folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hangi Bankadan Kredi Kartı Alsam ?

Hangi Bankadan Kredi Kartı Alsam ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

iş bankasının 200 tl limitli üniversiteli kredi kartı kullanıyordum, çokta memnundum. derken memur oldum ve kredi kartımın limitini yükseltmek istediğimi söyledim. bankadaki kız maaşınızın 3 katına kadar limit yükseltebiliyoruz şu belgeler lazım dedi.

istenen belgeler:

1- limit artırma isteği formu

2- maaş bodrosu

bunları tamamlayıp bankaya verdim 3 haftadır ses yok. gittim bankaya ne oldu sonuç ne dedim, banka çalışanlarının benim başvurudan haberi bile yok. o diyoki ben bilmiyorum öteki diyoki ben bilmiyorum. canım sıkıldı doğal olarak, siz beni .iklemezseniz ben sizi hiç .iklemem dedim ve çıktım. bundan sonra müşteri hizmetleri vs. aradım ama kırk dereden su getireceksin belki limitinizi yükseltiriz dediler.

şimdi soruyorum size : iş bankası hariç maaş bodrosu ile kolayca 3.500 tl limitli kredi kartı alabileceğim adam gibi banka tavsiyeniz nedir ?

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Hacı benim abimin 45.000 liralık limiti var HSBC den  maaş bordrosuda 2 milyarı geçmez. Yalnız o internetten al sat yapıyor ve parasını günüde ödüyor. İlk seferde hemen hemen bütün banklar maaş bordrosunda gösterilen rakamın 2 bilemedin 3 katını verirler sana. Ama HSBC ve Garanti diğerlerine nazaran daha hızlı limit yükseltiyor sonraki aylarda. Benim bildiğim bu.

Bu arada İş Bankası nın hizmet kalitesi Türkiye deki diğer bankalara nazaran alt seviyelerde bence.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

çalıştıgım iş yerinin muhasebesine gittim bir adet maas bodrosu ve birde orada ne kadar aylıkla çalıstıgıma dair kagıt aldım maas bodrosu asgari ücret görünüyor birde bir kagıt daha veriyorlar onda maasının üstünde bi haciz falan varmı yokmu diye bir kagıt patron onu imzalıyor muhasebeciye dedimkı bana 2 bin tl  bir kagıt hazırla diger sskkagıdıda asgari ücret olsun bankaya kagıtları verdim dedikı kadın burada asgariücret görünüyor burada da 2 bin tl dedimkı prim sistemı ıle çalıstıgım için aylık kazancım 2 ile 3 bin arasında degişiyo ama sigortam asgari ücret üstünden yatırılıyor kagıtları işleme aldılar 2 hafta sonra kart geldi limit 6 bin tl  vakıfbank.

edit : artı kredi çekmek isteyenlerde aynı taktigi uygulayabilir patronla aran iyiyse istedigin krediyi çekebilirsin sadece oimza atıyor ona giren cıka n bişey yok benım burda çalısıyor maasında kesintiyoktur diye.

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

blmrt bunu yazdı:
    -----------------------------

çalıştıgım iş yerinin muhasebesine gittim bir adet maas bodrosu ve birde orada ne kadar aylıkla çalıstıgıma dair kagıt aldım maas bodrosu asgari ücret görünüyor birde bir kagıt daha veriyorlar onda maasının üstünde bi haciz falan varmı yokmu diye bir kagıt patron onu imzalıyor muhasebeciye dedimkı bana 2 bin tl  bir kagıt hazırla diger sskkagıdıda asgari ücret olsun bankaya kagıtları verdim dedikı kadın burada asgariücret görünüyor burada da 2 bin tl dedimkı prim sistemı ıle çalıstıgım için aylık kazancım 2 ile 3 bin arasında degişiyo ama sigortam asgari ücret üstünden yatırılıyor kagıtları işleme aldılar 2 hafta sonra kart geldi limit 6 bin tl  vakıfbank.

edit : artı kredi çekmek isteyenlerde aynı taktigi uygulayabilir patronla aran iyiyse istedigin krediyi çekebilirsin sadece oimza atıyor ona giren cıka n bişey yok benım burda çalısıyor maasında kesintiyoktur diye.

bende vakıfbankı bi değerlendireyim bakalım. bilgi için teşekkürler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

hangi bankadan kart alsam degilde hangi tur kart alsam diye dusunsen daha iyi olur. mesela ben world card'i oneririm her yerde pasalar gibi kullanabilirsin. ama bana word card vermezler diyorsan o zaman gidip bonus almani tavsiye ederim.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

blackhammer bunu yazdı:

hangi bankadan kart alsam degilde hangi tur kart alsam diye dusunsen daha iyi olur. mesela ben world card'i oneririm her yerde pasalar gibi kullanabilirsin. ama bana word card vermezler diyorsan o zaman gidip bonus almani tavsiye ederim.

kardeş kart türlerinden anlamıyorum malesef.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

İş bankası iyidir. İnternet şuben var mı bilmiyorum. Ama limit artırım talebini internet şubesinden, Bankamatikten veya telefonla yapabiliyorsun. Limit artırımı için maaş bordrosu v.s. işgüzarlık olmuş biraz. Bizim maaşlar İş bankasındayken banka müdürü belirli aralıklarla gelir limitleri yükseltmek isteyenleri, kredi ihtiyacı olanları v.s. sorardı. Memursan maaş hesabın hangi bankada bilmiyorum ama iş bankası o kadar sorun çıkaran bir banka değildir. Şimdi maaş hesabı başka bankada ama ben hala İş Bankası kartını kullanıyorum.

Akıl verme para ver a.q.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

World akar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

İş bankası bencede iyi hacım sana 1-2 salak eleman denk gelmiş olabilir lakin bizim sülale iş bankasını kullanıyor çokda memnunlar. İnternetten yap tüm işlemleri daha hızlı ve kolay olur

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

gönül ister ki hiç alma ama alacaksanda garanti den al hocam adı üstünde :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Hacılar o bu değilde şimdi işyeri açsam, ne kadar limitli kredi kartı verirler?

Bilgisi olan var mı?

Toplam Hit: 2981 Toplam Mesaj: 16