Hangi Dosyayı Silersek Windows Açılmaz
-
İleti kullanıcının iradesi ile, tarafından düzenlenip, silindi.
-
herşeyi sil bi skm kalmasın...
hem dövmekten daha mantıklı bişiy bencre yaptıı.her şey yuzunden kavga edilir mi -
ya bişi soracam mesela c:/windows/system32 dosyasını silmek için hangi komut uygulanıyor veya şöle diyim not defterini açıp hangi komutu yazıyoz uzantısı .bat mı yapıyoduk!!!
-
İleti kullanıcının iradesi ile, tarafından düzenlenip, silindi.
-
önce sil sonra linux yükle bilgisayarına :D asıl eziyet budur :D windows kullanıcısına linux :S :S
-
System 32 hepsi bu sil a.... bile qoyarsın.
-
Veyselam...
İlk önce tavsiyem...
Kökten çözüm olarak C:\WINDOWS bu klasörü silersen eğer zaten bilgisayar çalışmaz...
Çünkü İşletim sistemi buraya yüklenir....
Bilgisayarın tüm ayarını burada saklıdır....
O yüzden bunu yaparsan en etkili darbeyi koymuş olacaksın.... :)))
Veya C:\WINDOWS\system32 zaten bunsöylemişler ama ben yinede kısaca açıklma yapıyım dedim..
son olarak ayrıntıya girersek eğer::
ben yazmışım öyle ama adam winsows cd'si takıp recovery console'dan rahatlıkla düzeltebilir olayı.
tüm win klasorunu de silseniz yine de çökmez o makina biraz windowsun hdd'ye yerleşmesinden bahsedeyim.
4 parça halinde yerleşir windows 4. kısma kopyalanan 4 3 ve 2. partlara erişemezsiniz makinenizi açıp.
4 çekirdek işlemlerini yapar 3 bilmiyorum şu anda 4 le terminal görevi görür mavi ekran hatası üretir.
biz sadece dosyaların 1. kısımdaki yansılarını görebiliyoruz.yani her zaman için değiştirilmesi mümkün dosyalardır.tabi kesin bilgiyede sahip değiliz -en azından ben değilim- bu yüzden windowsa format atmakla windows klasorunu silmek aynı şey değildir..
madem konu dağıldı gidiyor biraz formattan da bahsedeyim format denilen olay da dosya silmek değildir hdd'ye bilgilerin spread'iyle alakalı yani format atarken dosya silmezsiniz önceden belirlenmiş partision'da elektromanyetizmayı induclersiniz.çünkü her bilgi -bit(binary digit)- belirli bi voltaj artırımı ve azaltımıyla hdd'ye kaydolunuz.hepinizin bildiği ve bazılarınızın karizmatik olma niyetiyle imzanızda kullandığınız nickinizin binary karşılığı yani 0-1 karşılığı da bu olayla ilişkili.
belirli bi elektromanyetizma ve onun üzeri 1 onun altı 0 olarak kabul edilir.işte hdd'nize bu şekilde 1 ler ve 0 lar dikey elektromanyetizma çizgileriyle kaydedilir.daha sonra okunur.
ben bu konuya nasıl geldim ?
-
ulen iy hoş diyorsunuz da system32 yi nasıl sileceksin.bill amca izin vermiş mi?
-
görende işletim sistemi yazıyorsunuz sancak :D bu ne la:D
-
ne uraşıon dai ya git pcnin yanına cdromuna sok sonra çocuğa sok sevgilisi varsa ona da sok baya bi sinirlenir daii :))
Toplam Hit: 16083 Toplam Mesaj: 35