Hangi Dijital Uydu Sistemini Önerirsiniz ?
-
Kablo TV sıktı artik ,dijital uydu almayi dusunuyorum Next-NextStar ve GoldMaster piyasada hakim ama 50 cesit modeli var ,soyle isimi gorecek yazilim konusunda sikinti yasamayacagim ,300-400 ytl lik birsey almayi dusunuyorum onerileriniz neler *
-
abi kaon almada ne alırsan
-
one la :D arasamda bulamam zaten onu :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
one la :D arasamda bulamam zaten onu :D
-----------------------------muhahha abi vall sala gitsin bizde bu var gerçi pek tv izlemiyom her bi aletin bi şifresini bilmem neresinin bişisini buluyolar bi bunun yok
hem alcaksan al işte bi digitürk maçlara felan da bakarsın (benide çağır :D)
-
arkadasın dedigi gibi kaon süper bir makina bulacagın yer ise kocavezir iş hanı ..yada baff al kardeş onlarda süper
-
La adam koan alma diyor sen super makine diyorsun :)
-
Sunny Kullanıyoruz 2,5 yıldır hiç bir arızası yok ısınma yok fiyatıda uygun kanal geçişleri hizli (bu Önemli)
-
Next 9000 XCAM tavsiye ederim.
-
kardeş o zaman sen baff 4000 al hem ucuz hemde iyi makina bende kullanıyorum süper..makinanın söyle bir avantajı var hem sürekli yazılım geliyor..hemde buna özel bir aparat var iki kanalı izliyibeliyorsun +18 seklinden:)

-
aciko alın derim ben yardım ve destek için acikoyazilim@hotmail.com
-
sen siktir et next nextstardan şaşma bi çok dijital alıcı kullandım yurt dışındaki kamplarda bi çok dijital alıcının kurulumuna işletilmesine şahid oldum kesinlikle next next star derim ama şimdi piyasada ne modeli vardır bilmem
Toplam Hit: 2727 Toplam Mesaj: 18