Hangi Bankadan Kredi Kartı Alsam ?
-
zaten maaş hesabım iş bankasında ama elemanlar kırk dereden su getirecen diyorlar. biri diyor olur, biri diyor olmaz... anasını satıyım finans bankın kredi kartına üye yapan eleman adımı sormadan elime kart veriyordu, hemde öğrenciyken. şimdi memur oldum iyi derecede maaşım var iş bankasından limit yükseltemiyoruz.
-
Bende kredi çekecem ya şekerbank yada finansbak ı düşünüyorum. 10.000 tl 12 ay vadeli.
-
gününde ödeme yapıosan eger kesinlikle garanti bankasını tavsiye ederim ama şu da var sana sormadan kredi kartını ve ya seni sigortalamaya kalkıolar.. sonra iptal ettirmen gerekior bu sigortaları.. gerçi bu sigorta işini yapan şubeymiş benim bulundugum şubenin halt yemeside olabilir..
ama yinede garanti bankasından memnunum.. güzel hizmet veriorlar..
-
finans hoca herşeyiyle gayet uygun :) oda olmadı kuveyt türk katılım bankas :f
-
Garanti olmalı seçimin.şeffaf ve açık bankacılık.türkiyede bankacılıkta ne gelmişse mutlaka garanti getirmiştir.2002 de Bostanlı tansaş ta çalışırken alkollüler reyonu sorumluluğunda iken promosyon bölümüne seçildim.marketin girişine kurulan Bonus standında bonus kostümleriyle müşterilere bonus vermeye çalışırdık.tabii günümüzdeki gibi değildi o zamanlar.tansaş o zamanlar garanti ile kardeş grup şirketi vs.bana da bir tane bonus o zaman verildi.300 milyon lira limitliydi zaten o civarda bir maaşım vardı.bira kontor gaz prezervatif vs kart sivrelir aysonu tersten girerdi.okulum da bitmişti o yaz.tansaştan otele geldim o kart bende öyle bir borç yapmıştıki 2 sene belimi doğrultamadım.2004 yılında kapattım zor bela.2005 te tekrar bir bonus aldım hala onu kullanırım.şu an premium oldu ben yapmadım garanti kullanımıma göre limitide esnetti.8 milyar olmuş şu anki premium oprasyonunda çevirdiğim.bu aralarda axes cardfinans kullandım axess kadar dandik bir kart yönetimi görmedim 1 sene öyle durdu iptal ettirdim cardfinans bonusun yolundan gidiyor herşeyi aynı.başka kart kullanmıyorum.her şeye bu kart.son yıllarda daha çok akaryakıt,ve market için kartımı kullanıyorum.işbankası vakıf vs kamu bankası geçmişleri yüzünden işlerimi göremez sanırım.bankacılık her yerde her zaman olmalı.5 yıldır tüm faturalarım aidat vs ödemelerim garanti şemsiyesinde.