Hangi Bankadan Kredi Kartı Alsam ?
-
iş bankasının 200 tl limitli üniversiteli kredi kartı kullanıyordum, çokta memnundum. derken memur oldum ve kredi kartımın limitini yükseltmek istediğimi söyledim. bankadaki kız maaşınızın 3 katına kadar limit yükseltebiliyoruz şu belgeler lazım dedi.
istenen belgeler:
1- limit artırma isteği formu
2- maaş bodrosu
bunları tamamlayıp bankaya verdim 3 haftadır ses yok. gittim bankaya ne oldu sonuç ne dedim, banka çalışanlarının benim başvurudan haberi bile yok. o diyoki ben bilmiyorum öteki diyoki ben bilmiyorum. canım sıkıldı doğal olarak, siz beni .iklemezseniz ben sizi hiç .iklemem dedim ve çıktım. bundan sonra müşteri hizmetleri vs. aradım ama kırk dereden su getireceksin belki limitinizi yükseltiriz dediler.
şimdi soruyorum size : iş bankası hariç maaş bodrosu ile kolayca 3.500 tl limitli kredi kartı alabileceğim adam gibi banka tavsiyeniz nedir ?
-
Hacı benim abimin 45.000 liralık limiti var HSBC den maaş bordrosuda 2 milyarı geçmez. Yalnız o internetten al sat yapıyor ve parasını günüde ödüyor. İlk seferde hemen hemen bütün banklar maaş bordrosunda gösterilen rakamın 2 bilemedin 3 katını verirler sana. Ama HSBC ve Garanti diğerlerine nazaran daha hızlı limit yükseltiyor sonraki aylarda. Benim bildiğim bu.
Bu arada İş Bankası nın hizmet kalitesi Türkiye deki diğer bankalara nazaran alt seviyelerde bence.
-
çalıştıgım iş yerinin muhasebesine gittim bir adet maas bodrosu ve birde orada ne kadar aylıkla çalıstıgıma dair kagıt aldım maas bodrosu asgari ücret görünüyor birde bir kagıt daha veriyorlar onda maasının üstünde bi haciz falan varmı yokmu diye bir kagıt patron onu imzalıyor muhasebeciye dedimkı bana 2 bin tl bir kagıt hazırla diger sskkagıdıda asgari ücret olsun bankaya kagıtları verdim dedikı kadın burada asgariücret görünüyor burada da 2 bin tl dedimkı prim sistemı ıle çalıstıgım için aylık kazancım 2 ile 3 bin arasında degişiyo ama sigortam asgari ücret üstünden yatırılıyor kagıtları işleme aldılar 2 hafta sonra kart geldi limit 6 bin tl vakıfbank.
edit : artı kredi çekmek isteyenlerde aynı taktigi uygulayabilir patronla aran iyiyse istedigin krediyi çekebilirsin sadece oimza atıyor ona giren cıka n bişey yok benım burda çalısıyor maasında kesintiyoktur diye.
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------
çalıştıgım iş yerinin muhasebesine gittim bir adet maas bodrosu ve birde orada ne kadar aylıkla çalıstıgıma dair kagıt aldım maas bodrosu asgari ücret görünüyor birde bir kagıt daha veriyorlar onda maasının üstünde bi haciz falan varmı yokmu diye bir kagıt patron onu imzalıyor muhasebeciye dedimkı bana 2 bin tl bir kagıt hazırla diger sskkagıdıda asgari ücret olsun bankaya kagıtları verdim dedikı kadın burada asgariücret görünüyor burada da 2 bin tl dedimkı prim sistemı ıle çalıstıgım için aylık kazancım 2 ile 3 bin arasında degişiyo ama sigortam asgari ücret üstünden yatırılıyor kagıtları işleme aldılar 2 hafta sonra kart geldi limit 6 bin tl vakıfbank.
edit : artı kredi çekmek isteyenlerde aynı taktigi uygulayabilir patronla aran iyiyse istedigin krediyi çekebilirsin sadece oimza atıyor ona giren cıka n bişey yok benım burda çalısıyor maasında kesintiyoktur diye.
-----------------------------bende vakıfbankı bi değerlendireyim bakalım. bilgi için teşekkürler.
-
hangi bankadan kart alsam degilde hangi tur kart alsam diye dusunsen daha iyi olur. mesela ben world card'i oneririm her yerde pasalar gibi kullanabilirsin. ama bana word card vermezler diyorsan o zaman gidip bonus almani tavsiye ederim.
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
hangi bankadan kart alsam degilde hangi tur kart alsam diye dusunsen daha iyi olur. mesela ben world card'i oneririm her yerde pasalar gibi kullanabilirsin. ama bana word card vermezler diyorsan o zaman gidip bonus almani tavsiye ederim.
-----------------------------kardeş kart türlerinden anlamıyorum malesef.
-
İş bankası iyidir. İnternet şuben var mı bilmiyorum. Ama limit artırım talebini internet şubesinden, Bankamatikten veya telefonla yapabiliyorsun. Limit artırımı için maaş bordrosu v.s. işgüzarlık olmuş biraz. Bizim maaşlar İş bankasındayken banka müdürü belirli aralıklarla gelir limitleri yükseltmek isteyenleri, kredi ihtiyacı olanları v.s. sorardı. Memursan maaş hesabın hangi bankada bilmiyorum ama iş bankası o kadar sorun çıkaran bir banka değildir. Şimdi maaş hesabı başka bankada ama ben hala İş Bankası kartını kullanıyorum.
-
World akar,
-
İş bankası bencede iyi hacım sana 1-2 salak eleman denk gelmiş olabilir lakin bizim sülale iş bankasını kullanıyor çokda memnunlar. İnternetten yap tüm işlemleri daha hızlı ve kolay olur
-
gönül ister ki hiç alma ama alacaksanda garanti den al hocam adı üstünde :D
-
Hacılar o bu değilde şimdi işyeri açsam, ne kadar limitli kredi kartı verirler?
Bilgisi olan var mı?