Hangi Bölümden Daha Fazla Kazanırım ?
-
Bu hafta tercih yapıcam hala tamamen karar veremedim en başta radyo sinema televizyon istiyorum ama tüm listeyi koyayım
hangi bölümda daha fazla yükselebilirim ? daha fazla kazanabilirim ?
Puanıma göre listem
1375028 MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ Mimari Restorasyon
1505274 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mimari Restorasyon
1275822 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
1505115 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Emlak ve Emlak Yönetimi
1275305 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Emlak ve Emlak Yönetimi
1275566 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Basım ve Yayın Teknolojileri
1056038 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Basım ve Yayın Teknolojileri
1357337 MARMARA ÜNİVERSİTESİ Basım ve Yayın Teknolojileri
1366327 MERSİN ÜNİVERSİTESİ Deniz Ulaştırma ve İşletme
1505021 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Programcılığı
1175106 EGE ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Programcılığı
1065537 ANKARA ÜNİVERSİTESİ şarap Üretim Teknolojisi
1275599 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Seramik, Cam ve Cinicilik
1125629 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Fotoğrafçılık ve Kameramanlık
1175892 EGE ÜNİVERSİTESİ Grafik Tasarımı
1056384 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Grafik Tasarımı
1217597 GAZİ ÜNİVERSİTESİ Grafik Tasarımı
1175876 EGE ÜNİVERSİTESİ Organik Tarım
Radyo Televizyon ve Sinema Erciyes (kayseri)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gaziantep üniversitesi ---
Çanakkale ----
Ankara Gazi 386
Ankara Gazi(iö) 365
-
hocam öncelikle hayirli olsunda bu liste biraz enterasan olmus gibi hiç bi bölüm birbiri ile bağlantili değil sadece üniversite olsunmu diye yazdin ?
bide mimari resterasyonu yazma sebebini çok merak ettim .
-
Yıldıza gel mimari restorasyon istanbulda çok para kazandırır ama işini tutturup çevre yaparsan
-
Erciyese gel kardesim televizyoncu ol acun gibi parayı götür :)
-
gemici ol ya da organik tarımcı.
-
Hocam çok para kazamanmakta çok sevdiğin eline yatkın olan bi bölümü seç derim sana..
-
yaparken sıkılmayacağın bişey seçte parayaı bi şekilde kzanırsın..
her mühendis nasıl milyoner değilse, sende en revaçtaki mmühendisliği seçince milyoner olmıcaksın :) -
Hocam hangisinin çok kazandıracağını kimse bilemez, bana sorarsan burada sormaktansa okuyanlarla ve çalışanlarla gidip konuş her bölüm için.
Ben okuyorken gemi inşaa süper para kazandırıyodu, formenler bile 4500 lira maaş alıyodu, şimdi sektör göte geldi, staj yaparken bile zorla torpille yer buluyoruz. Üni boktan desen, ITU'de okuyorum, sektördeki en kral okul bizimki. He bi de bu mesleği sevmezsen intihar ettirir, leş bi meslektir =)
O yüzden git çalışma ortamlarını gör, hangisi aklına yatarsa onu öncelikli yaz derim. Olayı yaşamış biri olarak, dikkate almanı öneririm =)
-
kusura bakmada bu kafayla gidersen bir halt kazanamazsın.Standartı yok bu işin.İşletmeyi seven okur 2 milyar alır sevmeyen işsiz kalır sistem budur.
-
zaten ilk olarak radyo sinema tv ve gastronomi istiyorum yukarıda yazdıgım bölümler yapabileceğim en azından deneyebileceğim bölümler
bu 2 si hariç diğerlerinin ortasındayım , bende işimi severek yapmak isterim ama hiç bir fikrim yok diğerleri için oyüzden bari gelir grubuna göre dizeyim dedim
başka da yapacak birşey yok ülkemizde işini sen belirlemiyorsun koşullar seni ona itiyor , ha asıl istediğim senaristlik için illaki bir yeri bitirmek gerekli degil ama bilgi ve yanında tecrübe de lazım.
keşke şarap yerine bira üretim teknolojisi olsaydı..
-
Hocam işini iyi yapan herkes iyi paralar kaldırıyor.
Sen işini adam gibi kaliteli yaptıktan sonra parayı düşünmeye bile gerek yok.
Ben çevremde bunu gördüm.