Hangi Dosyayı Silersek Windows Açılmaz
-
bi tane sınıfta dönek var biriyle kavga ettim. ben haklıyken yalancı şahitlik yaptı şimdi bende onun bilgisayarını türkojan la hekleyip çökertçem bana hangi dosyayı silmemi önerirsiniz
-
c:\documents and settings\user\Belgelerim kesin çöker ;)
-
bence lavuğa acı cektire cektire yap. şifrelerini felan al değiştir dosyalarının yerlerini değiştir müziklerini oyunlarını sil ardından
regedit'de ulasılabiliyomu turkojanda bilmiyorum ama oraya girersen önüne geleni sil ve bilgisayar reset yedikten sora açılmaz biliyorum. -
windows klasörüne shıft+del kombinasyonu ile saldır :)
-
soruda ne sormuşsun başlıgın içinde ne yazıyor..
ben sana şunu söyliyim soruya cvp olarak..
Config klasörünü silersen Windows bir adaha açılmaz. Repair de edilemezz... Ancak system restore ile daha önceki bir check point e dönebilirsin. : ))
-
C:\WINDOWS\system32 burayı tamamen sil gitsin :D
-
sorci nin yontemi yap ama ondan once sistem geri yuklemeyi kapat..bilgisayarim sag tikla orada olacak kurcala:)
-
hiç ugraşma git elemanı döv yada dövdür hatta illa bilgisayarı dersen git makinaınasa delielrr gibi teme at ama çalışırken hdd de bad sector oluşsun :)):
-
abü bunu nasıl yaptın banada öğretsene :D:D:D:D emir kardeş bırak milleti yaw sıçtıret sen ve ben ayrı dünyanın insanıyız :P
-
msn yi çsa bi yolla yutturcam da açmıya amk.ibnesi
-
gir işte bilgisayarına nasıl gireceksen. hal.dll sil ve çık kesin çözüm pc'sini bir daha açtıında emin ol windows kurulmicak ;)
Toplam Hit: 16041 Toplam Mesaj: 35