Hangi Bölümden Daha Fazla Kazanırım ?
-
meslek lısesı cıkıslımısın ?
-
Havacılıkta iyi para var.
-
Mimarlik.
-
basın yayın - foto kamera zevk alırsın en azından işini iyi yaparsanda parayı kırarsın tum guzelerin resimlerini sen cekersin ;)
-
Aklın varsa gastronomiyi kaçırma derim
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
meslek lısesı cıkıslımısın ?
-----------------------------hayır hocam açıktan bitirdim genel kültür
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Havacılıkta iyi para var.
-----------------------------talep yüksek oldugu için türkiye şartlarından fazla kazanıyormuşuz , bide tüm dünyayı beleşe gezmek var bedava konaklamak var :' çok eğlenceli olabilir
Olgunisik bunu yazdı:
Mimarlik.
-----------------------------hocam o bölümler tam olarak mimarlık degil , daha sanatsal veya erkeolojik işler yapıyorlar sanırsam , bi tam çözemedim ama.. mimar sinan gel bana gel bana diyor..
mIzah bunu yazdı:
basın yayın - foto kamera zevk alırsın en azından işini iyi yaparsanda parayı kırarsın tum guzelerin resimlerini sen cekersin ;)
-----------------------------evet , buda iyi ama kendi foto cumu açmak istemem gelişmek lazım :'
Nikoteen bunu yazdı:
Aklın varsa gastronomiyi kaçırma derim
-----------------------------sinemanın arkasına hemen gastronomi yazıcam zaten :' tutsa iyidir -
tercihleri yaptım.

-
Bu üniversite ve bölümler ile sadece mesleğini seversen ve tanıdıgın varsa biryerlere gelebilirsin yok bunları kazandım ne olduklarınıda bilmiyorum diyorsan hayatını zehir ediyorsun şu dakikalarda..
-
Hoca kusura bakma ama meslek lisesi çıkışlı olduğum halde şuan kıvranıp duruyorum kontenjan sınırlaması var sana sıra gelirmi gelmezmi bilinmez puanın ne olursa olsun yerleşememe riskin çok fazla.
-
üstte yazdıgım tüm bölümlerde çalışabileceğimi düşünüyorum . yapacak başka birşey de yok zaten