Hangi Bölümü Seçmeliyim ?
-
Hoca sen nasıl ukraynada üniversiteye gidiyorsun nasıl gittin daha doğrusu açıklarsan banada yardımcı olursun
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------Hoca sen nasıl ukraynada üniversiteye gidiyorsun nasıl gittin daha doğrusu açıklarsan banada yardımcı olursun
-----------------------------sen tam olarak ne konuda bilgi istediğini bana pmle istersen hacı ona göre söleyeyim.
-
gitme nagihan videosundaki kizlar italyan dili ve edebiyati ögrencileriymiş. yani müretcim tercümanlik ogrencisi bile değil.
yapılan iş başına sağlam para alıyolar. hsyk o yüzden ucuza kacip öğrencileri tutumuşlar ya :D
bi dernekleri vardı bu mesleği icra edenlerin. knferans cevirmenliği meslek birliğimi ne. bi bak hoşuna gitcek mi :P
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------gitme nagihan videosundaki kizlar italyan dili ve edebiyati ögrencileriymiş. yani müretcim tercümanlik ogrencisi bile değil.
yapılan iş başına sağlam para alıyolar. hsyk o yüzden ucuza kacip öğrencileri tutumuşlar ya :D
bi dernekleri vardı bu mesleği icra edenlerin. knferans cevirmenliği meslek birliğimi ne. bi bak hoşuna gitcek mi :P
-----------------------------nihan'a cok üzüldüm gece gece ya..
sevimli de kız hani.
bitch nagihan :t
konuya gelecek olursak, klise olacak ama severek yapacagın seyi sec derim ben, arastır, iyi gözlemle ve ona göre hareket et..
-
o aynen doğru işte sevdiğin meslek olayı ama hangisini tam olarak sevdiğimide bilmiyorum cok dikkatli olmam lazım
-
içinde üretim olan bir meslek senin egonu tatmin eder. Mühendislik, Bilim, Aşçılık, Öğretmenlik, Edebiyat, Müzik, Baba olmak bunlar seni tatmin eder her birinde ortaya bir ürün koyarsın ve üretme egonu tatmin edersin. Diğer para odaklı mesleklerde bir gün "niye yapıyorum lan ben bunu, bu kağıt parçası ne amk" deme riskin var, tercümanlık yapacaksan yer altı edebiyatından yada çevrilmeyi bekleyen güzel eserleri çevirerek "edebiyata ben kattım" triplerine girip üretme egonu tatmin edersin ya da konferans çevirmeni olur paranın amına kor harcarsın sonra geberirsin, sen biliyorsun ne istediğini.
-
gel abi sende gel radyo tv sinema buyur :D
-
sonuç ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------sonuç ?
-----------------------------abi hala düşünüyorum meslek seçimine 1 haftada karar vermek doğru değil.Araştırıyorum.