Hangi Diziye Başlasam?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    nizamoglu_45 bunu yazdı

kimse Game Of Thrones yazmamış yada Vikings tek geçerim bunları

ayrıca Spartacus, Banshee iyiydir.

mini dizi olarak da The Pacific i tavsiye ederim

Konu sahibi zaten game of thrones yazmış aga okusanız bi. Birde kimse yazmamış diyorsunuz :D

Kimse yazmamış ben yazayım bari Battle Star Galactica çok güzel diziydi hoşuma gitmişti. Bitireli yıllar oluyor temel konusunu bile zor hatırlıyorum ama çok güzeldi. Zaten imdb puanı 8.8 oradan anlarsın. Robotlu, galaxili, insanların geçmişi ve geleceği ile ilgili bir dizi. Sevişme sahnesi bol ama, ortadaki kırmızılı hatun az buz sevişmiyor dizi boyu belirteyim :D

Toplam 4 sezondu sanırım.

http://www.syfy.com.au/sites/syfy.com.au/files/show/images/battlestar_galactica_s4_-_1.jpg

https://snippetstudios.files.wordpress.com/2013/12/galactica.jpg

DrKill tarafından 22/Kas/15 00:46 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nizamoglu_45
    nizamoglu_45's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    nizamoglu_45 bunu yazdı

kimse Game Of Thrones yazmamış yada Vikings tek geçerim bunları

ayrıca Spartacus, Banshee iyiydir.

mini dizi olarak da The Pacific i tavsiye ederim

Konu sahibi zaten game of thrones yazmış aga okusanız bi. Birde kimse yazmamış diyorsunuz :D

Kimse yazmamış ben yazayım bari Battle Star Galactica çok güzel diziydi hoşuma gitmişti. Bitireli yıllar oluyor temel konusunu bile zor hatırlıyorum ama çok güzeldi. Zaten imdb puanı 8.8 oradan anlarsın. Robotlu, galaxili, insanların geçmişi ve geleceği ile ilgili bir dizi. Sevişme sahnesi bol ama, ortadaki kırmızılı hatun az buz sevişmiyor dizi boyu belirteyim :D

Toplam 4 sezondu sanırım.

http://www.syfy.com.au/sites/syfy.com.au/files/show/images/battlestar_galactica_s4_-_1.jpg

https://snippetstudios.files.wordpress.com/2013/12/galactica.jpg

doğrudur hocam ben o dizilerden tavsiye istemiş diye anlamışım

bu arada o listede olup da 10 defa yazılan dizi adı var (benim yazdığım tek sanırım) 

sonuç olarak tavsiye eden olmamış sende algını bi kontrol et :)

yürümeye devam et, yol insanı terbiye eder..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

geçen hafta ilk defa kore dizisi izledim ve bitirdim çok hoşuma gitti belki izleyenleriniz vardır Secret Garden bu dizideki tadı verecek önerebileceğiniz dizi var mı?

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    MsXLaBs bunu yazdı

geçen hafta ilk defa kore dizisi izledim ve bitirdim çok hoşuma gitti belki izleyenleriniz vardır Secret Garden bu dizideki tadı verecek önerebileceğiniz dizi var mı?

Tree Days

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    MsXLaBs bunu yazdı

Tree Days

@DevilKingtr secret garden'ı izleyip de mi bu diziyi önerdin hocam? Biri izmir öteki kars gibi olmuş da. 

@MsXLaBs 

http://www.turkcealtyazi.org/mov/1666217/gae-in-eui-chwi-hyang.html

http://www.turkcealtyazi.org/mov/2362760/a-gentlemans-dignity.html

bu iki dizi izlediğin tada yakın konuları işliyor.

Önerdiğim 2 dizi ve senin izlediğin diziyi izlemiş biri olarak verdim. 

coLin tarafından 22/Kas/15 04:56 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Davinci Demons - Çok uzun değil çerez niyetine bitirebilirsin.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    MsXLaBs bunu yazdı

Bir erkek ve kore dizisi.

