Hangi Diziye Başlasam?
-
Kesinlikle
house md
fringe (fiziği en iyi şekilde işleyen dizi, gizemde dozunda kalıyor ve insanı sürüklüyor beğenerek izlediğim dizilerden özellikle lost'un ardından gizem ve kalite açısından tabuluydum ama gerçekten işin hakkını vermişler) pek çok kişiye fantastik gelebilir ama bence kesinlikle izlenmesi gereken başlıca yapımlardan.
aksiyonu bol dizi tavsiyem 24'tür hey gidi jack bauer buradan selam yolluyorum :)
mini dizi var daniel redclif midir nedir bizim harry potter la mad mendeki eleman oynuyor A Young Doctors Notebook :)
benedict'in muhteşem sherlock holmes canlandırması olan efsane sherlock dizisi izlenebilir
sean bean'ın legends'ı var ama yeni sezonu olacak mı tam bilmiyorum, gerçekten oyunculuğun hakkını veriyor dizide :) her bölüm farklı farklı karakterleri canlandırıyor görevi gereği :)
ayrıca twd var ben o diziyi zombiaksiyonlarından çok sorgulamaları, duyguları gibi noktalar dolayısıyla izliyorum, oyunculuklarda iyi olunca :) can sıkıntısından başladım ben twd ye dizi yokluğunda zombi atraksiyonu olsun diye ama adamlar bir insan grubu toplamış bunların karşı karşıya kalacağı olayları zombi konusu üzerine eklemiş
true detective ilk sezonu izledim woody harrelson'ın oyunculuğuna hayran kaldım, hani matthew mcconaughey'inde ondan geri kalır yanı yok ama, woody iyi rol gelirse neler yapabileceğini gerçekten gösteriyor bu konuda iddialıyım :D konusu zaten ayrı bir ilgi çekici tavsiye edilebilir
black mirror da orijinal bir dizi izletiyor kendini :)
aklıma gelenler şimdilik bunlar :D insan bu gibi dizileri izleyince her diziyi de izleyemiyor çok sıkıcı bir şey konusu, işlenişi, oyunculuğu gibi pek çok faktör beklentiyi üst düzeye çıkarıyor bu yüzden çok sayıda diziye başladım henüz bitirmedim çoğunu sıkıldım çünkü.
edit: ekleme
cohndoe tarafından 21/Kas/15 02:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Spartacus :)
-
Bu dizilerin hepsi güzeldir fakat zevkine göre yarısından sıkılabilirsin.
Sıkılmadan seyredeceğin ve pişman olmayacağın walkling dead ve the 100 .
-
narcos, true detective, person of ınterest
-
unbalanced bunu yazdı
dexter (tavsiye ederim),
Dexter, ilk olarak 1 Ekim 2006'da Showtime kanalında gösterilmeye başlayan Amerikan drama dizisidir. Dexter Morgan (Michael C. Hall), Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analizcisi olarak çalışan, aynı zamanda bir seri katil olarak gizli bir hayat sürdürüyor. Miami' de geçen hikâye Jeff Lindsay'in Dexter romanlarının ilki olan Darkly Dreaming Dexterromanından uyarlanmıştır. Sonraki sezonları Lindsay' in romanlarından bağımsız olarak yapılmıştır. Dizinin ilk bölümünü yazan James Manos tarafından televizyona uyarlanmıştır.
------------------
mentalist (tavsiye ederim)

+
Chuck (ilginç bi dizi)
+
burada tavsiye listesi var..
Bende o profil remi neyin nesi diye düşünüyordum :)
-
Dexter kesinlikle izlemelisin
-
Buraya yazabileceğin abartısız 100 tane dizi vardır hatta fazlası vardır da eksiği yoktur ama sadece bir isim yazacağım;
How to get away with murder -
Arka Sokaklar var. Oradaki Tunç, Hüsnü Çobanın çocukları elimde büyüdü. Ben sıkılmadan izlediğim tek dizi.
-
kimse Game Of Thrones yazmamış yada Vikings tek geçerim bunları
ayrıca Spartacus, Banshee iyiydir.
mini dizi olarak da The Pacific i tavsiye ederim
-
narcos guzeldi