Hangi E-Ticaret Yazılımını Seçmeliyim?
-
Odoo kullanabilirsiniz
-
Sektör nedir. Benim tavsiyem hep opencart olarak olmuştur. Geliştirme ve Ekstra özellik bakımından şuana kadar hiç sorun yaşamadığım ve aradığım çoğu şeyinde modülü olduğu için ve geliştirmede yapılabildiği için halada sorunsuz kullandığım alt yapıdır.
Destek ve geliştirme açısından sektörü söylersen artılarını eksilerini söyleyebilirim hocam. Hemen hemen 8 senedir tüm sektöre kurulum yaptım şuana kadarda negatif ve biz bunu yapamıyoruz diye geri dönüş aladım.
-
burdakilerin çoğu opencart ile iş yapıyor hocam açık kaynak :)
-
opencart +warez tema
one page checkout modul tmmdir . dadindan yenmez.. :)
-
Sonuç: dokuzyazılım ile anlaştık.
-
Entegra pek tavsiye etmem pek bir kullanış tarafını görmedim... belkde çok siparişimiz olmadığından verim alamadık... Diğer yazılımları da pek kallanışlı bulmuyorum verdiğiniz fiyata göre... Adamlar satış hacminize bakıyorlar bu kadam yılda bu kadar satış yapar bu kadar kazanır bizede bu kadar versin kafasındalar... Oysa standart panellere her değişiklik için farklı bir fatura kalemi çıkarıyorlar.
Bunların yerine anlaş bir yerle bir yıllık vereceğin ödemele ömür boyu kullanabileceğin bir çalışma yaparsın.... hergün topluca yüzlerce ürün girilmiyor yada binlerçe satış yapmıyorsanız bence sadece stok kontrolunu yapan bir excel modulu yeter entegra yerine... Pazaryerleri katalog sistemine geçtiğinden katalokla ürün yüklemek daha hızlı olur kanısındayım.
-
jet teknoloji e ticaret al güzeldir