Hemen seni korumaya alalim. Sağliğina dikkat et bir sorunun olunca haber ver :))

Kore dizileri filmleri cok güzeldir. Ancak dizideki erkekler kizlara hep bir cinsel obje gibi değilde tamamen saf bir duyguyla bağlandiklarindan erkekler hic sevmez o dizileri.

Düşün . kiz banyodan çikiyor havlusu düşüyor erkek arkadaşi gözünü kapatip havlu uzatiyor. Ayni olay türkiyede vuku bulsa ...

Yada sirf onun iyiligi icin onu terk edebilecek kadar bencil olmayan bir profil var. Gercek olmasada en azindan dizide bile insanligin ölmedigini görmek huzur verici

Neyse gelelim tavsiyelere

Ben hoşuma gidenlerden bir demet sunayim

Shunghungwan skandali ( yazimda hata olabilir google yaz çikar zaten) müthiş komiktir çok memnun kalacaksin

My girl ( sahte torun taklidi yapayim derken evdeki suratsiza aşik oluyor)

Personel taste ( evde kalmak icin sahte gay taklidi komedi romantik. )

49 days ( yok böyle birsey hayatini sorgularsin) acikli

Boys over flowers ( fenomendir kesin izle. İzlemwdik adam kalmadi

City hunter ( Romantik kismi değil ama kavga dövüş sahneleri cok iyi

Fated to love you ( suan izliyorum 7. Bölüm iyi gidiyor ama 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

@futurist ahahah hocam merak etmeyin sadece romantik komediyi seven birisiyim özellikle komediyi.. izlediğim dizide de komedi yanı değişik geldi baya hoşuma gitti dram öğeleri olsun.. zengin ve fakir ilişkisini bu zamana kadar izlediğim film veya dizilerden farklı bir şekilde işlemiş olmasından dolayı izlemek istedim.. 

@coLin hocam teşekkür ederim bakacam önerilerine

@DevilKingtr hocam senin önerine de bakacam 

önerilerinizden dolayı teşekkür ederim umarım hepsine tek tek bakma fırsatı bulurum :)

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bitirdiğim diziler.

breaking bad  ----- mükemmel ötesi 2 kere izledim . 

band of brothers ---- 10 numara dizi kesinlikle izlenmeli 

game of thrones ----  10numara dizi kesin izlenmeli 

mr robot -- güzel izlemeye devam edicem  . ama kafa karıştırıcı olabiliyor. 

scherlok -- favori dizim dicem beklemekten diziyi izleyemiyoruz . bukadar merak edilip bu kadar az bölümü olan dizi yoktur heralde. 

true dedective --- çok güzel bi kısa dizi .

narcos --- yok böyle olaylar piskopatlılar .

dexter -- efsane . 

oz 2-3 kere izlemeye başladım ama neden bilmiyorum bazı dizi filmlerde bende İZLEYEMEME olayı oluyor buda 1 tanesi .

behsat ç --  3 kere baştan sona izledim . nedense ramazan dan ramazana bu diziye başlıyorum .  çok uzun ama kesin izlenmeli . ,,

agent carter  - güzel sayılır. 

shameless --- +18 içerik dolu ben böyle şerefsiz lik piçliğin döndüğü bi şey izlemedim  . 

super natural --- yarya kadar çok güzeldi yarıdan sonra sanki bi değişti dizi. 

the walking death - severek izliyorum . 

z nation - severek izliyorum 

rizzoli ve izles --- eğlenerek izledim .

prison brek -

the orginals - monotonlaşabiliyor ama izlenir.

12 monkey - güzell 

the 100 

Gangland Undercover ----- çok beğendim .

fringe ---- başlayıp başlayıp 3-5 bölümde bıraktığım dizi kesin bitiecekler listesinde

person of intrest --- bunuda izleyemiyorum başlayıp başlayıp bırakıyorum . 

chuck -- adamaım ya 

şu anda http://dizilab.com/the-blacklist başlayacam . 

varsa tavsiyeniz beklerim .  aslında aradığım şey komik dizi arıyorum .eğlenceli. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

söyle uzaylilar ve yaratiklar ile ilgili güzel bir dizi varmi tavsiye edeceginiz?

Toplam Hit: 14940 Toplam Mesaj: 105
tavsiye dizi