Hangi Diziye Başlasam?
-
nizamoglu_45 bunu yazdı
kimse Game Of Thrones yazmamış yada Vikings tek geçerim bunları
ayrıca Spartacus, Banshee iyiydir.
mini dizi olarak da The Pacific i tavsiye ederim
Konu sahibi zaten game of thrones yazmış aga okusanız bi. Birde kimse yazmamış diyorsunuz :D
Kimse yazmamış ben yazayım bari Battle Star Galactica çok güzel diziydi hoşuma gitmişti. Bitireli yıllar oluyor temel konusunu bile zor hatırlıyorum ama çok güzeldi. Zaten imdb puanı 8.8 oradan anlarsın. Robotlu, galaxili, insanların geçmişi ve geleceği ile ilgili bir dizi. Sevişme sahnesi bol ama, ortadaki kırmızılı hatun az buz sevişmiyor dizi boyu belirteyim :D
Toplam 4 sezondu sanırım.

DrKill tarafından 22/Kas/15 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdınizamoglu_45 bunu yazdı
kimse Game Of Thrones yazmamış yada Vikings tek geçerim bunları
ayrıca Spartacus, Banshee iyiydir.
mini dizi olarak da The Pacific i tavsiye ederim
Konu sahibi zaten game of thrones yazmış aga okusanız bi. Birde kimse yazmamış diyorsunuz :D
Kimse yazmamış ben yazayım bari Battle Star Galactica çok güzel diziydi hoşuma gitmişti. Bitireli yıllar oluyor temel konusunu bile zor hatırlıyorum ama çok güzeldi. Zaten imdb puanı 8.8 oradan anlarsın. Robotlu, galaxili, insanların geçmişi ve geleceği ile ilgili bir dizi. Sevişme sahnesi bol ama, ortadaki kırmızılı hatun az buz sevişmiyor dizi boyu belirteyim :D
Toplam 4 sezondu sanırım.

doğrudur hocam ben o dizilerden tavsiye istemiş diye anlamışım
bu arada o listede olup da 10 defa yazılan dizi adı var (benim yazdığım tek sanırım)
sonuç olarak tavsiye eden olmamış sende algını bi kontrol et :)
-
geçen hafta ilk defa kore dizisi izledim ve bitirdim çok hoşuma gitti belki izleyenleriniz vardır Secret Garden bu dizideki tadı verecek önerebileceğiniz dizi var mı?
-
MsXLaBs bunu yazdı
geçen hafta ilk defa kore dizisi izledim ve bitirdim çok hoşuma gitti belki izleyenleriniz vardır Secret Garden bu dizideki tadı verecek önerebileceğiniz dizi var mı?
Tree Days
-
DevilKingtr bunu yazdıMsXLaBs bunu yazdı
Tree Days
@DevilKingtr secret garden'ı izleyip de mi bu diziyi önerdin hocam? Biri izmir öteki kars gibi olmuş da.
@MsXLaBs
http://www.turkcealtyazi.org/mov/1666217/gae-in-eui-chwi-hyang.html
http://www.turkcealtyazi.org/mov/2362760/a-gentlemans-dignity.html
bu iki dizi izlediğin tada yakın konuları işliyor.
Önerdiğim 2 dizi ve senin izlediğin diziyi izlemiş biri olarak verdim.
coLin tarafından 22/Kas/15 04:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Davinci Demons - Çok uzun değil çerez niyetine bitirebilirsin.
-
MsXLaBs bunu yazdı
Bir erkek ve kore dizisi.
Hemen seni korumaya alalim. Sağliğina dikkat et bir sorunun olunca haber ver :))
Kore dizileri filmleri cok güzeldir. Ancak dizideki erkekler kizlara hep bir cinsel obje gibi değilde tamamen saf bir duyguyla bağlandiklarindan erkekler hic sevmez o dizileri.
Düşün . kiz banyodan çikiyor havlusu düşüyor erkek arkadaşi gözünü kapatip havlu uzatiyor. Ayni olay türkiyede vuku bulsa ...
Yada sirf onun iyiligi icin onu terk edebilecek kadar bencil olmayan bir profil var. Gercek olmasada en azindan dizide bile insanligin ölmedigini görmek huzur verici
Neyse gelelim tavsiyelere
Ben hoşuma gidenlerden bir demet sunayim
Shunghungwan skandali ( yazimda hata olabilir google yaz çikar zaten) müthiş komiktir çok memnun kalacaksin
My girl ( sahte torun taklidi yapayim derken evdeki suratsiza aşik oluyor)
Personel taste ( evde kalmak icin sahte gay taklidi komedi romantik. )
49 days ( yok böyle birsey hayatini sorgularsin) acikli
Boys over flowers ( fenomendir kesin izle. İzlemwdik adam kalmadi
City hunter ( Romantik kismi değil ama kavga dövüş sahneleri cok iyi
Fated to love you ( suan izliyorum 7. Bölüm iyi gidiyor ama
-
@futurist ahahah hocam merak etmeyin sadece romantik komediyi seven birisiyim özellikle komediyi.. izlediğim dizide de komedi yanı değişik geldi baya hoşuma gitti dram öğeleri olsun.. zengin ve fakir ilişkisini bu zamana kadar izlediğim film veya dizilerden farklı bir şekilde işlemiş olmasından dolayı izlemek istedim..
@coLin hocam teşekkür ederim bakacam önerilerine
@DevilKingtr hocam senin önerine de bakacam
önerilerinizden dolayı teşekkür ederim umarım hepsine tek tek bakma fırsatı bulurum :)
-
bitirdiğim diziler.
breaking bad ----- mükemmel ötesi 2 kere izledim .
band of brothers ---- 10 numara dizi kesinlikle izlenmeli
game of thrones ---- 10numara dizi kesin izlenmeli
mr robot -- güzel izlemeye devam edicem . ama kafa karıştırıcı olabiliyor.
scherlok -- favori dizim dicem beklemekten diziyi izleyemiyoruz . bukadar merak edilip bu kadar az bölümü olan dizi yoktur heralde.
true dedective --- çok güzel bi kısa dizi .
narcos --- yok böyle olaylar piskopatlılar .
dexter -- efsane .
oz 2-3 kere izlemeye başladım ama neden bilmiyorum bazı dizi filmlerde bende İZLEYEMEME olayı oluyor buda 1 tanesi .
behsat ç -- 3 kere baştan sona izledim . nedense ramazan dan ramazana bu diziye başlıyorum . çok uzun ama kesin izlenmeli . ,,
agent carter - güzel sayılır.
shameless --- +18 içerik dolu ben böyle şerefsiz lik piçliğin döndüğü bi şey izlemedim .
super natural --- yarya kadar çok güzeldi yarıdan sonra sanki bi değişti dizi.
the walking death - severek izliyorum .
z nation - severek izliyorum
rizzoli ve izles --- eğlenerek izledim .
prison brek -
the orginals - monotonlaşabiliyor ama izlenir.
12 monkey - güzell
the 100
Gangland Undercover ----- çok beğendim .
fringe ---- başlayıp başlayıp 3-5 bölümde bıraktığım dizi kesin bitiecekler listesinde
person of intrest --- bunuda izleyemiyorum başlayıp başlayıp bırakıyorum .
chuck -- adamaım ya
şu anda http://dizilab.com/the-blacklist başlayacam .
varsa tavsiyeniz beklerim . aslında aradığım şey komik dizi arıyorum .eğlenceli.
-
söyle uzaylilar ve yaratiklar ile ilgili güzel bir dizi varmi tavsiye edeceginiz?