullanımı. Sadece watch ultra bununla aynı bataryaya sahip onun da görünümü bok gibi. Bir dünya para verip çok basit özellikleri olmayan saat almayayım diyorsan samsung al. Mesela geçen yıl fiyatı 20 bin civarı olan bir saate bakmıştım saatten mesaj atma özelliğini koymamış adamlar. Huawei saatler fena değil ama hem bu olmazsa olmaz birkaç özellik yoktu hem de google olmadığı için almamıştım. Şu anda saatten mesaj gönderme varmış ama asistan falan yine yok galiba. Uygulama marketi de kısıtlı. Az daha bekle bence 1 ay sonra flaan samsung watch 8'ler çıksın bataryası 590 altı olmayan modellerden birini alabilirsin. Benim saatte 590 mah var 4-5 günde bir şarj ediyorum. Kapalı alandayım o yüzden ekran parlaklığı en kısıkta. Bilek hareketi, kalp atışı cart curt hepsi kapalı. Ben sadece akıllı saat istiyorum tansiyon aleti, nabız ölçer istemiyorum. Onları istesem de saate güvenmem tıbbi alet alıp kullanırım. Şarjı 1-2 gün giden aletleri alma saate alışınca saatsiz yapamıyorsun her gün 1 saat çıkarıp şarja takmak eziyet geliyor.
-
bende bir iphone kullanıcısıyım huawei honor samsung ve apple watch saatlerim oldu hepsini iphone bağladım ama birinde ya müziği kontrol edemiyorsun birinde mesaja cevap veremiyorsun birinde bağlantı kopuyor aktif olmuyor gibi gibi en son sattım ve apple watche geçtim övmek için değil ama adamlar tek elcilik yapmışlar bağlantı kopuyor koptuğundan haberim yok wifiye bağlanıp çalışmaya devam ediyor telefonu evde arabada unutuyorum wifiye bağlayınca telefon yanımda gibi herşeyi görüp kontrol edip aramalara yada mesajlara cevap verebiliyorum. kısacası iphone kullanıyorsan ve saat almak istiyorsun hiç biri watch gibi olmuyor hocam tek dezavantajın her akşam sarja takıyorsun yada bazı özelliklerini kapattığında iki gündebir takıyorsun onun dışında ben memnunum